Ανακοίνωση-σοκ για τον δημοσιογράφο γιο του Μίχου: «Αποδείχτηκε ότι γνώριζε για την δράση του πατέρα του!»

Ανακοίνωση-σοκ για τον δημοσιογράφο γιο του Μίχου: «Αποδείχτηκε ότι γνώριζε για την δράση του πατέρα του!»

13 Οκτωβρίου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,045
Μοίρασέ το

 

Τι αναφέρει η ανακοίνωση για την απομάκρυνσή του από την εφημερίδα «Το Βήμα»

Τι να πρωτοαντέξει η ψυχική και πνευματική μας κατάσταση, μπροστά σ’ όλο αυτό το ξεσκέπασμα του βόθρου μιας κοινωνίας που κυριολεκτικα κολυμπάει μέσα στα ΣΚΑΤΑ…

Και όποιος νομίζει πως είναι έξω απ’ αυτά, είναι βαθιά νυχτωμένος…

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ… απλά κάποιοι πλατσουρίζουμε στην ακτή, και καποιοι είναι βαθιά χωμένοι μεσα…

Ο ΓΙΟΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ… ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΣΕ…

Από την άλλη, όλοι γνωρίζουμε τι εστί… ΒΗΜΑ και ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ…

Γίνεται δε και αντιληπτό πως … εκεί διορίστηκε ο υιός, με δάχτυλο του … ΠΑ-ΤΕΡΑ(Σ)…

Κι όπως έλεγε ο πάλαι ποτέ σοφός ελληνικός λαός (γιατί η σοφία τον εγκατέλειψε δεκαετίες πριν), “ΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΤΕΤΖΗΡΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ”!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑ-ΤΕΡΑ(Σ) ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ… ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ… 

 

Υ.Γ.2. Ένας ΕΛΛΗΝΑΣ δημοσιογράφος, δεν βάζει φωτογραφία στην σελίδα του ένα ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ…

ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ… Ή ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ.

 

Υ.Γ.3. Νοιώθω τόση οργή και αηδία, που ένα βήμα είμαι πριν το κλείσω το ρημάδι το ιστολόγιο, και πάρω τα βουνά…χωρίς κινητό και internet… 

 

Σοκ προκαλεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Όμιλος Alter Ego για την διακοπή της συνεργασίας του με τον γιο του 53χρονου κατηγορούμενου παιδοβιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο όμιλος, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μίχος  ο οποίος εργαζόταν στην εφημερίδα «Το Βήμα», «αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης».

Διαβάστε αναλυτικά:

«Δεν πήραμε αβασάνιστα, ούτε ελαφρά τη καρδία, την απόφαση διακοπής της συνεργασίας μας με τον κ. Παναγιώτη Μίχο. Σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και δεν δεχόμαστε λογικές ισοπεδωτικού στιγματισμού ανθρώπων με κριτήριο την οικογενειακή σχέση. Σε αυτό το πλαίσιο, του ζητήσαμε ευλόγως να μείνει στο περιθώριο, μέχρις ότου διερευνηθεί πλήρως η όλη υπόθεση.

Και τούτο γιατί ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης.

Μη αποδεχόμενος τη λογική και δίκαιη πρότασή μας, έθεσε εαυτόν εκτός ομίλου» αναφέρει η ανακοίνωση.

Τι υποστήριξε ο Παναγιώτης Μίχος

Σε ανάρτησή του ο γιος του 53χρονου,  Παναγιώτης Μίχος έγραψε σήμερα:

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,045


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα