Ακροδεξιός Πολωνός βουλευτής με πυροσβεστήρα σβήνει τη μενορά που είχε στηθεί στη Βουλή για Χανούκα!

Ακροδεξιός Πολωνός βουλευτής με πυροσβεστήρα σβήνει τη μενορά που είχε στηθεί στη Βουλή για Χανούκα!

13 Δεκεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:360
Μοίρασέ το

 

Το ότι το χρεώνεται η ακροδεξιά είναι για να καεί το ζήτημα .. με πυροσβεστήρα…

Πως ο πυροσβεστήρας …αναζοπυρώνει τη σιωνιστικοποίηση της Δύσης..!

Αλήθεια, τι σας θυμίζει αυτή η ενέργεια από… ακροδεξιό βουλευτή;;;

Ο μοναδικός ακροδεξιός βουλευτής είναι;;;

Εμένα, πέρα από το γεγονός πως  μου φαίνεται καράστημένη, μου θυμίζει την χρυσή αυγή και τον τρόπο με τον οποίον απαξίωσαν την έννοια του ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ… ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ…

Και μπορεί να έχει υποστεί τα πάνδεινα από τον οβραίικο σιωνισμό η Πολωνία, αλλά … τόσα χρόνια, ποιά ήταν η αντίδρασή της;

Γιατί άφησε το φίδι του σιωνισμού όχι μόνο να εισέλθει στην χώρα, αλλά μετέτρεψε το κοινοβούλιό της σε ΚΥΝΟβούλιο οβραίικο…;;; ΒΑΛΤΗ ΗΤΑΝ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΩΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ…ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ… ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ…

Δεν θα μου κάνει εντύπωση να πληρώθηκε από τους οβριούς γι αυτό… 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και η Ελλάδα, από την εποχή του Καποδίστρια και μετά, ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ… ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΙΝΑΙ… ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ… απλά δεν έχουν φέρει ακόμα την ΧΑΝΟΥΚΑ να την γιορτάσουν …

 

Ο Πολωνός βουλευτής της “άκρας δεξιάς” ο Grzegorz Braun, με έναν πυροσβεστήρα έσβησε τη μενορά/menorah της Hanouka που είχαν στήσει Χριστουγεννιάτικα στη Βουλή (Sejm).

 

Ο Grzegorz Braun είχε ισχυριστεί προηγουμένως ότι υπήρχε μια συνωμοσία για τη μετατροπή της Πολωνίας σε «εβραϊκό κράτος».

Έχει ήδη συντελεστεί η Πολωνία και πολλά άλλα κράτη όπως η Ουκρανία, η Γαλλία ή η Αργεντινή είναι μερικώς ή πλήρως εξι-ουδαισμένα κράτη είναι οι πιο κραυγαλέες περιπτώσεις..

 

Πλέον δεν είναι ούτε κοινό μυστικό ούτε συνομωσιολογία ο δυτικός κόσμος διανύει περίοδο όχι μόνο εξ-ιουδαισμού αλλά ακραιφνούς εκσιωνισμού σιωνιστικοποίησης.

Η Δύση προσχώρησε επίσημα στο Σιωνισμό. Αυτό είναι το νέο της ιεδολόγημα..Το ανήγγειλε σήμερα ο Μπάιντεν ”είμαι σιωνιστής” ” δεν χρειάζεται να είσαι Εβραίος για να είσαι σιωνιστής”.

 

Ο Μπάινεντ είναι ο ηγέτης της Δύσης της Συμμαχίας και του ΝΑΤΟ που έχει πολιτική πτέρυγα την ΕΕ. Όταν ο πλανητάρχης αυτοκαθορίζεται ως Σιωνιστής δίνι το ιδεολογικό στίγμα όλης της Συμμαχίας..

Όσο για τον Πολωνό και τη σημερινή δράση του το θέμα δεν είναι πρωτίστως πολιτικό είναι βαθύτατα πνευματικό.

 

Είναι το μείζον πνευματικό ζήτημα εκ καταβολής κόσμου και ως συντέλειας.

 

Δεδομένου ότι ο σιωνισμός είναι μεσσιανισμός και απεργάζεται την έλευση των ιουδαιστικών προδιαγραφών Μεσσία το θέμα είναι πνευματικό με συντελειακή και εσχατολογική διάσταση.

 

Το ότι το χρεώνεται η ακροδεξιά είναι για να καεί το ζήτημα .. με πυροσβεστήρα…

 

Αυτό το θέμα υπερβαίνει κατά πολύ κομματικές και ιδεολογικές περιχαρακώσεις είναι ζήτημα οντολογικό σωτηριολογικό …

Ο Γκρέγκορζ Μπράουν, βουλευτής της Συνομοσπονδίας, άρπαξε έναν πυροσβεστήρα στην αίθουσα του κοινοβουλίου και έσβησε τα κεριά του Χανουκά.

 

Ο Πρόεδρος του Sejm, Szymon Hołownia, απέκλεισε τον Braun από τη συνεδρίαση και ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει αίτημα στην εισαγγελία.

 

Είπε ότι «συνέβη ένα απολύτως σκανδαλώδες πράγμα».

 

Αργότερα ανέφερε ότι το προεδρείο του Sejm τιμώρησε τον Braun στερώντας του το μισό του μισθού του για τρεις μήνες και ολόκληρο το επίδομά του για έξι μήνες.

 

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 360


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα