ΑΘΩΟΙ ΟΥΛΟΙ... ΚΑΙ Τ’ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΙ ΟΙ “ΔΟΥΛΟΙ”...

ΑΘΩΟΙ ΟΥΛΟΙ... ΚΑΙ Τ’ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΙ ΟΙ “ΔΟΥΛΟΙ”...

15 Σεπτεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:216
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και αναφωνώ: ΑΘΑΝΑΤΗ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”…

Άνθρακες ο θησαυρός για τις υποκλοπές! Μετά τον ενδελεχή και πρωτοφανή έλεγχο σε όλα τα επίπεδα, η Δικαιοσύνη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες ούτε ενδείξεις σε βάρος των κεντρικών προσώπων!

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η υπόθεση οδηγείται στο αρχείο, με την έκδοση απαλλακτικών βουλευμάτων, δίνοντας τέλος στις κατασκευασμένες από κέντρα και παράκεντρα, κατηγορίες!

Άνθρακες ο θησαυρός για τις υποκλοπές! Μετά τον ενδελεχή και πρωτοφανή έλεγχο σε όλα τα επίπεδα, η Δικαιοσύνη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες ούτε ενδείξεις σε βάρος των κεντρικών προσώπων!
Ότι και να πει κανείς, στον βρόντο θα πάει…
ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ Η …”δικαιοσύνη” ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΟΧΟ…
Έχουμε την “δικαιοσύνη” που μας αξίζει…
Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Άνθρακες ο θησαυρός για τις υποκλοπές! Όπως με πληροφορούν καλά ενημερωμένες δικαστικές πηγές, μετά από ενδελεχή έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα επίπεδα και σε κάθε πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, που ακούστηκε ή γράφτηκε ή καταγγέλθηκε ότι εμπλεκόταν, δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες ούτε ενδείξεις διάπραξης παράνομων πράξεων, γεγονός που καταρρίπτει την συνωμοσιολογία που αναπτύχθηκε, από συγκεκριμένα κέντρα και με εμφανή πλέον σκοπό, να αποδομηθεί τότε η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Μια συνωμοσιολογία την οποία στην πράξη καταδίκασε ο ελληνικός λαός, μέσα από την συντριπτική ψήφο κυριαρχίας που έδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις πρόσφατες εθνικές εκλογές!
Υπό το πρίσμα αυτό, οι ίδιες (έγκυρες) πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, υποστηρίζουν ότι οι κατηγορίες σε βάρος των κεντρικών και αναγνωρίσιμων φυσικών προσώπων που σχετίζονταν άμεσα ή έμμεσα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τα οποία διάφοροι κύκλοι και γνωστά παράκεντρα (δημοσιογραφικά και όχι μόνο) προσπάθησαν να εμπλέξουν μέσα από κατασκευασμένες κατηγορίες και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, οδηγούνται στο αρχείο!
Σε απλά λόγια, οι ίδιες πληροφορίες διαβεβαιώνουν ότι μετά τον πρωτοφανή έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, αλλά και την ανάλυση του συνόλου των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, δεν προκύπτει συσχετισμός, ούτε ποινικά ή άλλα αδικήματα! Και κατ’ επέκταση είναι θέμα χρόνου, η έκδοση απαλλακτικών βουλευμάτων!
Είναι προφανές, πως η Δικαιοσύνη λειτουργεί αμερόληπτα και όχι υπό την πίεση κέντρων και παράκεντρων που θέλουν να την καθοδηγήσουν στην υλοποίηση  των δικών τους – δόλιων- σκοπιμοτήτων!

 

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα