Ακόμα δεν ξεκίνησαν οι “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” άρχισαν οι διαγραφές για ... τα μάτια του Κασιδιάρη;;;

Ακόμα δεν ξεκίνησαν οι “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” άρχισαν οι διαγραφές για ... τα μάτια του Κασιδιάρη;;;

27 Ιουλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:333
Μοίρασέ το

 

Ο Κασιδιάρης κλυδωνίζει τους «Σπαρτιάτες»

Βουλευτής των «Σπαρτιατών» τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας Κασιδιάρη για τον δήμο Αθηναίων και ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας τον «άδειασε» εντός της Ολομέλειας.

“Κάτι” βρωμάει εδώ… ο Στίγκας έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται και να ευχαριστεί από άμβωνος της βουλής τονΚασιδιάρη, αλλά οι βουλευτές του, ΟΧΙ;;;
Σας φαίνεται λογικό αυτό;;;
Μακάρι να πέσω έξω, αλλά… ο Βασιλάκης “κάνει νερά”…
Καλλιόπη Σουφλή

Ισχυρούς κλυδωνισμούς και ρήγμα στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας των «Σπαρτιατών» δείχνει να φέρνει η κάθοδος του Ηλία Κασιδιάρη ως υποψηφίου για τον δήμο της Αθήνας.

Ο βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος από το βήμα της Βουλης μίλησε υπέρ της υποψηφιότητας Κασιδιάρη. «Εκφράζει την μοναδική ελπίδα η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο Αθηναίων» είπε και πρόσθεσε: «Άκουσα ότι πάτε και για άλλες τροπολογίες εις βάρος του. Σεβαστείτε τη Δημοκρατία, αφήστε τους πολίτες να ψηφίσουν ελεύθερα».

Λίγες στιγμές αργότερα ζήτησε τον λόγο ο πρόεδρος την «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας.

Δήλωσε πως δεν γνώριζε για την τοποθέτηση του βουλευτή του και εφόσον ο βουλευτής του ενήργησε αυτοβούλως τότε πρέπει να ληφθούν μέτρα εναντίον του.

«Αυτό που ανέφερε ο βουλευτής μου νωρίτερα, δεν είχα καθόλου γνώση επί του θέματος. Οφείλω να πάρω κάποια μέτρα, εφόσον λειτουργεί κάποιος αυτοβούλως» είπε ο Βασιλης Στίγκας, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει στην διαγραφή του βουλευτή των «Σπαρτιατών».

 

 

Πηγή

Προβολές : 333


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα