ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΠΧΙΑ. Το αργότερο μέχρι το 2030 θα έχει τελειώσει...το αστείο με εσάς.

ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΠΧΙΑ. Το αργότερο μέχρι το 2030 θα έχει τελειώσει...το αστείο με εσάς.

10 Οκτωβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:925
Μοίρασέ το

 

Όλοι αυτοί είναι ΜΗ Έλληνες… για αυτούς υπάρχουν οι λέξεις γραικοί, γραικύλοι, ραγιάδες, δωσίλογοι, υποτακτικοί κ.λ.π. όλο αυτό είναι το 80 με 90% του λεγόμενου και “ελληνικού” λαού, που δεν έχει σχέση με το ελληνικό έθνος…

 

 

 

 

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Λύκαστρο…
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 20% ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΠΧΙΑ

Τα αποτελέσματα των εκλογών ήταν αποκαρδιωτικά. Δηλαδή πια δεν ξέρω τι να πω…εκτός από αυτό που σας έγραφα παλαιότερα, κλείστε τους γέρους και πάρτε τα κλειδιά. Δώστε τους χάπια για να κοιμηθούν για να μην πηγαίνουν να ψηφίζουνε.

Γιατί αυτοί που κάνουνε την μεγαλύτερη ζημιά αυτήν την στιγμή στην χώρα είναι οι 70+ ετών και άνω. Αυτοί που έχουνε πάρει την σύνταξη και όλη μέρα το κωλοβαράνε.

Αυτά τα κομματόσκυλα…βέβαια όχι όλοι.

Δεν είναι όλοι τέτοια γουρούνια..αλλά αυτά τα τέρατα  που είναι η Ν.Δουλοκρατία η τίποτε αυτοί οι κωλόγεροι ΦΤΑΙΝΕ για όλα τα χάλια αυτής της χώρας.

Μα τα κέρατα της αρκούδας παρακαλάω να φύγει αυτή η γενιά από την μέση, μήπως δούμε έστω και λίγη προκοπή , αν και δεν το νομίζω μιας και τα παιδιά τους τα έχουν γαλουχήσει με τον ίδιο τρόπο. Έχουν πάθει το “Σύνδρομο του Βόλου”: να προτιμάς τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια από τα σοβαρά αντιπλημμυρικά έργα.!!!

 

Το  ότι ο άλλος γεννήθηκε στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι είναι και Έλληνας.

 

Για παράδειγμα ο Λεωνίδας Α΄, ο Αλέξανδρος Γ΄του Φιλίππου, ο Αριστοτέλης κ.λ.π. ήταν Έλληνες;;

Εάν ναι γιατί, τι ήταν αυτό που τους έκανε Έλληνες;;

Το ηρωικό στοιχείο, το να κάνουν το όμορφο ομορφότερο και το καλό κάλλιστο, αφήνοντας μια κληρονομιά για το κοινό καλό όλων.

 

Οι ψηφοφόροι των γνωστών κομμάτων, κομματιδίων κ.λ.π. ανεξαρτήτως ηλικίας γιατί πρέπει να καλούνται Έλληνες;; Που είναι το ηρωικό στοιχείο, που είναι το ομορφότερο, που είναι το κάλλιστο σε αυτό που κάνουν;;

 Όλοι αυτοί είναι ΜΗ Έλληνες (έχει σχέση με το ον και το μη ον του Πλάτωνα)… για αυτούς υπάρχουν οι λέξεις γραικοί, γραικύλοι, ραγιάδες, δωσίλογοι, υποτακτικοί κ.λ.π. όλο αυτό είναι το 80 με 90% του λεγόμενου και “ελληνικού” λαού, που δεν έχει σχέση με το ελληνικό έθνος…

Άλλο το έθνος, άλλο ο λαός, άλλες βιολογικές και πνευματονοητικές διαδικασίες, η οποίες αναφέρονται στην μυθιστορία των Ελλήνων… το έθνος έχει μνήμη, ο δε λαός πάλι όχι κ.λ.π. 

Από αυτό που έρχεται ταχύτατα, τα κύτταρα του έθνους πρέπει να επιβιώσουν, η δε μεγάλη μάζα του αμνήμονα λαού, όχι.

Στους φίλους λέω κοίτα να επιβιώσεις… κάνε στην άκρη και άσε τους άλλους να τους οδηγεί η άσχημη φύση τους, η οποία είναι αυτή που διακρίνουμε.

Το αργότερο μέχρι το 2030 θα έχει τελειώσει…το αστείο με εσάς.

 

 

Πηγή

Προβολές : 925


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα