ΑΚΚΕΛ: Ο Κασσελάκης “εκλεκτός” του Πάιατ στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Ήρθε για να διαλύσει τον θεσμό της οικογένειας και της θρησκείας, τα ήθη των Ελλήνων, τον συνδετικό κρίκο του Ελληνικού έθνους.

ΑΚΚΕΛ: Ο Κασσελάκης “εκλεκτός” του Πάιατ στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Ήρθε για να διαλύσει τον θεσμό της οικογένειας και της θρησκείας, τα ήθη των Ελλήνων, τον συνδετικό κρίκο του Ελληνικού έθνους.

21 Σεπτεμβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:732
Μοίρασέ το

 

 

Αυτό το πρότυπο θέλουν να επιβάλουν, όπου η γυναίκα θα αντικατασταθεί από ομοφυλόφιλο άντρα και αντί παιδιών, σκυλιά. Αυτή είναι η νέα Κασσελάκιος ηθική που προωθούν τα αφεντικά του από το Αμέρικα».

 

 

Υπάρχει σατανικότερος του Μητσοτάκη;

ΝΑΙ… ΥΠΑΡΧΕΙ… 

Και θα δείτε την άλλη όψη της… “γελαστής συζύγου του Τάϋλερ…”…

Ο Μητσοτακης, διέλυσε το κράτος και φτωχοποίησε τον ελληνικό λαό..

Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ…

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ…

ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΤΗΣ SIGULAR LOGIC…

ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ… ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ!!!*

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δεν σας κάνει εντύπωση πόσο κολλητός είναι με τον Αποστολάκη;;;

Μήπως γιατί ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΑΘΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ;;;

 

*Χρησιμοποιώ την λεξη ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, γιατί φρόντισε το Κασιδιάρη να λερώσει και την λέξη… ΕΛΛΗΝΕΣ…, όπως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΛΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ… και θα το δείτε στην πορεία…

 

Η αμερικανική σαπουνόπερα Kasselakis, που το καθεστώς επιχειρεί να επιβάλλει στην ελληνική κοινωνία μέσα από την Koumoundourou Productions, έχει αρχίζει να ξεφτιλίζεται. Αυτό το γεγονός όμως εκτρέπει την προσοχή από το ουσιαστικό πρόβλημα που αποτελεί η ξενοκίνητη επιβολή Κασσελάκη στην Ελληνική πολιτική σκηνή, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

            Βλέπουμε μία πρωτοφανή στρατολόγηση πολιτικών, δημοσιογράφων, ηθοποιών, καλλιτεχνών και άλλων στην τυφλή υποστήριξή του, αν και αυτός έχει πέσει ως αλεξιπτωτιστής στην Ελληνική κοινωνία χωρίς κανένα ιστορικό αγώνων ή αντικαθεστωτικής δράσης γενικότερα και χωρίς να έχει λάβει καμία θέση στα ζωτικά εθνικά και κοινωνικά θέματα.

            Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης, έκανε σχετικά την ακόλουθη δήλωση για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση:

«Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Κασσελάκη πριν τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΎΡΙΖΑ στην Αμερικανική πρεσβεία ώστε να λάβει τις ευλογίες των αφεντικών;

Οι δικές μου πληροφορίες λένε πως είναι δημιούργημα του αφέντη Πάιατ.

Ξεκάθαρα πιόνι των Αμερικανών και εγκάθετος της Νέας Τάξης πραγμάτων.

 

Φυσικά και δεν θα με ενδιέφερε τι διάολο κάνει στο κρεβάτι του, αν και εφόσον ο στόχος της παγκόσμιας δικτατορίας δεν ήταν ο Κασσελάκης να διαλύσει τα στεγανά που κρατάνε όρθιο το Ελληνικό κράτος.

Δεν τον φέρνουν ούτε για να επιβάλλει μνημόνια, ούτε να καταστρέψει οικονομικά την Ελλάδα, αυτό το κάνει με ευκολία ο Μητσοτάκης ή η συνιστώσα της ΝΔ Ανδρουλάκης.

Ο Κασελάκης ήρθε για να διαλύσει τον θεσμό της οικογένειας και της θρησκείας, τα ήθη των Ελλήνων, τον συνδετικό κρίκο του Ελληνικού έθνους.

Και αυτή την εικόνα προωθεί από την πρώτη του εμφάνιση, τονίζοντας την ομοφυλοφιλία ως πανεπιστημιακό τίτλο.

Μετά την επικράτηση του στον ΣΥΡΙΖΑ είδαμε την εικόνα με τον σύζυγό του και να φιλάνε έναν σκύλο στο στόμα.

Αυτό το πρότυπο θέλουν να επιβάλουν, όπου η γυναίκα θα αντικατασταθεί από ομοφυλόφιλο άντρα και αντί παιδιών, σκυλιά. Αυτή είναι η νέα Κασσελάκιος ηθική που προωθούν τα αφεντικά του από το Αμέρικα».

 

 

Πηγή email

Προβολές : 732


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα