Ήταν όλα προσεκτικά σχεδιασμένα; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ανάλυση από τον Ernst Wolff

Ήταν όλα προσεκτικά σχεδιασμένα; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ανάλυση από τον Ernst Wolff

21 Φεβρουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:649
Μοίρασέ το

 

Όσο τρομερό κι αν είναι το γεγονός ότι το ψηφιακό-οικονομικό σύμπλεγμα και οι βοηθοί του υπηρέτησαν τους τελευταίους 18 μήνες αυτό το καθεστώς, το ίδιο έχει τεθεί σε μια κατάσταση από την οποία δεν μπορεί να βγει και στην οποία από απελπισία πρέπει να περάσει ακόμα περισσότερες κόκκινες γραμμές. 

Αυτό σημαίνει για όλους μας ότι σε αυτήν την εξαιρετική κατάσταση, θα πρέπει να διατηρήσουμε την ειρήνη και να αποκαλύπτουμε με συνέπεια όλα τα ψέματα και να δείχνουμε στους ανθρώπους γιατί και από ποιους εξαπατούνται. 

Όταν το κάνουμε αυτό, αναλογιζόμαστε τη δύναμη των επιχειρημάτων μας. 

Τότε μπορούμε να λύσουμε το τρέχον πρόβλημα, συν ενδεχομένως να πετύχουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο, δηλαδή, να χρησιμοποιήσουμε μια από τις βαθύτερες κρίσεις της ανθρωπότητας για να γυρίσουμε την κατεύθυνση της ανθρώπινης ιστορίας.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό άρθρο, το οποίο παραπέμπει όχι μόνον σ’ αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια, αλλά και αυτό που υφιστάμεθα με την ψευτοπανδημία και δίνει έμφαση στην αντίσταση, η οποία στηρίζεται στη ΓΝΩΣΗ.

Έχουμε τη γνώση, αλλά δυστυχώς είμαστε λίγοι… η διάδοσή της θα γκρεμίσει το σατανικό οικοδόμημα που έχουν στήσει τα τέκνα του Σατανά.

Προσωπικά, θα προσθέσω και κάτι ακόμα…

ΟΙ ΛΑΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ… ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ…

ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η μόνη μου διαφωνία με τον αρθρογράφο είναι, ότι δεν ονοματιζει την ελιτ… τα ονόματα που αναφέρει, είναι τα ελάχιστα…

Γιατί ελήφθησαν παγκόσμια μέτρα που προκάλεσαν τη μια καταστροφή μετά την άλλη και ώθησαν την ανθρωπότητα πιο βαθιά προς την άβυσσο αντί να την βγάλουν από τη δυστυχία της.

 

Εξαιρετική εξήγηση της αιτίας που ο κόσμος έπαθε κορωνοϊό ψυχωσικό. 

Διάλεξη από τον Ερνστ Βολφ,  διάσημο Γερμανό οικονομολόγο και δημοσιογράφο. 

Η εστίασή του είναι το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό και νομισματικό σύστημα, ιδιαίτερα ο ρόλος του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, του συστήματος του Μπρέτον Γουντς και του παγκόσμιου χρηματοοικονομικού χρήματος.  .

Αυτή η ομιλία είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες και πιο συνοπτικές εκθέσεις ολόκληρης της αφήγησης της Corona και καταλήγει σε ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για το τι μπορούμε να κάνουμε για να αποτρέψουμε το δυστοπικό όραμα του Klaus Schwab και των υποστηρικτών του να γίνει «το νέο φυσιολογικό».

Αυτό το κείμενο δημοσιεύτηκε αρχικά στα γερμανικά τον Αύγουστο του 2021. Για πρόσβαση στο βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους κάντε κλικ εδώ:  ή κάντε κύλιση προς τα κάτω. Πρώτη δημοσίευση από την παγκόσμια Research στις 3 Ιανουαρίου, 2o22***

Ο Πρόεδρος Franklin Delano Roosevelt είπε κάποτε   « Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία στην πολιτική. Και όταν συμβαίνει κάτι, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι ήταν ακριβώς έτσι σχεδιασμένο .» 

 

Όταν βλέπει κανείς τι έχει συμβεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αυτά τα λόγια είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. 

Αφού μελέτησα λεπτομερώς αυτό το θέμα για 18 μήνες, πρέπει να πω ότι υπάρχει ένας εντυπωσιακός αριθμός ενδείξεων που δείχνουν ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση. Γι’ αυτό και τις συνέπειές του θέλω να μιλήσω σήμερα.

Η σημερινή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι μοναδική στην ιστορία της ανθρωπότητας . Ποτέ άλλοτε ολόκληρος ο κόσμος δεν έχει τεθεί υπό την κυριαρχία αυτού του τύπου καταναγκαστικού καθεστώτος όπως βιώνουμε τώρα. Και ποτέ δεν ελήφθησαν τόσα πολλά μέτρα που με την πρώτη ματιά φαίνονται τόσο ακατανόητα, εν μέρει τόσο ανόητα και σε πολλές περιπτώσεις τόσο αντιφατικά.

 

Πρόκειται για την πιο σοβαρή κρίση υγείας στη ζωντανή μνήμη, αλλά τα μέτρα που χρησιμοποιούνται εναντίον αυτής δεν έχουν βελτιώσει την κατάσταση, αλλά επιδεινώνουν συνεχώς τα πράγματα. Κάθε γιατρός σήμερα μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η κατάσταση της υγείας των ανθρώπων, η πλειοψηφία των ανθρώπων, είναι χειρότερη από ό,τι πριν από την κρίση.

[βίντεο κάντε κλικ εδώ ή στο παραπάνω βίντεο για πρόσβαση στην εγγραφή βίντεο, με αγγλικούς υπότιτλους]

Το φερόμενο ως απειλητικό 4ο κύμα και η ανακοίνωση της ανάγκης για 3ο, 4ο και 5ο εμβολιασμό δείχνουν ότι ο σκοπός των μέχρι τώρα μέτρων, δηλαδή η πρόληψη της νόσου, έχει αποτύχει πλήρως. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο, μακράν. 

Η παγκόσμια παραγωγή βρίσκεται σε πλήρη αταξία . Ως συνέπεια όλων των περιορισμών μέχρι τώρα, έχουμε να διαχειριστούμε μια σοβαρή παγκόσμια οικονομική κρίση. 

Τα παγκόσμια logistics είναι στο πάτωμα. 

Οι αλυσίδες τροφοδοσίας έχουν σπάσει. 

Οι σοδειές χάνονται, έχουμε σημεία συμφόρησης στον εφοδιασμό τροφίμων και επιπλέον, μια σπανιότητα για ένα μεγάλο μέρος της οικονομίας βασικών πρώτων υλών. 

Τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται και επιλύονται, αλλά πολλαπλασιάζονται και μεγεθύνονται, με την εφαρμογή περαιτέρω μέτρων και συνεχών απειλών νέων περιορισμών.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι στην Κίνα, ένας λιμένας εμπορευματικών σταθμών, ο 3ος μεγαλύτερος στον κόσμο έχει κλείσει λόγω ενός μόνο θετικού τεστ από έναν εργαζόμενο εκεί, ή στη Νέα Ζηλανδία, όπου με κάθε σοβαρότητα την τελευταία εβδομάδα, 5 εκατομμύρια άτομα τέθηκαν σε lockdown για 3 ημέρες επειδή ένας 58χρονος είχε θετικό τεστ

Μια περαιτέρω κρίση πλήττει τον τομέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες παρέχουν σε μεγάλο βαθμό τις περισσότερες θέσεις εργασίας παγκοσμίως και επιπλέον, παρέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο των φορολογικών εσόδων. 

Βιώνουμε επί του παρόντος έναν βάναυσα αυξανόμενο παγκόσμιο πληθωρισμό, ειδικά για τις πρώτες ύλες στις τιμές παραγωγής τροφίμων

Ωστόσο, δεν γίνεται τίποτα για να αμβλυνθεί η κατάσταση αλλά μάλλον το αντίθετο.

Η πλημμύρα της εκτύπωσης χρήματος συνεχίζεται και θα αυξηθεί περαιτέρω. 

Χώρες και κεντρικές τράπεζες, από την αρχή της κρίσης, έχουν ρίξει σχεδόν 20 τρισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο νομισματικό σύστημα χωρίς να βλέπουν κανένα τέλος , και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως ο ισχυρότερος χρηματοπιστωτικός οργανισμός στον κόσμο θα δώσει την ερχόμενη Δευτέρα.

650 δισεκατομμύρια USD, το μεγαλύτερο ποσό ποτέ στο δικό του νόμισμα, και με βάση ειδικά δικαιώματα ανάληψης. 

Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, την ισχυρότερη οικονομία στον κόσμο, σχεδόν 4 εκατομμύρια άνθρωποι απειλούνται με έξωση επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο τους ή δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος των στεγαστικών δανείων τους.

 

Στις ΗΠΑ, η πλουσιότερη χώρα του κόσμου δεν μπορεί πλέον να τραφεί από το δικό της εισόδημα . 

Η προμελετημένη αλλαγή εξουσίας στο Αφγανιστάν που διαχειρίστηκαν οι ΗΠΑ – στους Ταλιμπάν παραδόθηκε σκόπιμα στρατιωτικό υλικό αξίας 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων – άφησε μια πλήρη αεροπορία με 11 βάσεις υποστήριξης αεροδρομίων διαθέσιμες για χρήση που με απόλυτη βεβαιότητα θα προκαλέσουν το επόμενο τεράστιο κύμα πλημμύρας των προσφύγων.

Γιατί αυτό? Μπορεί να ρωτήσουμε. Γιατί ελήφθησαν παγκόσμια μέτρα που προκάλεσαν τη μια καταστροφή μετά την άλλη και ώθησαν την ανθρωπότητα πιο βαθιά προς την άβυσσο αντί να την βγάλουν από τη δυστυχία της. 

 Για να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα:  ποιος έχει συμφέρον σε αυτή την παγκόσμια ατζέντα και ποιος κερδίζει από αυτό; 

Η απάντηση και στα δύο ερωτήματα είναι ξεκάθαρη. Ο μεγαλύτερος κερδοσκόπος της τρέχουσας κρίσης κι αυτός που τραβάει τα κορδόνια στα παρασκήνια, είναι το ψηφιακό-οικονομικό συγκρότημα.

 

Οι μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής περιλαμβάνουν την Apple, τη μητρική εταιρεία Google Alphabet, την Amazon, τη Microsoft και το Facebook. 

Μόνο η χρηματιστηριακή αξία αυτών των πέντε εταιρειών ανέρχεται επί του παρόντος στο απίστευτο ποσό των 9,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων . 

Μόνο για σύγκριση, το ακαθάριστο ΑΕΠ της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας είναι 8,6 τρισεκατομμύρια δολάρια. 

Μαζί με αυτές τις ψηφιακές ανησυχίες, έχουμε επίσης τους μεγάλους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων, δηλαδή τους BlackRock, Vanguard, State Street και Fidelity. 

Συμμετέχουν σημαντικά σε όλες τις εταιρείες πληροφορικής. Και όχι μόνο αυτό, μόνο αυτές οι 4 εταιρείες διαχειρίζονται επί του παρόντος συνολικά 33 τρισεκατομμύρια δολάρια. Και πάλι, για σύγκριση, το ΑΕΠ και των 28 χωρών της ΕΕ πέρυσι ανήλθε σε 15,7 τρισεκατομμύρια δολάρια. 

Αλλά δεν είναι μόνο η τερατώδης οικονομική δύναμη που καθιστά το ψηφιακή-οικονομικό συγκρότημα ανησυχητικά ισχυρό.

Ας πάρουμε πρώτα τις εταιρείες πληροφορικής. Δεν έχουν μόνο τεράστια δύναμη οι ίδιες. Ελέγχουν επίσης εκατοντάδες χιλιάδες άλλες εταιρείες επειδή οργανώνουν τα ψηφιακά συστήματα αυτών των άλλων επιχειρήσεων και με αυτόν τον τρόπο έχουν μια συνεχή επισκόπηση των ροών δεδομένων τους

Ο κλάδος δεν είναι παρά ένας όγκος, που τα προηγούμενα χρόνια έχει κάνει μεταστάσεις σε όλους τους άλλους κλάδους της οικονομίας για να τους εξαρτήσει από αυτόν και στο μεταξύ να τους εξουσιάσει πλήρως. 

Είναι η ίδια μέθοδος με τους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων. 

Συμμετέχουν σε κάθε μεγάλη εταιρεία στον κόσμο και μπορούν να επηρεάσουν κάθε δημοφιλές brand στον κόσμο. Το μεγαλύτερο από αυτά, η BlackRock παρέχει σύστημα ανάλυσης δεδομένων άνω των 40 ετών.

 

Το “Aladdin Data Cloud” είναι η μεγαλύτερη χρηματοοικονομική πληροφόρηση που έχει δει ποτέ ο κόσμος. 

Στο παρασκήνιο, η BlackRock χρησιμοποιεί αυτή τη γνώση για να συμβουλεύσει τους μεγαλύτερους κεντρικούς τραπεζίτες στον κόσμο: την Federal Reserve και την EZB [Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα]. 

Μέσω του τεράστιου πλεονεκτήματος πληροφόρησης που διαθέτει η BlackRock, είναι πολύ σαφές ποιος εξαρτάται από ποιον. Αυτό έχει να κάνει με το μοναδικό ιστορικό μείγμα ή την ακατέργαστη οικονομική ισχύ και τη διακριτική εξουσία σε μια φανταστικά τεράστια δεξαμενή δεδομένων. Αυτός ο συνδυασμός επέτρεψε σε αυτές τις εταιρείες να κάνουν μια αλματώδη επιχειρηματική άνοδο.

Από την αρχή της κρίσης, μόνο το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο, οι εταιρείες αυτές σημείωσαν τα μεγαλύτερα κέρδη σε όλη την ιστορία τους. 

Είναι αυτό το ψηφιακό-οικονομικό συγκρότημα που είναι ένα παγκόσμιο κέντρο ισχύος που οδηγεί τα πάντα. Το ψηφιακό-οικονομικό συγκρότημα βρίσκεται πολύ πάνω από όλες τις κυβερνήσεις και είναι έτοιμο να γονατίσει κάθε κυβερνητικό υπουργικό συμβούλιο στον κόσμο και να το κάνει να συμμορφωθεί.

 

Πρέπει να αναρωτηθεί κανείς εάν αυτό υπονομεύει το ίδιο το σύστημα από το οποίο επωφελείται. 

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα: εάν το ψηφιακό-χρηματοοικονομικό συγκρότημα καταστρέφει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, τότε πραγματικά καταστρέφει τον εαυτό του. 

Ο τομέας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων πληρώνει το μεγαλύτερο μερίδιο των φορολογικών εσόδων και δημιουργεί τις περισσότερες θέσεις εργασίας, και όταν ο πληθωρισμός αυξάνεται, αυτό βλάπτει επίσης το ψηφιακό-οικονομικό σύμπλεγμα και όταν καταστρέφει την κοινωνική ειρήνη μέσω της αυξανόμενης ανισότητας, τότε καταστρέφει και αυτούς που συναλλάσσονται μαζί του. 

Ωστόσο το ψηφιακό-χρηματοοικονομικό σύμπλεγμα δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνει αυτό που κάνει επί του παρόντος.

Αυτό που βιώνουμε αυτή τη στιγμή είναι μια διαμορφωμένη γραπτή ατζέντα, με την οποία θα συσσωρεύσει, ακόμη περισσότερα χρήματα και δύναμη. Μια γιγάντια πράξη απόγνωσης, πιθανώς η μεγαλύτερη που έχει συμβεί ποτέ σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας. Η αιτία αυτής της πράξης απόγνωσης, έγκειται στο ότι το σύστημα στο οποίο το ψηφιακό-οικονομικό σύστημα στήριζε την ύπαρξή του, δεν μπορεί πλέον να διατηρηθεί ζωντανό με το προηγούμενο επιχειρηματικό μοντέλο.

 

 Ήταν πολύ κοντά στην κατάρρευσή του ήδη κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2007 έως το 2008.

Εάν οι κρατικές τράπεζες δεν είχαν κινητοποιήσει τεράστια ποσά φορολογικού χρήματος και οι κεντρικές τράπεζες έδιναν εντολή να δημιουργηθούν πολλά χρήματα από το τίποτα, το σύστημα θα είχε καταρρεύσει εκεί και τότε, αλλά η σωτηρία ήταν μόνο προσωρινή. 

Τα χρηματικά ποσά έπρεπε να αυξάνονται συνεχώς σε μια περίοδο 12 ετών και τα επιτόκια έπρεπε να μειωθούν αρκετές φορές, με αποτέλεσμα το σύστημα να γίνεται όλο και πιο ασταθές.

 Μακροπρόθεσμα, αυτό δεν μπορούσε να πάει πουθενά, και πέρυσι έφτασε στο σημείο να επαπειλείται η επόμενη κατάρρευση,

Με αυτό, ωστόσο, έχει προκύψει μια ποιοτικά νέα κατάσταση. Μια περαιτέρω αναβολή θα απαιτούσε την πτώση των επιτοκίων στο μείον αρνητικό, και αυτό θα καταστρέψει τα θεμέλια του τρέχοντος τραπεζικού συστήματος. 

Οι τράπεζες δεν μπορούν να λειτουργούν μακροπρόθεσμα με αρνητικά επιτόκια. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ήταν δυνατή μια περαιτέρω αναβολή, με την προσέγγιση που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν. Στην παρούσα κατάσταση, μπορεί κανείς να εισφέρει δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια στο σύστημα. 

Ωστόσο, με τον αυξανόμενο ρυθμό του πληθωρισμού, θα οδηγηθεί σε υπερπληθωρισμό.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ψηφιακό-χρηματοπιστωτικό σύμπλεγμα είναι μεταξύ των εναλλακτικών και της τελικής κατάρρευσης από τη μια, και από την άλλη πλευρά, του υπερπληθωρισμού. Άρα αυτό σημαίνει τη συνολική απώλεια της αξίας του χρήματος. Αυτό σημαίνει ότι ιστορικά, φτάσαμε στο σημείο όπου το ψηφιακό-οικονομικό σύμπλεγμα, στο πλαίσιο του υπάρχοντος συστήματος, δεν έχει παρά την επιλογή ανάμεσα στις δύο διαφορετικές μορφές κατάρρευσης.Σαφώς, επέλεξαν να εγκαταστήσουν ένα νέο σύστημα

Στο βάθος, μακριά από τη δημόσια θέα, ετοιμάζουν αυτό το νέο σύστημα, και επιπλέον, χρησιμοποιούν την τελική φάση του σημερινού ετοιμοθάνατου συστήματος για να το λεηλατήσουν χρησιμοποιώντας όλα τα τεχνάσματα που έχουν στη διάθεσή τους. 

Αυτό ακριβώς έχουμε δει από τον Μάρτιο του 2020.

Η αρκετά εσκεμμένη και προσχεδιασμένη καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας για την αποκλειστική επέκταση του ψηφιακού-χρηματοοικονομικού συγκροτήματος με ταυτόχρονη προετοιμασία μέσω των κεντρικών τραπεζών ενός νέου συστήματος και σε συνεργασία με τις εταιρείες πληροφορικής

Πρόκειται για την πλήρη αφαίρεση των μετρητών και των τραπεζών στην προηγούμενη μορφή τους και την εισαγωγή ψηφιακού χρήματος από τις κεντρικές τράπεζες.

 

Ο τελικός στόχος, όπως φαίνεται, είναι ότι όλοι θα έχουμε μόνο έναν λογαριασμό μέσω του οποίου εκτελούνται όλες οι συναλλαγές. Αυτός ο λογαριασμός δεν θα βρίσκεται σε επιχειρηματική τράπεζα, αλλά στην κεντρική τράπεζα. 

Το υπόβαθρο αυτού του σχεδίου είναι το εξής: Το ψηφιακό χρήμα της κεντρικής τράπεζας είναι προγραμματιζόμενο και επειδή οι κεντρικές τράπεζες μπορούν να δημιουργήσουν απεριόριστο χρήμα από το τίποτα, μπορεί κανείς πράγματι να λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο με αρνητικά επιτόκια. Χωρίς να χρειάζεται να καταστρέψει το σύστημα, τα ψηφιακά χρήματα της κεντρικής τράπεζας θα επιτρέψουν στις κυβερνήσεις να παρακολουθούν όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται, να ορίζουν διάφορους φορολογικούς συντελεστές και να επιβάλλουν μεμονωμένα πρόστιμα.

Οι κυβερνήσεις μπορούν επίσης να θέσουν όριο λήξης σε ένα μέρος των χρημάτων μας και να απαιτήσουν να δαπανήσουμε συγκεκριμένα ποσά με συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, αλλά μπορεί επίσης να απαιτήσουν τη χρήση των χρημάτων για συγκεκριμένους σκοπούς και να απαιτήσουν την καταβολή συγκεκριμένων ποσών μόνο για ορισμένα προϊόντα, ή για όσα προέρχονται μόνο από ορισμένες περιοχές. 

Πάνω από όλα, η κυβέρνηση θα είναι σε θέση να ακυρώσει τη δυνατότητά μας να κάνουμε όλες τις συναλλαγές με ένα μόνο κλικ του ποντικιού. Μπορούν να μας κλείσουν οικονομικά. Τα χρήματα της ψηφιακής κεντρικής τράπεζας θα ήταν η πιο αποτελεσματική μέθοδος είσπραξης φόρων για την κοινωνία που έχει συμβεί ποτέ σε ολόκληρη την ιστορία του ανθρώπου — η υλοποίηση μιας δικτατορίας που καλύπτει τα πάντα.

 

Ωστόσο, θα υπάρξει αναμενόμενη αντίσταση από το κοινό κι ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων δεν θα αποδεχθεί αυτή τη μορφή παράβασης. Η εισαγωγή του ψηφιακού χρήματος της κεντρικής τράπεζας θα αναμενόταν να προκαλέσει τεράστιες κοινωνικές αναταραχές, και αυτό ακριβώς το πρόβλημα έχει προφανώς σκεφτεί το ψηφιακό-οικονομικό συγκρότημα. 

Δεν θα προσπαθήσουν να κάνουν τη μετάβαση στο ψηφιακό νόμισμα τόσο γρήγορα, για να αποφύγουν τον κίνδυνο τεράστιας αντίστασης. 

Θα το κάνουν ακριβώς αντίστροφα. 

Θα ρίξουν την κοινωνία στο χάος για να παρουσιάσουν την εισαγωγή του ψηφιακού χρήματος κεντρικής τράπεζας ως λύση σε όλα τα προβλήματα, δηλαδή με τη μορφή ενός καθολικού βασικού εισοδήματος (UBI).

 

Βιώνουμε τους τελευταίους 18 μήνες με το πρόσχημα της καταπολέμησης μιας ασθένειας, έχουν προκληθεί καταστροφικές και ανεπανόρθωτες ζημιές στην υγεία, την οικονομία και τα οικονομικά των οποίων οι πλήρεις επιπτώσεις μόλις αρχίζουν να φαίνονται στα μέχρι στιγμής ίχνη τους. 

Ταυτόχρονα όμως γίνεται δουλειά για να αυξηθούν αυτές οι ζημιές και παράλληλα βαθαίνει συστηματικά το κοινωνικό ρήγμα στην κοινωνία. 

Οδηγώντας συνεχώς σε νέες σφήνες μεταξύ των ανθρώπων, όλα αυτά μας οδηγούν σκόπιμα σε μια ενιαία κατεύθυνση — την κοινωνική αναταραχή στο σημείο ενός εμφυλίου πολέμου, και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Αυτό θέλουν να δουν οι ελίτ. 

Βιώνουμε σήμερα το μέγιστο κοινωνικό χάος και, στη συνέχεια, στο υψηλό σημείο αυτού του χάους, φέρνουν το παγκόσμιο βασικό εισόδημα για να επηρεάσουν την αλλαγή—από το μέγιστο χάος στον μέγιστο έλεγχο.

 

Ο δεύτερος λόγος, το UBI πρέπει να έρθει καθώς εισερχόμαστε στην τέταρτη βιομηχανική επανάσταση στην περίοδο που έχουμε μπροστά μας—με την απώλεια εκατομμυρίων θέσεων εργασίας λόγω της εισαγωγής της τεχνητής νοημοσύνης [AI]. Αυτό θα σήμαινε ότι εκατομμύρια καταναλωτές θα εξαφανιστούν. 

Η ζήτηση για καταναλωτικά αγαθά θα καταρρέει ολοένα και περισσότερο, και επειδή το τρέχον οικονομικό σύστημα καθοδηγείται από τους καταναλωτές, μπορεί να συμβεί μόνο εάν όλοι αυτοί οι άνεργοι καταναλωτές δεν μπορούν να βρουν δουλειά. 

Αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους 18 μήνες και αυτό που εξακολουθεί να συμβαίνει προφανώς ακολουθεί ένα προετοιμασμένο σχέδιο – την αποδόμηση του παρόντος οικονομικού συστήματος προς όφελος των ελίτ.

Η δημιουργία του μέγιστου οικονομικού και κοινωνικού χάους και η εγκαθίδρυση ενός νέου συστήματος με το πρόσχημα της επιθυμίας παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας. Αυτή η έννοια βρίσκεται και στα δύο βιβλία για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση και το Covid-19: The Great Reset, του Klaus Schwab του οποίου το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ διαδραματίζει βασικό ρόλο σε όλη αυτή την ατζέντα. 

Το WEF έχει καταφέρει τα τελευταία 50 χρόνια να γίνει το πιο σημαντικό κέντρο ελέγχου του ψηφιακού-οικονομικού συγκροτήματος.

Αρχικά, οι ηγέτες των επιχειρήσεων συγκεντρώθηκαν, μετά προσήχθησαν πολιτικοί και ακολούθησαν οι δημιουργοί των μέσων ενημέρωσης με ηγέτες και εξέχουσες προσωπικότητες, όλοι δικτυωμένοι μεταξύ τους. 

Στη δεκαετία του ’90, οι άνθρωποι υποβλήθηκαν σε ένα στοχευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης. 

Από το 1992, οι «Global Leaders of Tomorrow» και από το 2005 οι «Young Global Leaders» έλαβαν συστηματική ενσωματωμένη εκπαίδευση από το WEF. 

Είναι ακριβώς τα ίδια άτομα που καταλαμβάνουν τώρα θέσεις πολιτικής δύναμης και επιρροής, είτε είναι ο  Μπιλ Γκέιτς, ο Τζεφ Μπέζος ή ο Τζακ Μαρ από τον χώρο της πληροφορικής, είτε ο διευθύνων σύμβουλος, Λάρι Φινκ της BlackRock, επικεφαλής του ΔΝΤ, η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα ή ο πρώην επικεφαλής της Τράπεζας της Αγγλίας, Mark Carney, από τον χρηματοοικονομικό τομέα ή ο Emanuel Macron, ο Sebastien Kurz ή η Angela Markel από την πολιτική. 

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είτε έχουν εκπαιδευτεί από το WEF είτε συμμετέχουν στο ηγετικό του συμβούλιο, με τα 1300 μέλη αυτής της στενά δικτυωμένης ομάδας δασκάλων που τραβούν τα νήματα σε όλο τον κόσμο από το 2012.

Επιπλέον, 10.000 άτομα κάτω των 30 ετών, οι λεγόμενοι «global shaper» έχουν ενταχθεί στο κλαμπ και έχουν επίσης συγκεντρωθεί από το WEF που ασκεί επιρροή στην εξέλιξη των παγκόσμιων γεγονότων. 

Ελέγξτε τη δουλειά του ιδρυτή του WEF, Klaus Schwab. Όλα όσα ζήσαμε ακολουθούν ένα σχέδιο. 

Το βιβλίο του εμφανίστηκε στις 20 Ιουνίου 2020, ούτε τέσσερις μήνες μετά το παγκόσμιο lockdown, και το βιβλίο έχει δώσει ακριβείς οδηγίες για το πώς πρέπει να χρησιμοποιήσει κανείς το COVID-19, προκειμένου να καταστρέψει τον κόσμο και να οικοδομήσει έναν νέο κόσμο.

Αυτό θυμίζει τις πιο σκοτεινές εποχές του εθνικοσοσιαλισμού [ναζισμού]. 

Πράγματι, η ατζέντα που ακολουθείται εδώ είναι προφανώς όχι μόνο προγραμματισμένη, αλλά και δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί από άποψη κακίας και δόλου . 

Ποιος θα υποπτευόταν ποτέ ότι υπό το πρόσχημα της προστασίας της ανθρωπότητας από τις επιπτώσεις μιας ασθένειας, η παγκόσμια οικονομία θα οδηγούνταν σε πλήρη κατάρρευση; 

Να αφαιρέσουμε την ελευθερία των ανθρώπων να ταξιδεύουν, τα δικαιώματα της συνεύρεσης και της ελευθερίας του λόγου. 

Η ελευθερία έκφρασης απόψεων εξατμίστηκε, και επιπλέον καταδικάστηκαν περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι στην πείνα.

 

Κι όλα αυτά, δήθεν για τη δική τους προστασία, και ποιος θα πίστευε ότι ένας μη συγχωρεμένος ευγονιστής ονόματι Klaus Schwab θα βρισκόταν σε θέση όχι μόνο να διαδώσει παγκοσμίως το όραμά του για τη συγχώνευση του ανθρώπου με τη νοημοσύνη των μηχανών [AI], αλλά και να προωθηθεί αυτό το όραμα από 10.000 βοηθούς!! 

Όλα αυτά αποτελούν βαθιά καταστροφικές εξελίξεις με τις οποίες τώρα ζούμε και πρέπει να υποφέρουμε, αδιανόητες και πέρα από κάθε λογική σκέψη και άνθρωπο με συναισθήματα και ενσυναίσθηση.

Ωστόσο υπάρχει και μια άλλη πλευρά σ’ αυτό. Μια εντελώς διαφορετική πλευρά που πάνω απ’ όλα, δίνει σε όλους μας τεράστια ώθηση και μεγάλη δύναμη για μελλοντική δουλειά. 

Το σχέδιο των ελίτ με τα οράματα του Klaus Schwab είναι καταδικασμένα να αποτύχουν για διάφορους λόγους. 

Το πιο σημαντικό είναι ότι η αφήγηση ενός θανατηφόρου ιού που αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την ανθρωπότητα δεν μπορεί να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα.

 

Βλέπουμε ήδη το σωρό ψέματα και βλέπουμε πώς στις προσπάθειες να νομιμοποιηθεί αυτό, ακόμη πιο παράλογα επιχειρήματα και βιαστικούς ορισμούς των γεγονότων, αλλά είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε εδώ, ότι η σφοδρότητα που επιδεικνύουν τα μέσα ενημέρωσης αυτές τις μέρες μαρτυρά όχι τη δύναμή τους, αλλά την αδυναμία τους.. Όπως η πανδημία των μη εμβολιασμένων, που ανακηρύσσει τους υγιείς ανθρώπους σε δημόσιους εχθρούς νούμερο ένα, όπου με βάση μια μόνο ασθένεια ή «υπόθεση» τεστ κλειδώνει μια ολόκληρη χώρα. 

Το κάνουν αυτό μόνο και μόνο επειδή τους τελειώνουν τα επιχειρήματα, και σε απόγνωση, ξεσπούν τυφλά.

 

Είπε κάποτε ο Αβραάμ Λίνκολν.

« Μπορείς να ξεγελάς μερικούς από τους ανθρώπους όλη την ώρα. Και όλοι οι άνθρωποι κάποιες φορές. Αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις όλους τους ανθρώπους συνεχώς .”

Η αλήθεια θα φανεί στην εποχή μας, και αυτό φυσικά έχει τεράστιο νόημα για εμάς. Γιατί, κατά ειρωνικό τρόπο, μας ανοίγει αυτό που ο Klaus Schwab έχει χαρακτηρίσει ως «ένα μοναδικό παράθυρο ευκαιρίας». 

 

Όσο η αφήγηση καταρρέει μέρα με τη μέρα, ανοίγεται ένα μοναδικό παράθυρο ευκαιρίας για όλους μας για μια τεράστια και ολοκληρωμένη εκστρατεία διαφώτισης και της ικανότητάς μας να διαφωτίζουμε τους άλλους.

 Μάθαμε το πραγματικό υπόβαθρο της υποτιθέμενης πανδημίας, ποια είναι η πραγματική ισορροπία δυνάμεων στον κόσμο και οι πραγματικές απειλές που αντιμετωπίζουμε. 

Τα ολοένα και πιο απίστευτα ψέματά τους και η εισαγωγή ενός νέου νομισματικού συστήματος θα λειτουργούσε μόνο κάτω από ένα ολοκληρωτικό σύστημα καταναγκασμού. 

Κάποιος που θα εισάγει πάντα νέους ελέγχους τιμών, θα δημιουργεί μόνιμο πληθωρισμό με εμφατική πίεση που με τη σειρά του θα οδηγεί σε συνεχή, αυξανόμενη φτωχοποίηση του πληθυσμού και συνεχή σύγκρουση με το κράτος και τις αρχές.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι το εξής: χωρίς καμία αμφιβολία βρισκόμαστε μπροστά σε ταραχώδεις και επικίνδυνους καιρούς. 

Οι ελίτ δεν ενεργούν σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής, αλλά αγωνίζονται με κίνητρα απληστίας και εξουσίας, και ως εκ τούτου φέρνουν τον εαυτό τους σε όλο και μεγαλύτερες δυσκολίες. 

Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε ακριβώς αυτή την αδυναμία και να έχουμε πάντα υπόψη ότι στις ελίτ αρέσουν περισσότερα χρήματα, περισσότερη περιουσία και έχουν διαθέσιμα όλα τα όπλα στον κόσμο. 

Η δύναμή τους δεν βασίζεται στα χρήματά τους, ούτε στα υπάρχοντά τους ή στα όπλα τους, αλλά βασίζονται αποκλειστικά σε έναν παράγοντα— την άγνοια της πλειοψηφίας των ανθρώπων, δηλαδή, η πλειοψηφία δεν καταλαβαίνει το κακό παιχνίδι που παίζει αυτή η μειοψηφία μαζί τους .

Όσο τρομερό κι αν είναι το γεγονός ότι το ψηφιακό-οικονομικό σύμπλεγμα και οι βοηθοί του υπηρέτησαν τους τελευταίους 18 μήνες αυτό το καθεστώς, το ίδιο έχει τεθεί σε μια κατάσταση από την οποία δεν μπορεί να βγει και στην οποία από απελπισία πρέπει να περάσει ακόμα περισσότερες κόκκινες γραμμές. 

Αυτό σημαίνει για όλους μας ότι σε αυτήν την εξαιρετική κατάσταση, θα πρέπει να διατηρήσουμε την ειρήνη και να αποκαλύπτουμε με συνέπεια όλα τα ψέματα και να δείχνουμε στους ανθρώπους γιατί και από ποιους εξαπατούνται. 

Όταν το κάνουμε αυτό, αναλογιζόμαστε τη δύναμη των επιχειρημάτων μας.

 Τότε μπορούμε να λύσουμε το τρέχον πρόβλημα, συν ενδεχομένως να πετύχουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο, δηλαδή, να χρησιμοποιήσουμε μια από τις βαθύτερες κρίσεις της ανθρωπότητας για να γυρίσουμε την κατεύθυνση της ανθρώπινης ιστορίας. 

Λοιπόν, ας ανοίξουμε την πόρτα σε μια νέα και καλύτερη εποχή.

 

Πηγή https://www.kontrabandafreepress.com/oli-i-alithia-gia-ton-covid-19

Προβολές : 649


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα