Ακούστε τον προσεκτικά, για να είστε προετοιμασμένοι... (βίντεο)

Ακούστε τον προσεκτικά, για να είστε προετοιμασμένοι... (βίντεο)

7 Ιουνίου, 2023 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,574
Μοίρασέ το

 

Ιωάννης Πέτρου: “Οπλιστείτε με δύναμη και υπομονή και κυρίως … προμηθευτείτε ειδικά στυλό…”

 

Να θυμάστε πως ΜΟΝΟ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

Η υποτιθέμενη “Χ πανδημία”, δεν είναι τίποτε άλλο, από μια προσπάθεια να καλύψουν την μεγάλη θνησιμότητα από το εμβόλιο του ψευτοκορονοϊού και να τρομοκρατήσουν και πάλι τους λαούς, προκειμένου στη συνέχεια να δεχθούν την ψηφιακή ταυτότητα και στη συνέχεια το χάραγμα…

Εμείς οι “ψεκ”, τους γράφουμε κανονικά… και λειτουργούμε με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ Γ4ΜΩ …… [ΕΛ]
Οπλιστείτε με δύναμη και υπομονή και κυρίως … προμηθευτείτε ειδικά στυλό…

 

Πηγή

Προβολές : 1,574


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα