Αλληλεγγύη στους υγειονομικούς απεργούς πείνας!

Αλληλεγγύη στους υγειονομικούς απεργούς πείνας!

6 Απριλίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:292
Μοίρασέ το

 

Θεωρούμε ότι είναι χρέος όλων όσων διατηρούν ζωντανό τον ανθρώπινο παράγοντα, και δεν τον άφησαν να πεθάνει την τελευταία διετία ενώ προσπαθούσαν να σώσουν την “υγεία” τους, δηλαδή το τομάρι τους, να σταθούν στους απεργούς πείνας, όπως έκαναν και στο παρελθόν σε άλλες περιπτώσεις που άνθρωποι κυνήγησαν τα δίκαια αιτήματά τους απέναντι σε μια ανάλγητη ακροδεξιά κυβέρνηση, με πιθανό τίμημα την ίδια τους τη ζωή.

 

 

 

Θα ξεκαθαρίσω για μια ακόμη φορά, πως τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, είναι στο πλευρό όχι μόνον των απεργών, αλλά στο πλευρό κάθε υγειονομικού που βρίσκεται σε αναστολή, ΑΛΛΑ…

1. ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ… και

 

2. Να ενημερώσουν έστω και ανώνυμα με στοιχεία αδιαμφισβήτητα όλα τα πατριωτικά ιστολόγια για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ας προσευχόμαστε ένθερμα να αντέξουν οι υγειονομικοί απεργοί πείνας μέχρι τη Νίκη – που θα είναι νίκη της ελευθερίας κατά του ολοκληρωτισμού, νίκη της δικαιοσύνης κατά της αδικίας, νίκη της λογικής κατά του παραλογισμού, νίκη της αλήθειας κατά του ψεύδους, νίκη της αγάπης κατά του μίσους, νίκη του Καλού κατά του κακού, νίκη του Φωτός κατά του σκότους και, εν τέλει, Νίκη του Θεού κατά του διαβόλου!

“ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ” γράφουν οι υγειονομικοί απεργοί πείνας και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε.

Από 21 Μαρτίου συνεχίζεται η απεργία πείνας των 5 υγειονομικών σε αναστολή, μετά την απόφαση των φασιστών της κυβέρνησης για παράταση της αναστολής εργασίας τους μέχρι 31/12, δηλαδή για 9 ακόμα μήνες κι ενώ είναι ήδη 7 μήνες σε αναστολή, πράγμα κατ’ ουσίαν ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥΣ κι όλα αυτά από τη ναζιστικά πεισματική εμμονή της κυβέρνησης αθλίων να ομολογήσουν την κατάρρευση του αφηγήματός τους.

Κι επειδή τα καθεστωτικά μίντια δεν ενδιαφέρονται παρά μόνο για τον πόλεμο στην Ουκρανία, εκεί όπου διεξάγεται ένα άλλο ξέπλυμα συνειδήσεων, που ας μην το σχολιάσουμε τώρα, και ενώ οι “αριστεροί” της ντροπής έπαψαν πια να κλαίγονται για τους νεκρούς του κόβιντ και κουνάνε πλέον ουκρανικές σημαίες σε στημένες συναυλίες, ως τους υπέδειξε η ίδια κυβέρνηση αθλίων, που “νοιάζεται για την υγεία μας”, μόνο και μόνο για να μας στείλει να πεθάνουμε στους πολέμους τους και ωθεί τους υγειονομικούς σε αργό και βασανιστικό οικονομικό θάνατο, θα παρουσιάζουμε εμείς την οπτική αυτών των αποκλεισμένων από κάθε άποψη ανθρώπων, ως μας υποβάλλει όχι μόνο η ταξική μας συνείδηση, αλλά πάνω απ’ όλα η ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

Θεωρούμε ότι είναι χρέος όλων όσων διατηρούν ζωντανό τον ανθρώπινο παράγοντα, και δεν τον άφησαν να πεθάνει την τελευταία διετία ενώ προσπαθούσαν να σώσουν την “υγεία” τους, δηλαδή το τομάρι τους, να σταθούν στους απεργούς πείνας, όπως έκαναν και στο παρελθόν σε άλλες περιπτώσεις που άνθρωποι κυνήγησαν τα δίκαια αιτήματά τους απέναντι σε μια ανάλγητη ακροδεξιά κυβέρνηση, με πιθανό τίμημα την ίδια τους τη ζωή.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ. 

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. 

 

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ. 

 

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ΄

 

 

 

Link video: https://www.youtube.com/watch?v=H16bavAATlY

 

Πηγή: Contra Dystopia

*****

Υπόμνημα υγειονομικών απεργών πείνας

 

 

Πηγή Μαρία Σεφέρου

Προβολές : 292


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα