ΑΙΜΑ-ΣΠΕΡΜΑ-ΘΗΛΑΣΜΟΣ- ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ-ΣΑΛΙΟ- ΙΔΡΩΤΑΣ μεταφέρεται σαν σεξουαλικως μεταδιδόμενο νοσημα το ΣΚΕΥΑΣΜΑ.

ΑΙΜΑ-ΣΠΕΡΜΑ-ΘΗΛΑΣΜΟΣ- ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ-ΣΑΛΙΟ- ΙΔΡΩΤΑΣ μεταφέρεται σαν σεξουαλικως μεταδιδόμενο νοσημα το ΣΚΕΥΑΣΜΑ.

30 Σεπτεμβρίου, 2023 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,201
Μοίρασέ το

 

Αυτοί εκαναν έγχυση mRNA που κατευθύνεται λογω διαχυσης σε ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ αλλα οπως όλοι πλεον γνωριζετε, ενσωματώνεται ενδοκυττάρια και σχεδόν σίγουρα ενδοπυρηνικά, αποτελωντας πλεον πληροφορία που φερει μονιμα και υβριδικά ο οργανισμός.

Ένα 75% αυτού του ΗΛΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ…
Από τότε που εμβολιάστηκαν μέχρι σήμερα, πληρώνουν πολύ ακριβά την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ – ΙΑΤΡΙΚΑ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ…
Εκατοντάδες οι αναρτήσεις προειδοποίησης για θάνατο και παρενέργειες… αλλά πέρα βρέχει…
Μου είναι αδιάφοροι πόσοι θα ψοφήσουν και πόσοι θα έχουν παρενέργειες στην σύντομη πλέον ζωή τους…
ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ “γονείς”, ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΦΡΙΚΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΣΥΝΤΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΩΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Φοίβη, σ’ ευχαριστώ από καρδιάς… μας έχεις δώσει πολύτιμες ιατρικές συμβουλές για το θέμα των εμβολίων της ψευτοπανδημίας…
Φοίβη λέει:

 

ΑΙΜΑ-ΣΠΕΡΜΑ-ΘΗΛΑΣΜΟΣ- ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ-ΣΑΛΙΟ- ΙΔΡΩΤΑΣ μεταφέρεται σαν σεξουαλικως μεταδιδόμενο νοσημα το ΣΚΕΥΑΣΜΑ.

Καμια ουσία αν εγχυθεί στον οργανισμό υποδόρια ή ενδομυικά ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΓΧΥΣΗΣ. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΤΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΚΚΡΙΘΕΊ ΑΠΟ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΠΡΑΝΑ.

 

Αυτο ισχυει για απλες ουσιες φαρμακευτικες οπως αντιφλεγμονώδη, βιταμινες κλπ. Ισχυει ακόμα και σε τσιμπιμα μελισσας!!! Σε τσιμπάει ΤΟΠΙΚΑ και πεθαίνεις αν εισαι αλλεργικος. Γιατί δεν εμεινε τοπικά η φλεγμονή;

 

Όταν ομως εχεις έγχυση πρωτοπλασματικού υλικού ή πυρηνικού ενος κυττάρου με έγχυση εξωγενώς, θα μπει στο κυτταρο και θα ενσωματωθεί.

Αυτοί εκαναν έγχυση mRNA που κατευθύνεται λογω διαχυσης σε ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ αλλα οπως όλοι πλεον γνωριζετε, ενσωματώνεται ενδοκυττάρια και σχεδόν σίγουρα ενδοπυρηνικά, αποτελωντας πλεον πληροφορία που φερει μονιμα και υβριδικά ο οργανισμός.

 

 

Φανταστειτε το μπόλιασμαντων δεντρων. Εμεις παμε σε ενα κλαράκι και μπολιάζουμε και η πληροφορια αλλάζει απ το κλαράκι ΟΛΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ από νερατζιά σε λεμονιά.
Εμεινε τοπικά ωρέ η πληροφορία;;;;;

 

 

Και για να παω και στον ανθρωπο. Εχει καποιος λευχαιμία και χρειάζεται μεταμοσχευση μυελού των οστών. Τον ξεκινάνε χημειοθεραπείες να καταστρεψουν τις κυτταρικές σειρές αιμοποίησης.

Καταστρεφουν τα πάντα.

Και μόλις πεσει σε ΑΠΛΑΣΙΑ τοτε εγχύουν μυελό των οστων ραφιναρισμενο απο συμβατό δότη στον καρκινοπαθή λήπτη που βρισκεται σε απλασία και οι υγιεις κυτταρικες σειρές του δότη παίρνουν τον δρομο το στρατί και πηγαίνουν χημειοτακτικά και φωλιάζουν μέσα στον μυελό τον οστών του λήπτη!!!

Αμεσως δε τα μεταμοσχευθεντα υγιή κύτταρα αίματος του δότη ξεκινάνε την διαδικασία αιμοποίησης μεσα στον μυελό των οστων στον ασθενή και αναρρώνει!!!

Ξέρετε πως εγχύονται αυτα τα κύτταρα και μετά φωλιάζουν στον μυελό των οστών; ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ! ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΛΕΒΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΥΕΛΟ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ! Βολταρουν παντού μεχρι να πάνε στο σπιτικό τους και να πιασουν δουλεια.

 

Ακόμα και τα τατουάζ δεν παραμένει η χρωστική στο σημείο έγχυσης. Μελανη ανευρισκεται στους περιξ λεμφαδένες, στο ήπαρ και στον σπλήνα!!! Ε;;;; Ειπατε κατι;.

 

Οι βιολογικοί λοιπόν παράγοντες είτε είναι αποτελεσμα δότη είτε βιοτεχνολογίας ταξιδευουν παντού στο σώμα και επιτελούν το έργο που προγραμματιστηκαν να κανουν.

 

Περαστικά στους τρυπημένους.

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 3,201


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα