“ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ”!!!!!!!!!! Ο Φαρσαλινός, περιέγραψε αυτό ακριβώς που είναι ο Πλεύρης!!!

“ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ”!!!!!!!!!! Ο Φαρσαλινός, περιέγραψε αυτό ακριβώς που είναι ο Πλεύρης!!!

9 Δεκεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:891
Μοίρασέ το

 

 

Κ. Φαρσαλινός: “Απεδείχθει ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τη δημόσια υγεία, ανήθικος και απάνθρωπος και “λίγος”.

Μήπως και … ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ;;;

Γιατί όταν δηλώνεις πίστη στους οβριούς, δηλώνεις πίστη και στην ΚΑΜΠΑΛΑ τους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Πηγή

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 891


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα