Αμερικανός συνταγματάρχης MacGregor: Ο κόσμος σύντομα θα τυλιχθεί σε έναν πυρηνικό πόλεμο

Αμερικανός συνταγματάρχης MacGregor: Ο κόσμος σύντομα θα τυλιχθεί σε έναν πυρηνικό πόλεμο

27 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:343
Μοίρασέ το

 

Το έχουμε πει επανειλημμένα, αυτός ο πόλεμος είναι στημένος από όλες τις πλευρές ώστε να οδηγηθεί η ανθρωπότητα στα πυρηνικά και έτσι θα επέλθει η μεγάλη επαναφορά.

 

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ.

Οι πολιτικές θεατρικές φιγούρες, πράττουν αυτά που τους διατάσσουν τα αφεντικά τους στην ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, τρομοκρατώντας όχι μόνον τους λαούς τους, αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα, καθώς κραδαίνουν την απειλή ενός πυρηνικού ολέθρου…

Τα πάντα πλέον εναπόκεινται στα χέρια Του Θεού… εάν και εφόσον θέλει να σώσει τα δημιουργήματά Του, από τα νύχια των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ και των πιονιών τους…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

>Αμερικανός συνταγματάρχης MacGregor: Ο κόσμος σύντομα θα τυλιχθεί σε έναν πυρηνικό πόλεμο
Η απόφαση του Ρώσου ηγέτη να αναστείλει τη συμμετοχή της Ρωσίας στη Συνθήκη για τη μείωση των στρατηγικών όπλων ήταν η τελευταία προειδοποίηση προς τον Λευκό Οίκο, δήλωσε πρώην σύμβουλος  επικεφαλής του Πενταγώνου.
Υπενθύμισε ότι η Ρωσία ξεπερνά τις Ηνωμένες Πολιτείες στον αριθμό των πυρηνικών κεφαλών και επίσης, ενδεχομένως, έχει μεγάλο αριθμό οχημάτων παράδοσης και αερομεταφορέων πυρηνικών. Αυτό είναι αρκετό, είπε ο McGregor, για να καταστρέψει ολόκληρη την υδρόγειο.
«Ως εκ τούτου, είναι προς το συμφέρον μας να αποκαταστήσουμε τη συνθήκη κάποια στιγμή, και νομίζω ότι αυτός (ο Πρόεδρος της Ρωσίας το κατέστησε σαφές», κατέληξε ο στρατιωτικός αξιωματούχος.
Νωρίτερα, ένας Αμερικανός αναλυτής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να παρέχουν στην Ουκρανία χρήματα και στρατιωτική βοήθεια.
Ένα άλλο άρθρο στα πλαίσια της προπαγάνδας από Ρώσικο ΜΜΕ yamal-media.ru, προετοιμάζει τους Ρώσους για τον πυρηνικό πόλεμο ρίχνοντας την ευθύνη στις ΗΠΑ
Οι ΗΠΑ κατηγορούν τον Μπάιντεν για πρόκληση πυρηνικού πολέμου.
Η επιθετικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είναι αντίθετη με τις αρχές της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής και ωθεί τη χώρα προς τον πυρηνικό πόλεμο, δήλωσε ο πρώην αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζέιμς Σοριάνο σε άρθρο του για το American Thinker.
Ο Soriano υπενθύμισε ότι για μισό αιώνα οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο αντιπαράθεσης με τις πυρηνικές δυνάμεις. Ωστόσο, η κατάσταση στην Ουκρανία δεν εντάσσεται σε αυτό το σχήμα, καθώς ο Μπάιντεν σκόπιμα προκαλεί τη Ρωσία.
Κοιτάζοντας πίσω τα γεγονότα που οδήγησαν στη σύγκρουση, είναι σαφές ότι η Ουάσιγκτον έχει χάσει τα νεύρα της πιέζοντας με ζήλο για μια τολμηρή επέκταση του ΝΑΤΟ μέχρι το ρωσικό φράχτη.
Σύμφωνα με τον Τζέιμς Σοριάνο, πρώην στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο Αμερικανός ηγέτης χρησιμοποιεί τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ως πόρο, ελπίζοντας να επιτύχει το μέγιστο κόστος από τη Ρωσία. Ωστόσο, ο Μπάιντεν δεν αντιλαμβάνεται την επικινδυνότητα της επιθετικότητάς του.
Νωρίτερα, ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου ζήτησε να ακούσουμε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν προκειμένου να αποφευχθεί ένας πυρηνικός πόλεμος.
ΥΓ: Το έχουμε πει επανειλημμένα, αυτός ο πόλεμος είναι στημένος από όλες τις πλευρές ώστε να οδηγηθεί η ανθρωπότητα στα πυρηνικά και έτσι θα επέλθει η μεγάλη επαναφορά.

 

Πηγή

Προβολές : 343


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα