Αγροτικές κινητοποιήσεις. Ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί ΟΛΟΙ, το μέγεθος της καταστροφής που έρχεται.

Αγροτικές κινητοποιήσεις. Ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί ΟΛΟΙ, το μέγεθος της καταστροφής που έρχεται.

13 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:415
Μοίρασέ το

 

 

Η πρόταση της επιτροπής θα είναι να στηθούν μπλόκα στην Eθνική Oδό αμέσως μετά τις γιορτές, ως μέσο πίεσης προς την κυβέρνηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, κυρίως με το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

 

Το κείμενο που ακολουθεί, γράφτηκε πριν έξι σχεδόν χρόνια… από τότε, δεν άλλαξε τίποτα…

Οι αγρότες μέχρι σήμερα, δεν πήραν το μάθημά τους, και δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής που έρχεται όχι μόνον για όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους, αλλά και για όλη την Ελλάδα.

Δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί πως παίζουν εδώ και δεκαετίες το παιχνίδι της σατανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, και του αφανισμού της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.

Δεν τους αφήνουν οι εργατοπατέρες να το αντιληφθούν.

Δεν έχουν αντιληφθεί πως οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες έχουν μπεί ήδη στην Ελλάδα και ετοιμάζονται να εξαγοράσουν  όλες τις αγροτικές περιοχές πετώντας έξω τους αγρότες…

Το ίδιο φυσικά θα γίνει και με τους κτηνοτρόφους, ώστε όλη η εθνική παραγωγή, να εξαρτάται από αυτούς, και κατ΄επέκταση και όλος ο ελληνικός λαός.

 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ… ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΟΥΝ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η MONSANTO ΚΑΙ ΤΟ … CODEX ALIMENTARIUS.

 

 

Αν δεν κάνουμε τώρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάτι να σταματήσουμε τον εφιάλτη που έρχεται, σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα κλαίμε όλοι μαζί… αγροτοκτηνοτρόφοι και ελληνικός λαός…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Αντί να κλείνετε τους δρόμους, κάντε το πολύ πιο απλό της τελευταίας φωτογραφίας.

Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες… ετοιμάζονται για κλείσιμο εθνικών οδών

 

Η πρόταση της επιτροπής θα είναι να στηθούν μπλόκα στην Eθνική Oδό αμέσως μετά τις γιορτές, ως μέσο πίεσης προς την κυβέρνηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, κυρίως με το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

 

 Συνεχίστε να εμπιστεύεστε τους εργατοπατέρες και θα … ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ.

Ή ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, Ή ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤ’ΑΥΓΑ ΣΑΣ.

 


Καλλιόπη Σουφλή

Μονόδρομος είναι το στήσιμο αγροτικών μπλόκων σε όλη τη χώρα, όπως τόνισαν οι αγρότες που μίλησαν το πρωί της Παρασκευής (16/12/2016) σε αγροτική κινητοποίηση που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αγιάς Λάρισας.

Δεκάδες τρακτέρ απέκλεισαν συμβολικά το κέντρο της πόλης, με τους αγρότες να αψηφούν το τσουχτερό κρύο και να στέλνουν σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση ότι ο φετινός χειμώνας δε θα είναι μόνον δύσκολος γι’ αυτούς, αλλά και «θερμός» για τους διοικούντες.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, o πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας αναφέρθηκε στα όσα κέρδισαν οι αγρότες από την περυσινή 40ήμερη κινητοποίηση, ζητώντας τους να συμμετέχουν δυναμικά και στα επικείμενα μπλόκα.

Ενόψει μάλιστα της αυριανής (17/12/2016) πανελλαδικής σύσκεψης της επιτροπής των μπλόκων, που θα γίνει στο αμφιθέατρο Γεωπονίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, ξεκαθάρισε ότι η πρόταση της επιτροπής θα είναι να στηθούν μπλόκα στην Eθνική Oδό αμέσως μετά τις γιορτές, ως μέσο πίεσης προς την κυβέρνηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, κυρίως με το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

 

Πηγή παλιό αρχείο ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ : http://attikanea.blogspot.com/2016/12/blog-post_683.html

 

Για τις νέες κινητοποιήσεις των αγροτών, διαβάστε εδώ

 

Προβολές : 415


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα