Αθηναίοι, ετοιμαστείτε... σας έρχεται ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ...

Αθηναίοι, ετοιμαστείτε... σας έρχεται ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ...

19 Σεπτεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,328
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και … ανατριχιάζω…

Χάρης Δούκας: Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων που παρουσίασε το μοντέλο του WEF της πόλης των «15 λεπτών».

Χάρης Δούκας: Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων που παρουσίασε το μοντέλο του WEF της πόλης των «15 λεπτών».

Αθηναίοι, ετοιμαστείτε να δείτε τα δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας, να γίνονται ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ…

Και μη νομίζετε πως αυτό είναι το σχέδιο μόνο του Δούκα…

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΙΝΑΙ…

Και μπορεί ο Κασιδιάρης να μην το έχει στο προεκλογικό του πρόγραμμα, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΠΙΠΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ…

Αν όμως έσπαγε ο διάολος το πόδι του και εκλεγόταν, το βέβαιο είναι πως θα αναγκαζόταν να το κάνει…

ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ … ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ…

 

Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων παρουσίασε το μοντέλο της πόλης των «15 λεπτών», στο οποίο οι πολίτες έχουν πρόσβαση σε όλες τις βασικές υπηρεσίες (Υγεία, Παιδεία, εκπαίδευση, πράσινο, ψυχαγωγία) μέσα σε 15 λεπτά σε ένα οικοδομικό τετράγωνο, χρησιμοποιώντας τα πόδια ή το ποδήλατο.

Μόνο που ξέχασε να αναφέρει πως αυτό δεν είναι δική του ιδέα αλλα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που θέλει κυριολεκτικά να μαντρώσειτους πολίτες σε μικρές φυλακές απόλυτου ελέγχουκαι δεν είναι κάτι που προσφέρεται σαν ιδέα, αλλα πρόκειται να το επιβάλλουν σε όλο τον δυτικό κόσμο.

Σχετικό: Δήμαρχος του Λονδίνου Sadiq Khan «Όποιος αντιτίθεται στις πόλεις 15λεπτών είναι ακροδεξιός εξτρεμιστής, αρνητής του Covid και… του εμβολίου».

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε πρακτικές που υιοθετούν σήμερα ευρωπαϊκές πόλεις για την ενίσχυση του πρασίνου και της σκίασης. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Δούκας δήλωσε ότι στόχος του είναι να φυτευτούν 25.000 δέντρα την επόμενη πενταετία, ώστε η Αθήνα να προσεγγίσει τον ευρωπαϊκό μέσο όρο πρασίνου στις πόλεις, το οποίο είναι στο 30%, έναντι του 11% που παρατηρείται σήμερα στην πρωτεύουσα.

Τι πραγματικά είναι οι πόλεις των 15 λεπτών

Οι «πόλεις 15 λεπτών» ή αλλιώς «έξυπνες» πόλεις,που τις προωθούν με ψέματα τα ΜΜΕ, και που οραματίζεται το WEF.Προέρχονται φυσικά απο το μοντέλο της Κίναςκαι θα είναι το κλειδί για τα κλιματικά lockdown, όπως και ο προθάλαμος για το κοινωνικό μας πιστωτικό σκορ.

Στην ανάπτυξη των λεγόμενων « ασφαλών » έξυπνων πόλεων, η Κίνα εξάγει παγκοσμίως τις κοινότητες υψηλής τεχνολογίας στις οποίες οι κάτοικοι παρακολουθούνται όλο το εικοσιτετράωρο, κάθε δράση τους είναι υπό συνεχή επιτήρηση και κάθε συσκευή συνδέεται με έναν κεντρικό εγκέφαλο που λειτουργεί από τεχνητή νοημοσύνη με το οποίο μπορούν να βλέπουν ακόμα και τι έχουν μέσα στο ψυγείο τους. 

Όπως έχει πει ο ειδικός σε θέματα ιδιωτικότητας Vincent Mosco, «Το όφελος από τις έξυπνες πόλεις πηγαίνει ξεκάθαρα στις αρχές που είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν την σύγχρονη υψηλή τεχνολογία για να επεκτείνουν και να εμβαθύνουν την επιτήρηση. Πηγαίνει επίσης στις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας που επωφελούνται πρώτα από την κατασκευή της υποδομής της έξυπνης πόλης και δεύτερον από την εμπορευματοποίηση και την κατανάλωση προϊόντων ολόκληρου του χώρου της έξυπνης πόλης. 

Οι πολίτες αυτών τωνέξυπνων πόλεων ανταλλάσουν τις ευκολίες τους, με τομεγάλο κόστος της ελευθερία τους .»

 

Μια τέτοια μεγάλη έξυπνη πόλη της Κίνας είναι γνωστή ως Greater Bay Area και οιστότοπος του WEFτην οραματίζεται για όλο τον σύγχρονο δυτικό κόσμο.

Όπως σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Βρετανία και στις ΗΠΑ, «δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας τρόπος για να περιορίσουν, να εξαναγκάσουν, να επιβάλουν πρόστιμα, να τιμωρήσουν, να παρακολουθήσουν και να περιορίσουν το θεμελιώδες δικαίωμα της ελεύθερης κυκλοφορίας των κατοίκων».

Δείτε το βίντεο απο το NIOLAND

Διαβάστε περισσότερα για τις έξυπνες πόλεις ώστε να γνωρίζετε τι μας ετοιμάζουν: Οι «έξυπνες πόλεις» ή πιο σωστά τα «ανοικτά στρατόπεδα συγκέντρωσης» – Εξηγεί πρώην μηχανικός της Silicon Valley που έγινε πληροφοριοδότης!

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,328


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα