Αμαν πια με τις απορίες σας!!! Δεν αρκεί που είναι εβραίος με σιωνιστικές πρακτικές;;;

Αμαν πια με τις απορίες σας!!! Δεν αρκεί που είναι εβραίος με σιωνιστικές πρακτικές;;;

12 Δεκεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:732
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω, απορώ και εξίσταμαι…

 

Ανακοίνωση καθηγητών του πανεπιστημίου Πατρών για την αναγόρευση Στουρνάρα ως επίτιμου διδάκτορα

«Απορίας άξιο ποια είναι η ακαδημαϊκή προσφορά του»

Η… ηγεσία του Πανεπιστημίου Πατρών, αποφάσισε να δώσει τίτλο τιμής στον Στουρνάρα…και ο Σύλλογος των Καθηγητών του Πανεπιστημίου, ξεσηκώθηκε… και ορθώς ξεσηκώθηκε…
ΑΛΛΑ…
Είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν την εβραϊκή περιούσια καταγωγή του Στουρνάρα;;;
Την σιωνιστική πρακτική του, την κατέχουν…
ΑΛΛΑ…
Κυρίες και Κύριοι, δεν γνωρίζετε πως οι … περιούσιοι, ανταλλάσουν τίτλους και βραβεύσεις μεταξύ τους;;;
Για να δούμε, θα δώσουν ή δεν θα δώσουν τον τίτλο τιμής σε έναν … άνθρωπο, που έχει λεηλατήσει με την πολιτική του, τον ελληνικό λαό, μετά τον ξεσηκωμό των Καθηγητών του Πανεπιστημίου, που ξεμπρόστιασαν την διοίκηση;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…


Ανακοίνωση καθηγητών του πανεπιστημίου Πατρών για την αναγόρευση Στουρνάρα ως επίτιμου διδάκτορα

Για την αναγόρευση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών τοποθετείται ο Σύλλογος μελών ΔΕΠ του πανεπιστημίου, τονίζοντας ότι «είναι απορίας άξιο ποια ακαδημαϊκή προσφορά, ποια πολιτιστική προσφορά, ή ποια προσφορά προς το «έθνος ή το Πανεπιστήμιο» συνιστούν τον λόγο απονομής ενός τέτοιου τίτλου τιμής».

«Δεδομένου ότι ο τίτλος του Επίτιμου Διδάκτορα απονέμεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών και αντιπροσωπεύει τη συλλογική θέση του Ιδρύματος, οφείλουμε να επισημάνουμε πως η συγκεκριμένη διάκριση είναι μία ακόμη που αποδίδεται σε πρόσωπα/στελέχη τα οποία υπηρέτησαν/υπηρετούν, διαμόρφωσαν και εκτέλεσαν, από κεντρικές θέσεις, αντιλαϊκές οικονομικές και κοινωνικές πολιτικές» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

 

Τέλος, υπογραμμίζει:

«Ως ΔΣ του Συλλόγου ΔΕΠ θεωρούμε πως η χρήση της απόδοσης ειδικών τιμών για καλλιέργεια δημοσίων σχέσεων, πέρα από τον ευτελισμό του θεσμού, οδηγεί στην ταύτιση της επιστημονικής αριστείας με την επιχειρηματική επιτυχία, εξωραΐζει τις αντιλαϊκές πολιτικές και εν τέλει παραχαράσσει τις αξίες που θα έπρεπε να υπηρετεί και να μεταφέρει στην κοινωνία το Δημόσιο Πανεπιστήμιο.
Η στάση αυτή, αδικεί, εντέλει, τους δεκάδες επίτιμους διδάκτορες που έχει ανακηρύξει το Πανεπιστήμιο μας, στη βάση της διαρκούς επιστημονικής τους, κοινωνικής και πολιτιστικής τους προσφοράς.
Θεωρούμε πως τα συλλογικά όργανα του Ιδρύματος και καθένας/μία που τα υπηρετεί, οφείλουν να λειτουργούν στη βάση αρχών και σταθερών αξιών περί επιστημονικής, ερευνητικής, κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς. Αρχών και αξιών που οφείλουν να διατυπώνονται και να εκτίθενται δημόσια, να υφίστανται δημοκρατικό έλεγχο και κριτική».

 

Πηγή

Προβολές : 732


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα