Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.  Δώστε προσοχή.

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Δώστε προσοχή.

26 Μαΐου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:788
Μοίρασέ το

 

Κέντρα και παράκεντρα ετοιμάζουν Γαβριήλ Σακελλαρίδη για μετά τον Τσίπρα

Ο περίεργος ρόλος της Ράνιας Τζίμα που πρέπει να προβληματίσει

Όλο και πιο κάτω η πολιτική ζωή του τόπου… όλο και πιο χαμηλά… όλο και πιο ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΑ…
Ότι ο λαός (η πλειοψηφία) και οι άρχοντες αυτού…
Το βαρέλι, δεν έχει πάτο…
Καλλιόπη Σουφλή

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Δώστε προσοχή.

Οι εκλογές που έρχονται είναι ιδιαίτερα πολύπλοκες και κρίσιμες. Θα κριθούν η αυτοδυναμία και το εύρος της παντοδυναμίας Μητσοτάκη. Θα κριθεί η ηγεμονία στο χώρο της κεντροαριστεράς. Θα κριθούν οι συσχετισμοί δυνάμεων.

Σας το γράφω υπεύθυνα, ότι η ταπεινωτική ήττα που υπέστη ο Αλέξης Τσίπρας έχει ανοίξει την όρεξη σε εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ κέντρα, επιχειρηματικά και άλλα, ώστε να προωθήσουν δικούς τους ανθρώπους στην ηγεσία του κόμματος.

Καλά πληροφορημένες πηγές ήδη κάνουν λόγο για σύστημα (με τη συμμετοχή και επιχειρηματικών συμφερόντων) που ετοιμάζεται να “στήσει” για την επόμενη ημέρα τη “λύση” Γαβριήλ Σακελλαρίδη, έστω και αν μία τέτοια λύση θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια τον ΣΥΡΙΖΑ στο 3%.

Οι ψηφοφόροι, φίλοι και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να είναι υποψιασμένοι.

Θα πρέπει μάλιστα να τους προβληματίσει και η… περίεργη “ανάδειξη” της Ράνιας Τζίμας ως δήθεν “αντισυστημικής” δημοσιογράφου.

Θα πρέπει να τους προβληματίσει το προμοτάρισμα της από κέντρα και παράκεντρα.

Δεν θα πρέπει κάποιος να ξεχνά ότι απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα, στο debate, η Ράνια Τζίμα είχε πεί ψέματα για τις συντάξεις, ψέματα που είχαν περάσει στο ντούκου.

Η ιστορία έχει πολύ “ψωμί”.

Θα επανέλθω…

 

 

Πηγή

Προβολές : 788


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα