Αγαπητοί φίλοι, συγγνώμη που ανακοινώνουμε μια γενοκτονία: η Δρ. Ναόμι Γουλφ για την «Εμπιστευτική Έκθεση» της Pfizer

Αγαπητοί φίλοι, συγγνώμη που ανακοινώνουμε μια γενοκτονία: η Δρ. Ναόμι Γουλφ για την «Εμπιστευτική Έκθεση» της Pfizer

11 Ιουνίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,194
Μοίρασέ το

 

Είναι πραγματικά αλήθεια: Ξέρουν ότι σκοτώνουν τα μωρά.

Είναι η εποχή του χα-Σατανά — του Σατανά — «που πηγαίνει πέρα ​​δώθε στη γη, και […] περπατά πάνω και κάτω σε αυτήν», όπως τον περιγράφει ο Ιώβ 2.

Είναι μια εποχή δαιμόνων που τριγυρνούν σε ανθρώπινους χώρους, αν και φαίνονται αρκετά ανθρώπινοι, αυτάρεσκοι με τα ιταλικά κοστούμια τους στα πάνελ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Ο κύριος στόχος τους από την πρώτη στιγμή, είναι τα παιδιά, από έμβρυα έως εφήβους…
Αυτός είναι και ο λόγος που πίεζαν τις εγκυμονούσες να εμβολιαστούν…
ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ… ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ.
Δεν μπορώ να φανταστώ τι τιμωρία αξίζει σ’ αυτά ΤΑ ΚΤΗΝΗ, και σε όσους συμμετείχαν σ’ αυτές τις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.
Το μόνο που ξέρω είναι πως τέτοια άρθρα πρέπει να φτάσουν σε κάθε οικογένεια…
Ας γίνει ο καθένας από εμάς, διασώστης των παιδιών…
Καλλιόπη Σουφλή

Έχω μείνει άφωνη εδώ και μερικές εβδομάδες. Συγχωρέστε με.

Η αλήθεια είναι: με έχουν αφήσει σχεδόν άφωνο —ή το λογοτεχνικό αντίστοιχο— γιατί πρόσφατα είχα το απίστευτο καθήκον να ανακοινώσω στον κόσμο ότι πράγματι, μια γενοκτονία — ή αυτό που αποκαλώ, αδέξια αλλά επειγόντως, ένας «βρεφικός θάνατος» — βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Οι Εθελοντές Έρευνας Εγγράφων WarRoom/DailyClout Pfizer, μια ομάδα 3000 ιατρών υψηλών διαπιστευτηρίων, RN, βιοστατιστικοί, ερευνητές ιατρικής απάτης, εργαστηριακοί γιατροί και ερευνητές, έβγαζαν συνεχείς αναφορές, όπως ίσως γνωρίζετε, για να πουν στον κόσμο τι είναι στα 55.000 εσωτερικά έγγραφα της Pfizer που η FDA είχε ζητήσει από το δικαστήριο να κρατήσει κρυφά για 75 χρόνια.

 

Με δικαστική απόφαση, τα έγγραφα αυτά αποκαλύφθηκαν βίαια. Και οι ειδικοί μας υπηρετούν την ανθρωπότητα διαβάζοντας αυτά τα έγγραφα και εξηγώντας τα με λαϊκούς όρους. Μπορείτε να βρείτε όλες τις αναφορές των εθελοντών στο DailyClout.io.

Τα ψέματα που αποκαλύφθηκαν είναι εκπληκτικά.

Οι εθελοντές WarRoom/DailyClout επιβεβαίωσαν:

ότι η Pfizer (και επομένως ο FDA) γνώριζε έως τον Δεκέμβριο του 2020 ότι τα εμβόλια MRNA δεν λειτουργούσαν — ότι «μειώθηκαν στην αποτελεσματικότητά τους» και παρουσίαζαν «αποτυχία εμβολίου». Μια παρενέργεια του εμβολιασμού, όπως γνώριζαν έναν μήνα μετά τη μαζική κυκλοφορία του 2020, ήταν το «COVID».

Η Pfizer γνώριζε τον Μάιο του 2021 ότι οι καρδιές 35 ανηλίκων είχαν υποστεί βλάβη μια εβδομάδα μετά την ένεση MRNA — αλλά ο FDA κυκλοφόρησε το EUA για εφήβους έναν μήνα αργότερα και οι γονείς δεν έλαβαν δελτίο τύπου από την κυβέρνηση των ΗΠΑ σχετικά με καρδιακές βλάβες μέχρι τον Αύγουστο του 2021, αφού εμβολιάστηκαν χιλιάδες έφηβοι. [Δείτε αυτό ]

Η Pfizer (και επομένως η FDA· πολλά από τα έγγραφα λένε «FDA: ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ» στο κάτω περιθώριο) γνώριζε ότι, σε αντίθεση με ό,τι διαβεβαίωναν τους ανθρώπους τα υψηλά αμειβόμενα μοντέλα και οι εξαγορασμένοι γιατροί, το MRNA, η πρωτεΐνη ακίδας και τα νανοσωματίδια λιπιδίων δεν έμεναν στο σημείο της ένεσης στον δελτοειδή, αλλά περνούσαν, μέσα σε 48 ώρες, στην κυκλοφορία του αίματος, από εκεί για να εγκατασταθούν στο ήπαρ, τον σπλήνα, τα επινεφρίδια, τους λεμφαδένες και, εάν είστε γυναίκα, στις ωοθήκες. [Δείτε αυτό ]

Η Pfizer (και επομένως ο FDA) γνώριζε ότι το εμβόλιο Moderna είχε 100 mcg MRNA, νανοσωματίδια λιπιδίων και πρωτεΐνη ακίδας, που ήταν περισσότερο από το τριπλάσιο από τα 30 mcg της δόσης της Pfizer για ενήλικες, και τα εσωτερικά έγγραφα της εταιρείας δείχνουν υψηλότερο ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών με τη δόση των 100 mcg, έτσι σταμάτησαν να πειραματίζονται με αυτήν την ποσότητα εσωτερικά λόγω της «αντιδρογόνου» της – τα λόγια της Pfizer – αλλά κανείς δεν το είπε σε όλα τα εκατομμύρια Αμερικανών που πήραν την πρώτη και δεύτερη δόση 100 mcg Moderna, και τα ενισχυτικά .

Η Pfizer παρέσυρε τα υποκείμενα της δοκιμής έτσι ώστε σχεδόν τα τρία τέταρτα ήταν γυναίκες — ένα φύλο που είναι λιγότερο επιρρεπές σε καρδιακή βλάβη. Η Pfizer έχασε τα αρχεία των εκατοντάδων δοκιμαζομένων της.

Στις εσωτερικές δοκιμές, υπήρξαν πάνω από 42.000 ανεπιθύμητες ενέργειες και περισσότεροι από 1200 άνθρωποι πέθαναν. Τέσσερις από τους ανθρώπους που πέθαναν, πέθαναν την ημέρα που τους έκαναν την ένεση.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες που καταγράφονται στα εσωτερικά έγγραφα της Pfizer είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που αναφέρονται στον ιστότοπο του CDC ή ανακοινώνονται από κατεστραμμένους γιατρούς και ιατρικούς οργανισμούς και νοσοκομεία. 

Αυτά περιλαμβάνουν τεράστιες στήλες για πόνο στις αρθρώσεις, μυϊκό πόνο (μυαλγία), μάζες νευρολογικών επιπτώσεων, όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, παράλυση Guillain Barre και Bell, εγκεφαλία, κάθε δυνατή επανάληψη πήξης του αίματος, θρομβοπενία σε κλίμακα, εγκεφαλικά επεισόδια, αιμορραγίες και πολλά είδη ρήξεων μεμβρανών σε όλο το ανθρώπινο σώμα.

Οι παρενέργειες για τις οποίες ήξεραν η Pfizer και η FDA, αλλά εσείς δεν το ξέρατε, περιλαμβάνουν προβλήματα με φουσκάλες, εξανθήματα, έρπητα ζωστήρα και διάφορες καταστάσεις έρπητα (πράγματι, μια σειρά καταστάσεων με φουσκάλες που παραδόξως προμηνύουν τα συμπτώματα της ευλογιάς των πιθήκων).

 

Τα εσωτερικά έγγραφα δείχνουν ότι η Pfizer (και επομένως η FDA) γνώριζε ότι τα θυμωμένα ερυθρά ή η κνίδωση ήταν μια κοινή αντίδραση στο PEG, ένα αλλεργιογόνο που προέρχεται από το πετρέλαιο στα συστατικά του εμβολίου – ένα αλλεργιογόνο που σίγουρα δεν πρέπει να καταπιείτε. Πράγματι, το PEG είναι ένα αλλεργιογόνο τόσο σοβαρό που πολλοί άνθρωποι μπορεί να υποστούν αναφυλακτικό σοκ εάν εκτεθούν σε αυτό. Αλλά τα άτομα με αλλεργία στο PEG δεν είχαν προειδοποιηθεί να απομακρυνθούν από τα εμβόλια ούτε καν παρακολουθήθηκαν προσεκτικά από τους γιατρούς τους, με το EpiPen στο χέρι. Έμειναν στο σοκ τους.

Η Pfizer γνώριζε ότι η «έκθεση» στο εμβόλιο ορίστηκε –με τα δικά της λόγια– ως σεξουαλική επαφή (ειδικά κατά τη σύλληψη), επαφή με το δέρμα, εισπνοή ή γαλουχία. [Δείτε αυτό ]. Οι «ελεγκτές δεδομένων» μπορούν να το αρνηθούν – αυτό είναι το μόνο που θέλουν. Τα έγγραφα όμως μιλούν από μόνα τους.

Φυσικά, οι άνθρωποι που προσπάθησαν να θίξουν οποιοδήποτε από αυτά τα ζητήματα έχουν αποπλατφορμιστεί, έχουν δεχτεί επιπλήξεις από τον Πρόεδρο, χαρακτηρίστηκαν παράφρονες και τιμωρήθηκαν αυστηρά.

Αθλητές και φοιτητές και έφηβοι καταρρέουν στα γήπεδα ποδοσφαίρου. Οι γιατροί σφίγγουν μεταξύ τους τα χέρια τους και εκφράζοντας το δικό τους μυστικισμό. Αλλά η κατάθεση SEC της BioNTech δείχνει ένα γεγονός για το οποίο το CDC και το AMA δεν αναφέρουν ούτε λέξη: η ξαφνική λιποθυμία είναι τόσο βίαιη που μπορεί να τραυματιστείτε – και είναι μόνο μια από τις παρενέργειες που είναι αρκετά σημαντικές ώστε η BioNTech να την τονίσει στην SEC.

Όχι όμως για να την τονίσει σε εσένα και σε μένα.

Μπόρεσα να τα επεξεργαστώ όλα αυτά και να συνεχίσω απλώς να αναφέρω.

Όμως τις τελευταίες εβδομάδες ο τρόμος με κυρίευσε.

Γιατί τώρα, οι Εθελοντές, υπό την εξαιρετική ηγεσία της Υπεύθυνης Προγράμματος Amy Kelly, επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει μια γενοκτονία σε εξέλιξη, ηθελημένα ή μη. 

Και η Ισραηλινή δημοσιογράφος Etana Hecht πρόσθεσε τη δική της υπέροχη ανάλυση. 

Ακολουθεί η περίληψη των ευρημάτων των εθελοντών από την κα Hecht:

 

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε.

Φαίνεται ότι μπορεί πράγματι να υπάρξει μια τυχαία γενοκτονία. Η ίδια η αναπαραγωγή στοχεύεται, σκόπιμα ή όχι, από τα εμβόλια mRNA. Και αν ξέρετε ότι βλάπτεται η αναπαραγωγή, και τα μωρά και τα έμβρυα βλάπτονται, και ξέρετε ότι αυτό είναι σε μεγάλη κλίμακα, που όλοι στην Pfizer και στην FDA που διάβασαν αυτά τα έγγραφα γνώριζαν —και δεν το σταμάτησαν— τότε γιατί το κάνουν αν δεν επιδιώκουν τελικά τη γενοκτονία;

Οι εθελοντές του WarRoom/DailyClout επιβεβαίωσαν ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων, τα μικροσκοπικά σκληρά λιπαρά περιβλήματα που περιέχουν το MRNA, διασχίζουν την αμνιακή μεμβράνη. Αυτό σημαίνει ότι εισέρχονται στο εμβρυϊκό περιβάλλον, φυσικά. (Διασχίζουν επίσης τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην εξήγηση των εγκεφαλικών επεισοδίων μετά τον εμβολιασμό MRNA και των γνωστικών προβλημάτων που βλέπουμε). 

Οι εθελοντές εξέτασαν βαθιά τις αναφορές των εγγράφων της Pfizer σχετικά με την εγκυμοσύνη και βρήκαν ότι η διαβεβαίωση ότι το εμβόλιο είναι «ασφαλές και αποτελεσματικό» για τις έγκυες γυναίκες, βασίστηκε σε μια μελέτη 44 αρουραίων στη Γαλλία που παρακολουθήθηκαν για 42 ημέρες (οι επιστήμονες που έτρεξαν η μελέτη είναι μέτοχοι ή υπάλληλοι της BioNTech). [Δείτε αυτό ]

Οι Εθελοντές διαπίστωσαν ότι ενώ οι έγκυες γυναίκες αποκλείστηκαν από τις εσωτερικές μελέτες, και επομένως από την EUA βάσει της οποίας όλες οι έγκυες γυναίκες είχαν διαβεβαιωθεί ότι το εμβόλιο ήταν «ασφαλές και αποτελεσματικό», παρόλα αυτά περίπου 270 γυναίκες έμειναν έγκυες κατά τη διάρκεια της μελέτης. Περισσότερα από 230 από αυτές τις εγκυμοσύνες χάθηκαν με κάποιο τρόπο στην ιστορία. Αλλά από τις 36 έγκυες γυναίκες των οποίων τα αποτελέσματα ακολουθήθηκαν – 28 έχασαν τα μωρά τους.

Οι εθελοντές διαπίστωσαν ότι ένα μωρό πέθανε μετά από θηλασμό από εμβολιασμένη θηλάζουσα μητέρα και διαπιστώθηκε ότι είχε φλεγμονή στο συκώτι. Πολλά μωρά που θήλαζαν από εμβολιασμένες μητέρες εμφάνισαν διέγερση, γαστρεντερική δυσφορία και αποτυχία να ευδοκιμήσουν (να αναπτυχθούν) και ήταν απαρηγόρητα.

Ακούω ανέκδοτες αναφορές για αυτά τα συμπτώματα σε μωρά που θηλάζουν από εμβολιασμένες μητέρες, τώρα, από όλη τη χώρα.

Τα έγγραφα της Pfizer δείχνουν επίσης ότι ορισμένες εμβολιασμένες μητέρες είχαν καταστείλει τη γαλουχία ή δεν μπορούσαν να παράγουν καθόλου γάλα.

Οι γιατροί, φυσικά, είναι μπερδεμένοι από όλα αυτά. Κατσαδιασμένοι.

Η βάση δεδομένων του NIH διαθέτει μια προεκτυπωμένη μελέτη που υποστηρίζει ότι υπάρχουν αμελητέες ποσότητες PEG στο μητρικό γάλα εμβολιασμένων γυναικών. [Δείτε αυτό ]

Αλλά τι είναι μια αμελητέα ποσότητα ενός προϊόντος πετρελαίου στο μητρικό γάλα, όταν είσαι ένα μικροσκοπικό νεογέννητο χωρίς ανοσίες, που μόλις φτάνεις στον κόσμο; Η ίδια η προεκτύπωση του NIH ανέφερε υψηλότερα επίπεδα γαστρεντερικής δυσφορίας και αϋπνίας στα βρέφη που μελετήθηκαν και μια μητέρα είχε αυξημένα επίπεδα PEG στο μητρικό γάλα και τα ψιλά γράμματα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται περισσότερη μελέτη:

«Απαιτούνται μεγαλύτερες μελέτες για να βελτιώσουμε την κατανόησή μας για τη μεταφορά της PEG στο ανθρώπινο γάλα και τις πιθανές επιπτώσεις μετά την κατάποση από το βρέφος. Αν και η συναίνεση των ειδικών δηλώνει ότι υπάρχει ελάχιστος ή καθόλου πιθανός κίνδυνος για το βρέφος από τον μητρικό εμβολιασμό κατά του COVID-19 ( 20 , 21 ), τα δευτερεύοντα συμπτώματα που αναφέρθηκαν (αλλαγές ύπνου και γαστρεντερικά συμπτώματα) θα μπορούσαν να διερευνηθούν περαιτέρω σε μελλοντικές μελέτες για να καθοριστεί εάν σχετίζονται με τον εμβολιασμό».

Δεδομένου ότι κανένα μωρό δεν πέθανε στο σύντομο χρονικό διάστημα της μικροσκοπικής μελέτης, η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα βρέφη που θηλάζουν δεν υπέστησαν πραγματικές αρνητικές επιπτώσεις από τις εμβολιασμένες μητέρες. Αλλά η μελέτη δεν παρακολούθησε αυτά τα φτωχά μωρά, με την αναγνωρισμένη αϋπνία τους και την επιβεβαιωμένη γαστρεντερική δυσφορία τους, για να δει αν πράγματι «άνθισαν» – κέρδισαν βάρος και αναπτύχθηκαν φυσιολογικά.

Με μια τέτοια ελαττωματική επιστήμη διαβεβαιώθηκαν οι γυναίκες ότι τα εμβόλια ήταν «ασφαλή και αποτελεσματικά» για αυτές και τα θηλάζοντα μωρά τους.

Αλλά — τέσσερις από τις θηλάζουσες εμβολιασμένες γυναίκες στα έγγραφα της Pfizer ανέφεραν «γαλαζοπράσινο» μητρικό γάλα. Δεν το επινόησα εγώ αυτό. Και το μωρό που θήλαζε και που πέθανε, με φλεγμονή στο συκώτι — η υπόθεση έχει θαφτεί. δεν έχει γίνει πρωτοσέλιδο.

Συμπτωματικά —ή όχι— η ΙΔΙΑ FDA που έκλεισε τα μάτια σε τεράστιες βλάβες για τον άνθρωπο και στην υποκατηγορία των μητέρων και των μωρών, στα έγγραφα της Pfizer, δήλωσε ότι η Abbot, μια μεγάλη εταιρεία παραγωγής γάλακτος για μωρά στις ΗΠΑ, έπρεπε να κλείσει το εργοστάσιό της. [Δείτε αυτό ]

Συμπτωματικά, με ελάχιστη διαθέσιμη φόρμουλα και με μερικές ή πολλές (δεν ξέρουμε) εμβολιασμένες μητέρες να έχουν θέσει σε κίνδυνο το μητρικό γάλα, αποδεικνύεται ότι ο Μπιλ Γκέιτς, ο Τζεφ Μπέζος, ο Ρίτσαρντ Μπράνσον και ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ έχουν επενδύσει όλοι σε μια startup που ονομάζεται «BioMilq ” — η οποία παράγει εργαστηριακά καλλιεργημένο μητρικό γάλα από κύτταρα του μαστού. [Δείτε αυτό ]. 

Οι αναφορές αυτής της εκκίνησης περιλαμβάνουν αυτή τη γλώσσα που μοιάζει με το Frankenstein σαν να είναι φυσιολογικό :«Η ομάδα της BIOMILQ δημιουργεί το προϊόν της από κύτταρα που λαμβάνονται από ανθρώπινο ιστό μαστού και γάλα, δωρεά από γυναίκες στην τοπική κοινότητα, οι οποίες λαμβάνουν ως αντάλλαγμα μια δωροκάρτα Target». [Δείτε αυτό ]

{Σ.τ. μ. :Στην περίπτωση της Biomilq, ο ανταγωνισμός περιλαμβάνει όχι μόνο το μητρικό γάλα των μαμάδων, αλλά και, φυσικά, τη βρεφική φόρμουλα με βάση τα γαλακτοκομικά, μέρος μιας συνολικής παγκόσμιας αγοράς 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων για βρέφη.

Στο παραπάνω άρθρο διαβάζουμε μάλιστα το ..εκπληκτικό: “«Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που μπορέσαμε να κάνουμε, τουλάχιστον το 10% της αγοράς γαλακτοκομικών παγκοσμίως καταλήγει σε βρεφικό γάλα», είπε ο Έγκερς. «Αυτό σημαίνει ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες παράγονται 5.700 μετρικοί τόνοι CO2 ανά βρέφος και καταναλώνονται 4.300 γαλόνια γλυκού νερού κάθε χρόνο για να ταΐσουν ένα παιδί. Οι γονείς θέλουν να κάνουν ό,τι είναι καλύτερο για τα παιδιά τους, αλλά δεν πρέπει να αποφασίζουν μεταξύ του ταΐσματος των παιδιών τους και της προστασίας του πλανήτη» (sic!!!)” H ίδια εταιρεία κατηγορήθηκε επίσης για τις τεράστιες ελλείψεις βρεφικού γάλακτος στις ΗΠΑ τον περασμένο χειμώνα. Επίσης, το μητρικό γάλα είναι μια πλούσια πηγή μητρικών γενετικών πληροφοριών και κλειδί για την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος των βρεφών και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Biomilq θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει. Επίσης, η μεταβλητότητα στο πραγματικό μητρικό γάλα επηρεάζει τα νεογνικά αποτελέσματα.Βλ. https://www.ift.org/news-and-publications/food-technology-magazine/issues/2021/december/columns/startups-and-innovators-innovations-biomilq].

Σαν να μην είναι αρκετά φρικιαστικά όλα αυτά, η κ. Hecht συγκέντρωσε μελέτες από τρεις χώρες -Καναδά, Σκωτία και τώρα Ισραήλ– για να δείξει ότι τα μωρά πεθαίνουν δυσανάλογα, κατά τη διάρκεια και μετά το 2021, σε χώρες με υψηλό εμβολιασμό και ότι τα νεογέννητα πεθαίνουν δυσανάλογα. εάν έχουν εμβολιασμένες μητέρες έναντι μη εμβολιασμένων μητέρων.

Στην υψηλά εμβολιασμένη Σκωτία, σχεδόν διπλάσιος αριθμός βρεφών πέθαναν το 2021 σε σχέση με τους βασικούς αριθμούς. 

Στο Οντάριο του Καναδά, 86 μωρά πέθαναν το 2021, έναντι τεσσάρων ή πέντε παλιότερα. Αυτός ήταν ένας βρεφικός θάνατος τόσο σοβαρός που ένας γενναίος βουλευτής έφερε το θέμα στη Βουλή. [Δείτε αυτό ].

Στο Ισραήλ, στο νοσοκομείο RamBam στη Χάιφα, υπήρξαν 34% περισσότερες αυθόρμητες αμβλώσεις και θνησιγένειες σε εμβολιασμένες γυναίκες από ό,τι σε μη εμβολιασμένες γυναίκες.

 

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε.

Η κα Hecht σημειώνει επίσης ότι η διαταραχή της εμμήνου ρύσεως σε εμβολιασμένες γυναίκες επιβεβαιώνεται πλήρως τώρα από πολλές μελέτες, με κατά μέσο όρο μία επιπλέον ημέρα αιμορραγίας το μήνα (μια παρενέργεια για την οποία προειδοποίησα τον Μάρτιο του 2021, η οποία με τη σειρά της με έκανε να ονομάσω σχολιαστή του CNN και μόνιμα αποπλατφορμισμένο από το Twitter).

Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε περισσότερα από τη βιολογία της όγδοης τάξης για να γνωρίζετε ότι ένας δυσρυθμισμένος εμμηνορροϊκός κύκλος, για να μην αναφέρουμε τη συσσώρευση πρωτεΐνης ακίδας στις ωοθήκες, για να μην αναφέρουμε τη διέλευση των μεμβρανών του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του αμνιακού σάκου, από μικροσκοπικά σκληρά λιπαρά νανοσωματίδια λιπιδίων, για να μην αναφέρουμε το PEG στο μητρικό γάλα, θα επηρεάσουν τη γονιμότητα, την υγεία του εμβρύου, τον τοκετό και την ευημερία ή την αγωνία του γαστρεντερικού συστήματος των μωρών, και επομένως την ικανότητα ή την αποτυχία τους να ευδοκιμήσουν (πόσο μάλλον να δεσμευτούν).

 

Και τώρα, τα μωρά πεθαίνουν. Τώρα κλιμακώστε τα δεδομένα από τον Καναδά, τη Σκωτία και το Ισραήλ σε όλα τα εμβολιασμένα έθνη στον κόσμο.

Τι κάνουμε με όλα αυτά;

Γνωρίζοντας όπως γνωρίζω τώρα, ότι η Pfizer και η FDA γνώριζαν ότι τα μωρά πέθαιναν και το μητρικό γάλα αποχρωματιζόταν κοιτάζοντας απλώς τα δικά τους εσωτερικά αρχεία. γνωρίζοντας όπως εγώ ότι δεν ειδοποίησαν κανέναν πόσο μάλλον να σταματήσουν αυτό που έκαναν, και ότι μέχρι σήμερα η Pfizer, η FDA και άλλες δαιμονικές οντότητες «δημόσιας υγείας» πιέζουν να εμβολιάσουν με MRNA όλο και περισσότερες έγκυες γυναίκες. τώρα που πρόκειται να το επιβάλουν στις γυναίκες στην Αφρική και σε άλλες χώρες με χαμηλότερο εισόδημα που δεν αναζητούν τα εμβόλια MRNA, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer Bourla την περασμένη εβδομάδα στο WEF, και γνωρίζοντας ότι η Pfizer πιέζει και μπορεί ακόμη και να λάβει USA EUA για μωρά έως πέντε ετών — Πρέπει να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι κοιτάμε σε μια άβυσσο του κακού που δεν έχει δει ο κόσμος από το 1945.

 

Επομένως, δεν ξέρω για εσάς, αλλά πρέπει να αλλάξω ταχύτητα με αυτό το είδος ανείπωτης γνώσης σε άλλου είδους ομιλία.

Δεν λέω ότι αυτό είναι ακριβώς σαν να βρίσκουμε στοιχεία για τα πειράματα του Δρ Μένγκελε. αλλά λέω, με αυτά τα ευρήματα, ότι τώρα η σύγκριση μπορεί να μην είναι και τόσο υπερβολική.

Αυτοί οι αντιάνθρωποι στην Pfizer, μιλώντας στο WEF, αυτά τα αντι-ανθρώπινα όντα στον FDA γνωρίζοντας στοχεύουν στο θαυματουργό γυναικείο σώμα, με την ικανότητά του να συλλαμβάνει, να κυοφορεί, να γεννά και να αναθρέφει τη ζωή. Στοχεύουν στην ικανότητα του γυναικείου σώματος να συντηρεί έναν νεογέννητο άνθρωπο με τόποτε άλλο εκτός από τον εαυτό του. Στοχεύουν την αμνιακή μεμβράνη, τις ωοθήκες που απελευθερώνουν το ωάριο, στοχεύουν τη λέμφο και το αίμα που βοηθούν στη συσσώρευση του μητρικού γάλακτος, στοχεύουν το έμβρυο στη μήτρα, ανήμπορο.Στοχεύουν στο ίδιο το περιβάλλον του ανθρώπινου εμβρύου, έναν από τους πιο ιερούς χώρους σε αυτή τη γη, αν όχι τον πιο ιερό. Και το ξέρουν.

Δεν ξέρω για εσάς, και δεν κάνω προσηλυτισμό, αλλά όπως ίσως γνωρίζετε αν με διαβάζετε εδώ, αυτές τις αποκαλυπτικές μέρες, στρέφομαι στην προσευχή. Άρχισα να λέω δημόσια, όταν έπρεπε να αντιμετωπίσω το γεγονός του θανάτου των μωρών, ότι αυτή είναι μια βιβλική εποχή. και εννοώ την Παλαιά Διαθήκη.

Είναι μια εποχή σαν αυτή της ανέγερσης του Πύργου της Βαβέλ — τεράστιας αλαζονείας ενάντια στα θεϊκά σχέδια. Άνθρωποι όπως ο Μπιλ Γκέιτς παραποιούνται και επιδιώκουν να ξεπεράσουν τα καλύτερα έργα του Θεού στο εργαστήριο, και η Tech Bros «διαταράσσει» τον ανθρώπινο ανταγωνισμό για τα περιζήτητα αγαθά και τις υπηρεσίες τους, στοχεύοντας ανθρώπινες διαδικασίες και καταστρέφοντας τα σώματα που είναι φτιαγμένα κατά την εικόνα του Θεού.

Είναι μια εποχή όπως εκείνη όταν οι δέκα πληγές επιτέθηκαν στους Αιγύπτιους στην Έξοδος 11:4-6:

 Είπε λοιπόν ο Μωυσής: «Αυτό λέει ο Κύριος: Περί τα μεσάνυχτα θα πάω σε όλη την Αίγυπτο.  Κάθε πρωτότοκος γιος στην Αίγυπτο θα πεθάνει, από τον πρωτότοκο γιο του Φαραώ, που κάθεται στο θρόνο, μέχρι τον πρωτότοκο γιο της δούλης, που είναι στο μύλο της, καθώς και όλα τα πρωτότοκα των βοοειδών.  Θα υπάρχει δυνατός θρήνος σε όλη την Αίγυπτο—χειρότερο από ό,τι υπήρξε ποτέ ή θα ξαναγίνει ποτέ. 7”

Αυτή ήταν η χειρότερη πληγή από όλες, η σφαγή του πρωτότοκου.

Είναι η εποχή του χα-Σατανά — του Σατανά — «που πηγαίνει πέρα ​​δώθε στη γη, και […] περπατά πάνω και κάτω σε αυτήν», όπως τον περιγράφει ο Ιώβ 2.

Είναι μια εποχή δαιμόνων που τριγυρνούν σε ανθρώπινους χώρους, αν και φαίνονται αρκετά ανθρώπινοι, αυτάρεσκοι με τα ιταλικά κοστούμια τους στα πάνελ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Ο Χα-Σατανάς – και οι στρατιές του: καταστρέφουν τη σύλληψη, το γάλα, την έμμηνο ρύση, το άγγιγμα, την κούνια του βρέφους από τη μητέρα του, καταστρέφουν το τάισμα του βρέφους. καταστρέφουν τα ίδια τα μωρά.

Διάβασα πολύ τους Προφήτες αυτές τις μέρες — γιατί πώς να μην το έκανα; Αναζητώ αυτό που η συγγραφέας Annie Lamott ονόμασε «Οδηγίες λειτουργίας». Τι κάνετε όταν η ίδια η ανθρωπότητα απειλείται; Όταν υπάρχουν επαγγελματικά τάγματα και γραφειοκρατικά τμήματα ανθρώπων που ενεργούν με ανάθεμα προς την ανθρώπινη φυλή;

Σίγουρα πρέπει να υπάρχει κάποια ένδειξη.

Έτσι ξαναδιάβασα την ιστορία του Νώε και το Βιβλίο της Εσθήρ, πολύ αυτές τις μέρες. Ξαναδιάβασα τον Ιερεμία.

Ήμασταν εδώ πριν. Αμηχανία συχνά, όταν πρόκειται για αυτό.

Η ιστορία είναι πάντα η ίδια, τουλάχιστον στην Εβραϊκή Βίβλο (στην Καινή Διαθήκη, φυσικά, ο Θεός παραλείπεται μέχρι το τέλος και ανατρέπει την πλοκή).

Τουλάχιστον στην Εβραϊκή Βίβλο, ο Θεός προσπαθεί πάντα να τραβήξει την προσοχή μας, πάντα, όπως φαίνεται, μας ζητά απλώς να περπατήσουμε δίπλα του. Απλώς ζητώντας μας να τηρήσουμε τις όχι και πολύ απαιτητικές εντολές του. όντως δεν ζητάω πολλά.

Ιερεμίας 1:13:

« Ο λόγος του Κυρίου μου ήρθε πάλι: «Τι βλέπεις;»

«Βλέπω μια κατσαρόλα που βράζει», απάντησα. «Γέρνει προς το μέρος μας από τον Βορρά».

14  Ο Κύριος μου είπε: «Από τον Βορρά θα ξεχυθεί η καταστροφή σε όλους όσους κατοικούν στη γη. 15  Θα καλέσω όλους τους λαούς των βορείων βασιλείων», λέει ο Κύριος.

«Οι βασιλιάδες τους θα έρθουν και θα στήσουν τους θρόνους τους
στην είσοδο των πυλών της Ιερουσαλήμ.
θα έρθουν εναντίον όλων των γύρω τειχών
της και εναντίον όλων των πόλεων του Ιούδα.
16  Θα εκφέρω τις κρίσεις μου στον λαό μου,
λόγω της κακίας του που με εγκατέλειψαν,
στο θυμίαμα σε άλλους θεούς
και στη λατρεία όσων έφτιαξαν τα χέρια τους».

Στην Εβραϊκή Βίβλο, ούτως ή άλλως, τα μαθηματικά είναι απλά. Γυρίζουμε, ακούμε, και σωζόμαστε. Ή συνεχίζουμε απρόσεκτα, λατρεύοντας αυτό που έχουν φτιάξει τα ίδια μας τα χέρια, πόρπες σε άλλους θεούς — στην «επιστήμη», στα ψέματα των μέσων ενημέρωσης. στον ναρκισσισμό της σύμβασης, αυτές τις μέρες, θα μπορούσε να πει κανείς — και έτσι έχουμε χαθεί.

Έχουμε σχεδόν χαθεί, πολλές φορές.

Αυτή η φορά θα μπορούσε πραγματικά να είναι η τελευταία φορά. Αυτά τα τέρατα στα εργαστήρια, στα διακρατικά πάνελ, είναι τόσο πολύ επιδέξια. και τόσο ισχυρά και το σκοτεινό έργο τους είναι τόσο εκτεταμένο.

Αν ο Θεός είναι εκεί — και πάλι — μετά από όλες τις φορές που δοκιμάσαμε την υπομονή του — και ποιος πραγματικά ξέρει; – θα του απλώσουμε ένα χέρι σε αντάλλαγμα, θα κρατηθούμε την τελευταία στιγμή από αυτή την άβυσσο και απλά θα βρούμε έναν τρόπο να περπατήσουμε δίπλα του;

Ή μήπως αυτή τη φορά, χάνοντας τα μωρά, και συνεχίζοντας απρόσεκτα παρ’ όλα αυτά, θα χαθούμε πραγματικά;

 

 

Μετ: Γιώτα Σεχίδου

 

ΠΗΓΗ

https://naomiwolf.substack.com/p/dear-friends-sorry-to-announce-a?s=r

 

Πηγή

Προβολές : 1,194


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα