Αααααααααααααααααααααα!!! ‘Εχει κι άλλη διάσταση το θέμα Πάτση!!! “ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΠΑΤΣΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”;;;;

Αααααααααααααααααααααα!!! ‘Εχει κι άλλη διάσταση το θέμα Πάτση!!! “ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΠΑΤΣΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”;;;;

25 Οκτωβρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:618
Μοίρασέ το

 

 

 

Η ΝΔ διέγραψε το «προφίλ» του γιου του Α.Πάτση: Είχε αρμοδιότητα επί των… κόκκινων δανείων

Διαστάσεις «χιονοστιβάδας» λαμβάνει το σκάνδαλο Πάτση

 

 

 

Οικογένεια επιφανής… πώς θα μπορούσε άλλωστε ο υιός να διδάσκει σε Πανεπιστήμιο από τα τριάντα δύο του, αν ο μπαμπάκας δεν ήταν … εξουσία;;;!!!

Αξιοκρατικά… αλοίμονο…

Και γιατί το σβήσατε το προφίλ του παιντιού Πάτση, αν ήταν τόσο… καλό και άξιο παλλικάρι…;;;

ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ, Σ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ… ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Να θυμίσω την περίπτωση του κορυφαίου ιστορικού εν ζωή, του κ. Δημήτρη Μιχαλόπουλου, που ενώ έχει δικαιωθεί δικαστικά, την έδρα του την έχει καταλάβει εδώ και είκοσι περίπου χρόνια, ένας κουμμουνιστής οβριός ο Αντώνης Λιάκος, ο γκόμενος της Μυρσίνης Ζορμπά;;;

Σ’ αυτή την χώρα των φελών και των σκατών που κυριαρχούν, πρέπει να πέσει λιμός, σεισμός και καταποντισμός…  διαφορετικά δεν υπάρχει σωτηρία…

Η ΝΔ διέγραψε το «προφίλ» του γιου του Α.Πάτση: Είχε αρμοδιότητα επί των… κόκκινων δανείων

Τρέχουν και δεν φτάνουν στη ΝΔ καθώς προσπαθούν με νύχια και με δόντια να προλάβουν ενδεχόμενες παράπλευρες απώλειες από το σκάνδαλο Πάτση καθώς τελευταία εξέλιξη αποτελεί η προσπάθεια της κυβερνητικής παράταξης να κρύψει το γεγονός ότι ο γιος του Ανδρέα Πάτση, Πάρης αποτελούσε σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΝΔ, «Συντονιστή θεματικής ενότητας Μη Εξυπηρετούμενων Επιχειρηματικών Δανείων».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η θέση του Πάρη Πάτση στη ΝΔ ενδεχομένως να είναι σημαντική στη χάραξη της κυβερνητικής πολιτικής για τα κόκκινα δάνεια, ωστόσο αυτό που την κάνει ακόμη πιο σημαντική είναι το γεγονός ότι ο πατέρας του, ο οποίος είναι και βουλευτής, έκανε «business» με τα «κόκκινα» δάνεια.

Αξίζει δεν να σημειωθεί ότι η μετά τον σάλο με την υπόθεση Πάτση η ΝΔ διέγραψε τη σελίδα από τον επίσημο ιστότοπο, για τον υιό Πάτση.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πλέον «γαλάζιος» βουλευτής, αγόραζε «κόκκινα» δάνεια στο 1/15 της αξίας τους, ενώ το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι ότι αυτές οι δοσοληψίες δεν δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες που καταθέτει.

Παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι ο Ανδρέας Πάτσης έχει πάρει με απευθείας ανάθεση σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ από τα ΕΛΤΑ, γεγονός για το οποίο φέρει ευθύνες ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος παραμένει στη θέση του, σαν να μη συμβαίνει τίποτε.

Τέλος, στον απόηχο των αποκαλύψεων του σκανδάλου Πάτση, παραιτήθηκε ο επικεφαλής των ΕΛΤΑ.

«Ο γιος Πάτσης “Συντονιστής θεματικής ενότητας Μη Εξυπηρετούμενων Επιχειρηματικών Δανείων” στη ΝΔ, ο πατέρας Πάτσης βουλευτής που κάνει δουλειές με εισπρακτικές και κόκκινα δάνεια. Δύο χρόνια ήξερε ο Μητσοτάκης, τώρα θυμήθηκε να τον διαγράψει», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.(εδώ)

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 618


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα