Αμείλικτα ερωτηματικά για το τι μετέφερε τελικά η εμπορική αμαξοστοιχία... ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. Μια συνέντευξη ΚΟΛΑΦΟΣ!!! (βίντεο)

Αμείλικτα ερωτηματικά για το τι μετέφερε τελικά η εμπορική αμαξοστοιχία... ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. Μια συνέντευξη ΚΟΛΑΦΟΣ!!! (βίντεο)

12 Μαρτίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:885
Μοίρασέ το

 

Το αλαλούμ 9 μέρες μετά από την τραγωδία στα Τέμπη και τα κρίσιμα ερωτήματα

Ο αναλυτής και Υποπτέραρχος ε.α Δημήτρης Δρόσος επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα και έχει όπως πάντα μελετήσει πολύ όσα λέει.

Αμείλικτα τα ερωτηματικά, αλλά και αμείλικτες οι αποκαλύψεις του κ. Δρόσου…

Αξίζει να παρακολουθήσετε το βίντεο με την συνέντευξή του…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Εννέα ημέρες μετά από την ασύλληπτη τραγωδία στα Τέμπη, ας αρχίσουμε απ’ όσα προκαλούν ερωτήματα:

•Υπάρχει ή δεν υπάρχει επίσημη λίστα για τα θύματα αυτής της τραγωδίας; Υπάρχει λίστα για τους αγνοούμενους;

Ξέρουμε τον ακριβή αριθμό των ανθρώπων που επέβαιναν στο τρένο;

•Υπάρχει επιτροπή διερεύνησης για το δυστύχημα; Ναι ή όχι;

•Έχει εξακριβωθεί τι μετέφερε τελικά η εμπορική αμαξοστοιχία;

Ο αναλυτής και Υποπτέραρχος ε.α Δημήτρης Δρόσος επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα και έχει όπως πάντα μελετήσει πολύ όσα λέει.

Οι απαντήσεις του διαφωτιστικές αλλά ίσως πιο σημαντικά είναι τα ερωτήματα που θέτει και αναζητούν απαντήσεις.

Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε ζήσει πολλές τραγωδίες.

Δεν μάθαμε τίποτα από καμία είναι ένα συμπέρασμα.

Απλά ζούμε την επόμενη σε κάποιο άλλο πεδίο σε σχέση με τη τελευταία τραγωδία που μας σοκάρει.

Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι το αλαλούμ που ζούμε μετά από την τραγωδία στα Τέμπη και προβληματίζει και δίνει χώρο σε σενάρια που καλό είναι να μη «σέρνονται».

 

 

Πηγή

Προβολές : 885


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα