Αλήθειες που τσούζουν... Κροάτης ευρωβουλευτής: Ο Τεράστιος Πληθωρισμός που Αντιμετωπίζουμε Οφείλεται στην Ακόρεστη Απληστία της Blackrock και της Vanguard

Αλήθειες που τσούζουν... Κροάτης ευρωβουλευτής: Ο Τεράστιος Πληθωρισμός που Αντιμετωπίζουμε Οφείλεται στην Ακόρεστη Απληστία της Blackrock και της Vanguard

11 Ιουνίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:462
Μοίρασέ το

 

Είναι αυτοί που διοικούν τον κόσμο και διορίζουν προέδρους και πρωθυπουργούς. Είναι αυτοί που αποφασίζουν για την πραγματική μας ζωή και την παγκόσμια τάξη πραγμάτων. 
 
 
 
Τελείως συμπτωματικά και εδώ, αφεντικό όλων αυτών, είναι οι ΧΑΖΑΡΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…
Και ένα ερώτημα: ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ “έλληνας” ΕΥΡΩΒΟΛΕΥΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ;;;
 
Αφήστε… θα απαντήσω μόνη μου…
 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.
 
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ… ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, έχω μια ενδεικτική φωτογραφία που αποδεικνύει πως όλες οι Τράπεζες όλων των κρατών, ανήκουν σ’ αυτή την ερπετική διαολοφαμίλια…
 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

10 Ιουνίου 2022 από τhn Rhoda Wilson – Διαβάστε το εδώ


Η Blackrock, η Vanguard και η State Street είναι ταμεία που κατέχουν όλες τις βασικές εταιρείες σε όλους τους τομείς της ζωής – οικονομικά, υγεία, μέσα ενημέρωσης, στρατιωτική βιομηχανία και πολέμους.

Κατέχουν περιουσιακά στοιχεία που είναι αρκετές φορές μεγαλύτερα από τους εθνικούς προϋπολογισμούς χωρών όπως οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Βραζιλία και η Ινδία.

Είναι αυτοί που διοικούν τον κόσμο και διορίζουν προέδρους και πρωθυπουργούς. Είναι αυτοί που αποφασίζουν για την πραγματική μας ζωή και την παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

“Αυτά τα κεφάλαια έχουν συμμετοχές σε όλες τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα όπλα, τις εταιρείες μεταφορών και τις τράπεζες, πράγμα που σημαίνει ότι όχι μόνο κατέχουν όλες τις μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες, αλλά πραγματικά κατέχουν την παγκόσμια οικονομία”, δήλωσε ο ευρωβουλευτής Mislav Kolakušić την περασμένη εβδομάδα σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα προς τον κόσμο.

Ο Mislav Kolakušić είναι Κροάτης δικηγόρος και πολιτικός και μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (“ευρωβουλευτής”).

“Η ικανότητα διαπραγμάτευσης και ελέγχου των αποφάσεων των κρατών και των πολιτικών σε κάθε τομέα τους καθιστά πιο ισχυρούς από οποιονδήποτε πρόεδρο ή πρωθυπουργό στον κόσμο, είτε πρόκειται για τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, την Κίνα ή την Ινδία”, είπε.

Το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε τεράστιο πληθωρισμό, ο οποίος θα πλήξει περισσότερο τους απλούς πολίτες, δεν είναι ένα κανονικό οικονομικό φαινόμενο, αλλά το αποτέλεσμα της ακόρεστης επιθυμίας και της απληστίας των ιδιοκτητών αυτών των κεφαλαίων που υπαγορεύουν τις τιμές από την Ουάσιγκτον μέσω του Παρισιού μέχρι το Ζάγκρεμπ, διαχειριζόμενοι τις λεγόμενες οικονομικές τάσεις”.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το μήνυμα του Kolakušić στο παρακάτω βίντεο.

Mislav Kolakušić: BlackRock και Vanguard – εταιρείες που κυβερνούν τον δυτικό κόσμο, 2 Ιουνίου 2022 (9 λεπτά)


Περαιτέρω ανάγνωση:

—————–

Δικτυογραφία :

Croatian MEP: The Huge Inflation We’re Facing is Due to the Insatiable Greed of Blackrock and Vanguard – The Expose

https://expose-news.com/2022/06/10/mep-the-huge-inflation-is-due-to-blackrock-vanguard/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

 

 

Προβολές : 462


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα