Αλήθειες Που Θα Πρέπει Να Σας Τρομάξουν Μέχρι Θανάτου

Αλήθειες Που Θα Πρέπει Να Σας Τρομάξουν Μέχρι Θανάτου

5 Μαΐου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,589
Μοίρασέ το

 

Οι ευρωπαϊκές χώρες θέλουν να περιορίσουν όλες τις πτήσεις για να αποτρέψουν τον βρασμό των θαλασσών – είναι αυτή η ιδέα έστω και στοιχειωδώς αληθοφανής;

Οι παγκοσμιοποιητές προωθούν τον τρανσεξουαλισμό επειδή θέλουν λιγότερους ανθρώπους στη Γη;

Και ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που οι εκπαιδευτικοί στο Ηνωμένο Βασίλειο απεργούν;

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Rhoda Wilson | Διαβάστε το εδώ

 

Από πού προέρχονται τα περισσότερα από τα φάρμακά σας; Έχουν γίνει τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ μέρος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης;

Έχει γίνει η Google ο εχθρός μας; Προσπαθούν οι φανατικοί του κλίματος στο Ηνωμένο Βασίλειο να κλείσουν τα ενοικιαζόμενα ακίνητα;

Μήπως οι απαιτήσεις του NHS England για ανταλλαγή δεδομένων μόλις τερμάτισαν το απόρρητο μεταξύ γιατρών και ασθενών;

Οι ευρωπαϊκές χώρες θέλουν να περιορίσουν όλες τις πτήσεις για να αποτρέψουν τον βρασμό των θαλασσών – είναι αυτή η ιδέα έστω και στοιχειωδώς αληθοφανής;

Οι παγκοσμιοποιητές προωθούν τον τρανσεξουαλισμό επειδή θέλουν λιγότερους ανθρώπους στη Γη;

Και ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που οι εκπαιδευτικοί στο Ηνωμένο Βασίλειο απεργούν;

Ο Dr. Vernon Coleman προσφέρει τις γνώσεις του σε αυτά τα ερωτήματα και άλλα πολλά.

Από τον Dr. Vernon Coleman

1. Τα περισσότερα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στη Δύση προέρχονται από την Άπω Ανατολή. Αν η Αμερική κηρύξει πόλεμο στην Κίνα (ή το αντίστροφο), τότε οι περισσότεροι άνθρωποι που εξαρτώνται από συνταγογραφούμενα φάρμακα (όπως οι διαβητικοί) θα πεθάνουν. Και η Ταϊβάν είναι υπεύθυνη για την παραγωγή των περισσότερων ημιαγωγών στον κόσμο.

Οι κατασκευαστές δεν μπορούν να παράγουν αυτοκίνητα, smartphones, υπολογιστές, συσκευές κουζίνας κ.λπ. χωρίς αυτούς. Τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν ενσωματωμένους περίπου 1.400 ημιαγωγούς. Και όμως, το 60% όλων των ημιαγωγών κατασκευάζεται στην Ταϊβάν. Και οι περισσότεροι κατασκευάζονται από μία μόνο εταιρεία. Αυτοί που επευφημούν έναν πόλεμο μεταξύ Κίνας και Αμερικής ίσως θα ήθελαν να σκεφτούν αυτά τα γεγονότα.

 

 

2. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έρχονται όλο και πιο κοντά στο κατεστημένο. Για παράδειγμα, η εφημερίδα The New York Times (“NYT”), που κάποτε ήταν μια προεκλογική εφημερίδα, φαίνεται να έχει γίνει υποκατάστημα της αμερικανικής κυβέρνησης. Οι NYT καυχιόντουσαν ότι βοήθησαν στον εντοπισμό του διαρροέα που αποκάλυψε μυστικά σχετικά με την αμερικανική εμπλοκή στην Ουκρανία. Θα πρέπει να λιμοκτονήσουμε αυτές τις κακόβουλες εταιρείες στερώντας τους το εισόδημα. Και ας λιμοκτονήσουμε το BBC στερώντας του (νόμιμα) τις πληρωμές από τα τέλη χρήσης. Το BBC υποτίθεται ότι πρέπει να εξυπηρετεί τους πάντες – όχι μόνο τους αφυπνισμένους και τους επιστημονικά αναλφάβητους.

 

 

3. Το YouTube και η Google είναι οι εχθροί μας. Όλοι όσοι έχουν κανάλι στο YouTube είναι, εξ ορισμού, ελεγχόμενη αντιπολίτευση. Και αν παρακολουθείτε το YouTube, βοηθάτε στη συγκέντρωση διαφημιστικών χρημάτων για την πιο κακή από όλες τις αμερικανικές εταιρείες. Και βοηθάτε στην υποστήριξη των Δημοκρατικών, της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (“CIA”) και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (“WEF”).

 

4. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι ψυχοπαθείς της κλιματικής αλλαγής αναγκάζουν τους ιδιοκτήτες εμπορικών ακινήτων να αποκτήσουν νέα πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης μέχρι το 2027. Οι ιδιοκτήτες που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τις παράλογες αλλαγές θα πρέπει να κλείσουν τα κτίριά τους. Αναμένεται μαζική μείωση της διαθεσιμότητας των ενοικιαζόμενων ακινήτων.

 

5. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Sunak εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι θα ελέγξει τον πληθωρισμό. Αυτή είναι μια υπόσχεση που δεν πρέπει να του επιτραπεί να ξεχάσει. (Αν πραγματικά πιστεύει ότι μπορεί να το κάνει αυτό, τότε έχει το IQ μιας αυτοσχέδιας ντουλάπας ΙΚΕΑ).

 

6. Οι δικηγόροι στο Λονδίνο μπορούν να κερδίζουν 170.000 λίρες το χρόνο μετά από δύο χρόνια εκπαίδευσης.

 

7. Οι συνταξιούχοι γίνονται συνεχώς φτωχότεροι – ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για παράδειγμα, η Γερμανία δαπανά το 10,4% του ΑΕΠ για συντάξεις. Οι ΗΠΑ δαπανούν 14,5% του ΑΕΠ για την παροχή αξιοπρεπών συντάξεων. Το Ηνωμένο Βασίλειο δαπανά ένα ελάχιστο 5,1% του ΑΕΠ για συντάξεις. Το χαμηλότερο στον δυτικό κόσμο.

Και ακόμα οι ψυχωτικοί millennials και νεότεροι παραπονιούνται ότι οι ηλικιωμένοι αντιμετωπίζονται πολύ γενναιόδωρα. Και το χειρότερο είναι ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν.

Γίνεται λόγος για την ανάληψη ενός παλιού σχεδίου της ΕΕ – και τη δήμευση των ιδιωτικών συντάξεων για να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα για να τροφοδοτήσουν τα άδεια ταμεία της κυβέρνησης. Νομίζετε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί; Περιμένετε και θα δείτε. Εν τω μεταξύ, ο πληθωρισμός τρώει τις αποταμιεύσεις και τα συνταξιοδοτικά ταμεία.

 

 

8. Το NHS England (ΕΣΥ Αγγλίας) ζήτησε από όλα τα νοσοκομειακά ιδρύματα να ανεβάσουν τα δεδομένα των ασθενών σε μια τεράστια βάση δεδομένων. Τότε δεν θα υπάρχει καμία απολύτως ιδιωτικότητα και οι φαρμακευτικές εταιρείες θα γνωρίζουν σύντομα πότε ανοίξατε τελευταία φορά τα έντερά σας, πόσα τσιγάρα καπνίζετε και τι τρώτε για πρωινό. Υπήρξε μια εποχή, που έχει περάσει ανεπιστρεπτί, όπου το ιατρικό απόρρητο θεωρούνταν κρίσιμο στοιχείο στη σχέση γιατρού-ασθενούς. Τώρα δεν είναι παρά μια ανάμνηση και η ιατρική είναι πολύ φτωχότερη για την απώλεια αυτή.

 

 

9. Η νέα πρωθυπουργός της Ιταλίας, Giorgia Meloni, θέλει να κάνει τα μετρητά ξανά βασιλιά. Έχει, αναπόφευκτα, κατηγορηθεί ότι στέλνει την Ιταλία προς τα πίσω. Είναι η μόνη αξιοπρεπής πολιτικός στον κόσμο. Ελπίζω να παραμείνει σταθερή.

 

 

10. Οι ευρωπαϊκές χώρες θέλουν να περιορίσουν όλες τις πτήσεις για να μην βράσουν οι θάλασσες. Όλα όσα λένε οι ψυχοπαθείς της κλιματικής αλλαγής είναι ψέματα. Διαβάστε το βιβλίο της Zina Cohen “Η εργασία της Γκρέτα” (Greta’s Homework ) αν θέλετε την αλήθεια για την υπερθέρμανση του πλανήτη.

 

 

11. Μην υποστηρίζετε τη φιλοδοξία του Robert Kennedy να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. Θα είναι χειρότερος από τον Biden. Θέλει να τιμωρήσει τους ανθρώπους που δεν πιστεύουν στην κλιματική αλλαγή. Απεχθάνομαι τους πιστούς στην κλιματική αλλαγή, αλλά δεν θα ήθελα να τιμωρηθούν επειδή υποστηρίζουν τις ψευδοεπιστημονικές τους απόψεις. Η οικογένεια Kennedy πάντα υποσχόταν πολλά αλλά δεν παρέδιδε τίποτα – ειδικεύεται στον αφρό αντί για την ουσία.

 

12. Ισχυρίζονται ότι τα νοσοκομεία δεν είναι ασφαλή για τις γυναίκες. Αυτό είναι σεξιστικό. Τα νοσοκομεία δεν είναι ασφαλή για κανέναν άνω των 60 ετών. Οι ηλικιωμένοι σφαγιάζονται σκόπιμα, αδιακρίτως και κανείς δεν νοιάζεται ιδιαίτερα. Αν οι ομοφυλόφιλοι, οι Εβραίοι ή οι γυναίκες στοχοποιούνταν και σκοτώνονταν με τον τρόπο που στοχοποιούνται και σκοτώνονται οι ηλικιωμένοι, θα υπήρχε κατακραυγή.

 

13. Μια βρετανική εταιρεία σούπερ μάρκετ που ονομάζεται Asda παραδίδει τα ψώνια της χρησιμοποιώντας αυτοκινούμενα αυτοκίνητα Jaguar. (Ηλεκτρικά αυτοκίνητα, φυσικά.) Ένας οδηγός ασφαλείας και ένας υπάλληλος της Asda θα ταξιδεύουν στο όχημα με τα ψώνια. Ο οδηγός είναι εκεί για να βεβαιωθεί ότι το αυτοκίνητο δεν θα χτυπήσει πολλούς πεζούς. Ο υπάλληλος της Asda είναι εκεί για να ξεφορτώνει τα ψώνια. Παλαιότερα, τα σούπερ μάρκετ χρησιμοποιούσαν ένα φορτηγάκι με οδηγό και το σύστημα φαινόταν να λειτουργεί αρκετά καλά. Η πρόοδος είναι δύσκολο να κατανοηθεί μερικές φορές.

 

14. Η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή είναι πραγματική τώρα που οι ηλίθιοι μπλοκάρουν τις ακτίνες του ήλιου ψεκάζοντας σκόνη στην ατμόσφαιρα.

 

15. Οι παγκοσμιοποιητές προωθούν τον τρανσεξουαλισμό επειδή θέλουν λιγότερους ανθρώπους στον πλανήτη γη. Στόχος τους είναι να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 90% ή και περισσότερο. Οι νεαρές γυναίκες που είναι πεπεισμένες ότι είναι άντρες δεν θα κάνουν παιδιά. Και οι νεαροί άνδρες που είναι πεπεισμένοι ότι είναι γυναίκες δεν θα κάνουν παιδιά. Η στειρότητα είναι μια αναπόφευκτη συνέπεια της επέμβασης στα γεννητικά όργανα. Και έτσι ο τρανσεξουαλισμός πρέπει να θεωρηθεί ότι αποτελεί μέρος του σχεδίου αποανάπτυξης.

 

 

16. Εκατομμύρια άνθρωποι δεν θέλουν πλέον να εργάζονται. Έχουν καταστεί σκόπιμα άνεργοι – και μάλιστα μόνιμα – ισχυριζόμενοι ότι πάσχουν από μια χρόνια ασθένεια (συνήθως το φανταστικό σύνδρομο “μακράς κοίτης”). Τα άτομα αυτά έχουν ουσιαστικά θέσει τους εαυτούς τους σε καθεστώς Καθολικού Βασικού Εισοδήματος – και συνεργάζονται με τους παγκοσμιοποιητές.

Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έρευνα σχετικά με το long covid, στην οποία συμμετείχαν 26.000 άτομα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το long covid είναι σε μεγάλο βαθμό ένα ψυχολογικό πρόβλημα. Παρ’ όλα αυτά, στην Αμερική, υπάρχουν 12 εκατομμύρια άνθρωποι εκτός εργασίας με αυτή τη φανταστική διαταραχή.

 

Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν δύο εκατομμύρια “πάσχοντες” από long covid που έχουν υπογράψει αναρρωτική άδεια – ανίκανοι να εργαστούν. Τυπικά, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει το χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας εδώ και χρόνια, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή οι απατεώνες του long covid λαμβάνουν επίδομα ασθενείας και δεν υπολογίζονται ως άνεργοι.

 

Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι που είχαν πάρει ένα χρόνο άδεια από την εργασία τους με πλήρεις αποδοχές δεν ήθελαν να επιστρέψουν στα γραφεία τους. Τα στοιχεία δείχνουν ότι το long covid είναι ένας συνδυασμός υποχονδρίας και ψευδολογίας. Η μακροχρόνια κολίτιδα έχει δώσει στους αφυπνισμένους μια εξαιρετική δικαιολογία για να σταματήσουν την εργασία τους για πάντα.

 

Είναι η αρχή του Καθολικού Βασικού Εισοδήματος – ένα κρίσιμο μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης που δοκιμάζεται τώρα στην Ουαλία και την Ιρλανδία. Ποτέ δεν υπήρξε παγκόσμια πανδημία της κολίτιδας, αλλά τώρα έχουμε μια παγκόσμια πανδημία της μακράς κολίτιδας.

 

Οι κυβερνήσεις χαιρέτισαν την αύξηση του αριθμού των υποτιθέμενων πασχόντων από κολίτιδα, επειδή βοηθάει τους ανθρώπους να φοβούνται την επανεμφανιζόμενη γρίπη – και να αποδέχονται τα εμβόλια που προωθούνται ανέντιμα ως προληπτικά της γρίπης.

 

Οι κυβερνήσεις γνωρίζουν ότι αν ένα τεράστιο κομμάτι του εργατικού δυναμικού μείνει στο σπίτι, η αναστάτωση και το κόστος θα βλάψουν σοβαρά την οικονομία.

Η ψεύτικη μακρά νόσος του κοβιδίου είναι μια εξαιρετική κάλυψη για τους τραυματισμούς που προκαλούνται από τα εμβόλια του κοβιδίου-19. Ένας κατάλογος των συνηθέστερων παρενεργειών που σχετίζονται με τα εμβόλια covid-19 τυχαίνει να είναι ο ίδιος με τα συνηθέστερα συμπτώματα που σχετίζονται με το “long covid”.

 

Το “long covid” κρατάει το προσωπικό του NHS στο σπίτι και προκαλεί την εκτίναξη των λιστών αναμονής του NHS σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα – όλα αυτά αποτελούν μέρος του σκόπιμου σχεδίου καταστροφής της υγειονομικής περίθαλψης.

 

Α, και αν οι άνθρωποι δεν ήταν άρρωστοι με υποτιθέμενη μακρά κολίτιδα, τα στοιχεία για την ανεργία θα ήταν πολύ υψηλότερα. Και αυτό θα αποτελούσε άλλη μια αμηχανία για τις ταλαιπωρημένες κυβερνήσεις. Φυσικά, όποιος τολμά να εξετάσει τα στοιχεία – και να αμφισβητήσει τον μύθο της μακράς κολίτιδας – απορρίπτεται ως θεωρητικός συνωμοσίας και του απαγορεύεται να μοιράζεται τις απόψεις του.

 

Ως συνήθως, δεν υπάρχει συζήτηση στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, όπου οι δημοσιογράφοι φοβούνται την αλήθεια και πρέπει να καλύπτουν τα μάτια τους αν ένα γεγονός απειλεί την καθημερινή τους εξαπάτηση.

 

Στο κλασικό βιβλίο του “Ο Τύπος”, ο A.J. Liebling, ο θρυλικός συγγραφέας του περιοδικού The New Yorker, έγραψε ότι “η λειτουργία του Τύπου στην κοινωνία είναι να ενημερώνει, αλλά ο ρόλος του είναι να βγάζει χρήματα”. Δυστυχώς, ο Τύπος δεν έχει πλέον λειτουργία. Έχει απλώς έναν ρόλο.

 

 

17. Η τεχνητή νοημοσύνη (συμπεριλαμβανομένων των chatbots) είναι τόσο έξυπνη και καλά πληροφορημένη όσο και οι τεχνικοί που την τροφοδοτούν με πληροφορίες.

Δεδομένου ότι η πλειονότητα των τεχνικών πληροφορικής είναι χοντροκομμένοι και φανατικοί, αυτό σημαίνει ότι και τα chatbots είναι επίσης χοντροκομμένα και φανατικά.

Είναι ανοησία να υποθέσουμε ότι τα chatbots μπορούν ποτέ να αποτελέσουν κάτι περισσότερο από μια ήπια και αρκετά χονδροειδή μορφή ψυχαγωγίας. Και αν γίνουν πολύ ενοχλητικά, μπορούμε απλά να τα αποσυνδέσουμε από την πρίζα.

 

18. Οι παράφρονες Πράσινοι στη Γερμανία ανάγκασαν τη γερμανική κυβέρνηση να εγκαταλείψει την πυρηνική ενέργεια.

Ο τελευταίος πυρηνικός σταθμός έχει πλέον κλείσει και η Γερμανία (αποκομμένη από το ρωσικό φυσικό αέριο όταν η Αμερική ανατίναξε τον αγωγό Nord Stream) εξαρτάται από την προμήθεια ορυκτών καυσίμων (πετρέλαιο και φυσικό αέριο) από όπου μπορεί.

Τον επόμενο χειμώνα η Γερμανία θα ανατριχιάσει πολύ. Και αντί για ζεστά γεύματα, οι Γερμανοί θα τρώνε πολλές σαλάτες.

 

Ελπίζω να θυμηθούν να ευχαριστήσουν τους οικοφασίστες της κλιματικής αλλαγής. Για την αλήθεια σχετικά με το πετρέλαιο διαβάστε το βιβλίο μου: “Ένα μεγαλύτερο πρόβλημα από την κλιματική αλλαγή” (‘A Bigger Problem than Climate Change).

 

19. Το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ακατάλληλο για το σκοπό του και πρέπει να κλείσει. Όπως και το BBC, κάνει πολύ περισσότερο κακό παρά καλό.

 

Η έλλειψη γενικών γιατρών στη Βρετανία οφείλεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στο Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο, το οποίο εισήγαγε ένα γραφειοκρατικό σύστημα γνωστό ως “επανεπικύρωση”, το οποίο σημαίνει ότι οι γιατροί πρέπει να περνούν πολλές ημέρες κάθε χρόνο συλλέγοντας και συμπληρώνοντας έντυπα.

 

Πολλοί γιατροί έχουν βαρεθεί τόσο πολύ τη γραφειοκρατία που έχουν πάρει πρόωρη συνταξιοδότηση.

 

Και το παράλογο και πολύ μισητό σύστημα επανεπικύρωσης σημαίνει ότι μόλις ένας γιατρός συνταξιοδοτηθεί, δεν μπορεί να εργαστεί ποτέ ξανά.

 

Εξαιτίας του GMC οι περισσότεροι γιατροί φοβήθηκαν να μιλήσουν και να πουν την αλήθεια για την ψεύτικη πανδημία του κοβιδίου και το επικίνδυνο εμβόλιο του κοβιδίου-19. (Για περισσότερα σχετικά με το GMC διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο: “Να γιατί οι δειλοί γιατροί δεν τόλμησαν να σηκωθούν και να πουν την αλήθεια για το κοβίδιο και το εμβόλιο”-‘Here’s why cowardly doctors didn’t dare stand up and tell the truth about covid and the jab’).

 

 

20. Οι εκπαιδευτικοί που απεργούν (σε άρνηση της δήλωσης ενός υπαλλήλου της Τράπεζας της Αγγλίας ότι πρέπει όλοι να θεωρούμε τους εαυτούς μας φτωχότερους) πρέπει σίγουρα να γνωρίζουν ότι οι απεργίες τους δεν μπορούν να πετύχουν.

Αν στους δημόσιους υπαλλήλους δοθούν τεράστιες αυξήσεις μισθών, τότε ο ρυθμός του πληθωρισμού θα εκτοξευθεί στα ύψη, σε στυλ Βενεζουέλας και όλοι θα χάσουν.

Γιατί λοιπόν απεργούν;

Είναι δύσκολο να αποφύγουμε τη σκέψη ότι οι απεργίες οργανώνονται στο πλαίσιο της Μεγάλης Επαναφοράς – για να καταστραφεί το εκπαιδευτικό σύστημα, να συνεχιστεί η ζημιά που προκλήθηκε από το κλείσιμο των σχολείων κατά τη διάρκεια των λουκέτων και να δημιουργηθεί οικονομικός όλεθρος αναγκάζοντας τους γονείς να μείνουν στο σπίτι για να φροντίζουν τα παιδιά τους.


—Δικτυογραφία :

Truths that should terrify the Life out of you – The Expose

Truths that should terrify the Life out of you

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/0df

Προβολές : 1,589


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα