Αμερικανός Στρατηγός Jack Keane: «Αναπόφευκτη η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ με Κίνα και Ρωσία» (βίντεο)

Αμερικανός Στρατηγός Jack Keane: «Αναπόφευκτη η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ με Κίνα και Ρωσία» (βίντεο)

25 Αυγούστου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:225
Μοίρασέ το

Αμερικανός στρατηγός Jack Keane: “Είναι μια νέα Τάξη Πραγμάτων (σ.σ. κατά της διεθνιστικής νέας τάξης πραγμάτων). Δεν επιθυμούν την Τάξη Πραγμάτων που υπάρχει μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και της οποίας ηγούνται οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι δημοκρατικές (σ.σ. διεθνιστικές) χώρες που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Θέλουν την δική τους σφαίρα επιρροής.”

 

 

 

Από την μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, στην ΝΕΑ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…

Και στο βάθος… ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

Όλοι οι αρχηγοί κρατών, ελέγχονται πλήρως από την ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ…

Κι ο κόσμος περιμένει …”σωτήρες”…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Και το The Economist  είναι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ… Και το δημοσίευμα, από παλιά… έτσι για να γνωρίζετε πως όλα είναι ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ…

 

Ακόμα πιο ραγδαίες εξελίξεις έπονται στον πλανήτη

Ο απόστρατος Αμερικανός στρατηγός Jack Keane, με 4 αστέρια, συζητά για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την εξέλιξη των πραγμάτων στον πλανήτη με επίκεντρο την Ρωσία και την Κίνα.

Μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως «Η Κίνα στέλνει στρατεύματα στη Ρωσία για μια κοινή στρατιωτική άσκηση. Φαίνεται ότι διαμορφώνεται μια νέα ”Παγκόσμια Τάξη”, οι Ηνωμένες Πολιτείες ενάντια στην Ρωσία και την Κίνα».

Όπως δήλωσε:

 

«Πιστεύω πως αυτό είναι αναπόφευκτο!!!! Αυτή η στρατηγική συνεργασία που δημιούργησαν  σαφέστατα αυτό είναι ένα ακόμη βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Είναι μια νέα Τάξη Πραγμάτων (σ.σ. κατά της διεθνιστικής νέας τάξης πραγμάτων). Δεν επιθυμούν την Τάξη Πραγμάτων που υπάρχει μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και της οποίας ηγούνται οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι δημοκρατικές (σ.σ. διεθνιστικές) χώρες που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Θέλουν την δική τους σφαίρα επιρροής.

Και η αιτία αυτής της συνεργασίας είναι ο λόγος για τον οποίο θα συνεχίσουν να διεξάγουν ασκήσεις από κοινού από δω και στο εξής. Τώρα κι εμείς διεξάγουμε ασκήσεις με τους συμμάχους μας και τους εταίρους μας αλλά πιστεύω ότι μετά την πρόσφατη επιθετικότητα που έχει επιδείξει η Κίνα στο ζήτημα της Ταϊβάν, πρέπει να επιταχύνουμε την στρατηγική της υποβοήθησης της Ταϊβάννμε περισσότερα όπλα και πυρομαχικά.

Το μοντέλο που χρησιμοποιούμε στην Ουκρανία δεν θα λειτουργήσει στην Ταϊβάν. Προμηθεύουμε περισσότερα όπλα στην Ουκρανία αφότου άρχισε η εισβολή παρά πριν. Πρέπει να κάνουμε το αντίθετο, να προμηθεύσουμε τα όπλα τώρα έτσι ώστε πράγματι να υπάρξει αποτροπή».

 

Δείτε τι άλλο δήλωσε ο Αμερικανός στρατηγός, καθώς τα γεγονότα «τρέχουν»:

 

Η νέα ”Παγκόσμια Τάξη” της Κίνας και της Ρωσίας είναι αναπόφευκτη – Στρατηγός Keane

 

Πηγή

Προβολές : 225


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα