Αδειλίνη, τι καταγγέλει ο συνταγματολόγος Σωτηρέλης, που σε αφορά;;;

Αδειλίνη, τι καταγγέλει ο συνταγματολόγος Σωτηρέλης, που σε αφορά;;;

31 Οκτωβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:545
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και … γελάω…

Κόλαφος ο Γιώργος Σωτηρέλης: “Η δικαιοσύνη συνεργός της κυβέρνησης στην προσπάθεια “κουκουλώματος” του σκανδάλου των υποκλοπών”

Διαβάζεις τι λεει Γιωργίτσα μου ο κυρ Συνταγματολόγος;
Πως η δικαιοσύνη που εκπροσωπείς, είναι ΣΥΝΕΡΓΟΣ… ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ…
ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ… ΑΣΗΚΩΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ…
Στη θέση σου Γιωργία μου, θα του υπέβαλα άμεσα μήνυση,  ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ…
‘Αλλωστε, με τις χιλιάδες που παίρνετε μισθό εσείς οι υψηλόβαθμοι, που δεν θέλετε να δηλώνετε δημοσίως τις περιουσίες και τα πόθεν έσχες σας, (αυτό το πόθεν πόσες πορνες της δικαιοσύνης κρύβει και στα παραδικαστικά…) έχεις τη δυνατότητα να του κάνεις μια μηνυσάρα, να……………βοήθειά σου…
ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ‘ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ ΤΟΥΜΠΕΚΙ…
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ… ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ…
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…
Καλά βρε… ομορφοκόριτσο, εσύ προχθές δεν διέταξες την … “αναβάθμιση” του σκανδάλου, αναθέτοντάς το στον Ζήση;;; (εδώ)… Γιατί ο Σωτηρέλης κάνει λόγο για ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ;;;
Και το ‘γραψα η γυνή, μόλις διάβασα την είδηση… ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ…
Μέσα έπεσα, Γιωργίτσα μου…
Εσύ και οι συνάδελφοί σου, δεν ξέρω που θα πέσετε, όταν η οργή του λαού, ξεσπάσει… και σας πάρει ο διάολος όλους… γιατί όχι μόνο δεν υπηρετείτε τον λαό και την δικαιοσύνη, αλλά το αντίθετο…
ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΕ ΨΗΛΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ… ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΑΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1.  Κύριε Σωτηρέλη, μην περιμένετε καμία νύξη από την πρόεδρο της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ…
Την φωτογραφία με τις … τρεις χάριτες εκπάγλου ομορφιάς, δεν την έχετε δει;;;
Υ.Γ.2. Η φωτογραφική σύνθεση και η φωτογραφία είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

«Πυρά» από τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργο Σωτηρέλη, για τις προσπάθειες συσκότισης του πολύκροτου σκανδάλου των υποκλοπών.

«Με θλίβει ότι η δικαιοσύνη είναι συνεργός της κυβέρνησης στην προσπάθεια να συσκοτίσει το σκάνδαλο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε παρέμβασή του στο «Κόκκινο 105,5».

«Θα είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι σε όλη την Ευρώπη», προειδοποίησε ο καθηγητής, σημειώνοντας ότι ζούμε «σε μία μελαγχολική Δημοκρατία».

 

Κατήγγειλε μάλιστα ότι από τις πρώτες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών, η πλειοψηφία των ΜΜΕ δεν κάλεσε όσους καθηγητές συνταγματικού δικαίου διαφωνούσαν.

«Στην Ελλάδα δεν έχει ασκηθεί δίωξη για πρόσωπα που στην Ευρώπη θα είχε ασκηθεί εδώ και μήνες», τόνισε ο Γιώργος Σωτηρέλης, που ζήτησε παρέμβαση από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Περιμένω και μια νύξη και από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά στα θεσμικά αντίβαρα και την ίδια την λειτουργία της δικαιοσύνης», σημείωσε.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 545


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα