Αναπαύσου σε ειρήνη, Λευτέρη Πανούση...

Αναπαύσου σε ειρήνη, Λευτέρη Πανούση...

3 Νοεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:576
Μοίρασέ το

 

Έκλεισε και τυπικά ένας κύκλος ζωής…

Έγινε σήμερα, σε στενό οικογενειακό κύκλο, η κηδεία του Λευτέρη Πανούση…

Έκλεισε και τυπικά ένας κύκλος ζωής…

Όσοι για λίγο ή για πολύ πορευτήκαμε και πορεύτηκαν με τον Λευτέρη (εδώ), ας κρατήσουμε και ας κρατήσουν τα θετικά και ας ευχηθούμε να είναι μαλακό το χώμα που τον σκέπασε…κι ας δείξει την ευσπλαχνία Του Ο Μέγας Κριτής…

Καλό ταξείδι Λευτέρη… αναπαύσου σε ειρήνη…

Εύχομαι η κόρη σου, η αγαπημένη σου Νατάσα, να βρει τον δρόμο της ζωής, καλλίτερα στρωμένο…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Προβολές : 576


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα