Ανήκουν στη ΝΔ, ο Α/ΓΕΕΘΑ, ο διοικητής της ΤτΕ και ο Αρχιεπίσκοπος;

Ανήκουν στη ΝΔ, ο Α/ΓΕΕΘΑ, ο διοικητής της ΤτΕ και ο Αρχιεπίσκοπος;

10 Δεκεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:418
Μοίρασέ το

 

Ο Αντώνης Σαμαράς, είναι εν ενέργεια πολιτικός της ΝΔ και η εκδήλωση που οργάνωσε στο «Παλλάς» αμιγώς κομματική εκδήλωση. Περιέργως όμως σημειώθηκαν κάποιες παρουσίες που δεν δικαιολογούνται.

 

 

 

 

Μια χειροβομβίδα ρε παιδιά… χάθηκε μια χειροβομβίδα να μην μείνει κοκκαλάκι απ’ όλα αυτά τα οβραίικα μνπν…

Ούτε μια στρακαστρούκα δεν έπεσε…

Και μετά λέμε γιατί μας έχουν κατσικωθεί διακόσια χρόνια…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Δεν μας έφταναν τα ιδρύματα των κωλοεβραίων Καρμανληδων και Μητσοτάκηδων, θα πληρώνει ο μαλάκας ο ραγιάς, και το ίδρυμα του Αντωνάκη του Καμπαλιστή εν ζωή…

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι εν ενέργεια πολιτικός της ΝΔ και η εκδήλωση που οργάνωσε στο «Παλλάς» αμιγώς κομματική εκδήλωση. Περιέργως όμως σημειώθηκαν κάποιες παρουσίες που δεν δικαιολογούνται.

Ας δεχθούμε ότι ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζ. Τσούνης λειτούργησε υπό την επήρεια αταβισμών που προκαλεί το διαβόητο «ιδού ο στρατός σας» στον Βαν Φλιτ και του είπαν «ιδού το κόμμα σας».

Ο Βενιζέλος, αφού δεν τον θέλουν σε κανένα κόμμα πηγαίνει στις πανηγυρικές εκδηλώσεις τους.

Τι δουλειά έχει όμως ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων σε μια σε μια κομματική σύναξη και μάλιστα ένστολος;

Από πότε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μετέχει σε εκδηλώσεις πολιτικών;

Από που κι ως που ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα, καταλύοντας την επιβαλλόμενη ανεξαρτησία του;

Αν υπάρχουν απαντήσεις γι’ αυτές τις θεσμικές παρεκτροπές καλοδεχούμενες…

Γ.Λ.

 

Πηγή

Προβολές : 418


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα