ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!!!  Στον Θεό που πιστεύετε, εκεί στο κόμμα του Νατσιού... ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ;;;

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!!! Στον Θεό που πιστεύετε, εκεί στο κόμμα του Νατσιού... ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ;;;

29 Μαΐου, 2023 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,928
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και ανατριχιάζω…

Κόμμα ΝΙΚΗ: Προτείνει υποχρεωτική εργασία στο Δημόσιο αν δεν μπορείς να αποπληρώσεις το δάνειό σου

 

Εκεί στη “Νίκη” του Νατσιού, έχετε πολλή πλάκα…
Να υποθέσω πως δεν έχετε ιδέα από τα κόκκινα δάνεια;
Να υποθέσω πως δεν γνωρίζετε τον ρόλο των Τραπεζών;
Να υποθέσω πως δεν γνωρίζετε τι γράφετε;
Ή μήπως να υποθέσω πως έχετε θετική σχέση με τις Τράπεζες;;;
Και ξεκινώ από τις τράπεζες, για τις οποίες γράφετε στο πρόγραμμά σας:
“Οι Τράπεζες πρέπει να ξαναθυμηθούν την υγιή αποστολή τους”!!!!!!!!!!
Εκτός από την ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ, πότε είχαν υγιή αποστολή οι Τράπεζες;;;
ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;;;
ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;
Εδώ χρειάζεται ένας ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, να πει το αμίμητο: “ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ, ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ”!!!
Και πάμε σ’ αυτούς που έχουν κόκκινα δάνεια, και δεν μπορούν να τα πληρώσουν, λόγω ανεργίας… και τους οποίους στο πρόγραμμά σας, γράφετε πως “θα τους στείλετε στο Δημόσιο, με ειδικό καθεστώς αυξημένων κρατήσεων”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;;; ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ;;;
Αντί να γράφετε αυτές τις ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ, για να μην τις χαρακτηρίσω διαφορετικά, γιατί το μυαλό μου αλλού πηγαίνει και η σκέψη δεν ποινικοποιείται,  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ;
Γιατί δεν λέτε λέξη για τα χαρισμένα δάνεια σε εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΛΕΞΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ;;;
Διαβάζω τι γράφει ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ξέρετε, αυτός που απολύθηκε από το πολεμικό ναυτικό στο οποίο ήταν σημαιοφόρος, επειδή αποκάλυψε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΤΟ Π.Ν., και επειδή είπε ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.
Διαβάζω και προβληματίζομαι τι εννοεί ο … ποιητής…
Αλλά εκεί,  στη Ν.Δ., στα κουρέματα στους μπαταχτσήδες εφοπλιστές, “ΚΟΤΟΥΛΕΣ”…
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…;;;
ΤΕΛΙΚΑ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ;;;
Αν διαβάζατε ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, που έχουν αναλύσει πολλάκις το θέμα των κόκκινων δανείων, θα βλέπατε ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…
Και θέλετε να σας πάρουν σοβαρά οι νοήμονες…!!!
Γιατί απ’ όσο έχω διαπιστώσει μέχρι σήμερα, ανάλογα και με τα σχόλια που πλάκωσαν στο ιστολόγιό μου να γράψουν οι οπαδοί σου Νατσιέ, η πλειοψηφία είναι σε θρησκοληπτική νιρβάνα, ή σε αδυναμία σοβαρής σκέψης, ή σε κατάσταση παραληρήματος, όπως ο Μουρελάτος…  (εδώ)
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Για να μην πω για κείνο το ΘΕΟΚΟΥΦΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ… ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ… ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΣΕ ΛΕΩ… (εδώ)
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΓΕΛΑΝΕ…
Στο Θεό σας βρε  πολιτικάντηδες, αυτοί που σας ψήφισαν, αυτές τις ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΑΝ;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΘΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ;;; 
Το κόμμα «Νίκη» ήταν ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών της 21η Μαΐου το οποίο συγκέντρωσε 2,92% και 172.195 ψηφοφόρους. Παράλληλα θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να είναι στην επόμενη βουλή.

Ποιες όμως είναι οι προγραμματικές του θέσεις; Τι προτείνει για την οικονομία και τα κόκκινα δάνεια. Όπως μπορείτε να διαβάσετε στο πρόγραμμά του:

«Οι Τράπεζες πρέπει να ξαναθυμηθούν την υγιή αποστολή τους: να ενδυναμώνουν την οικονομία και την επιχειρηματικότητα»

Καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας λόγω κόκκινου δανείου.

Τα κόκκινα δάνεια πρώτης κατοικίας περιλαμβάνουν πραγματικές δύσκολες περιστάσεις αλλά κάποτε κρύβουν κακοβουλία στη μη εξυπηρέτησή τους.

Στις περιπτώσεις μη εξυπηρέτησης των δανείων (π.χ. λόγω ανεργίας), ο δανειζόμενος θα αναλαμβάνει υποχρεωτική εργασία στο ευρύτερο Δημόσιο με ειδικό καθεστώς αυξημένων κρατήσεων, ώστε να υπάρξει υποχρεωτική μακροχρόνια εξυπηρέτηση του δανείου.

Επομένως ο καλοπροαίρετος έχει την ευκαιρία να αποπληρώσει το δάνειο με αξιοπρέπεια, ενώ ο κακόβουλος θα πρέπει να αλλάξει είτε γνώμη είτε επάγγελμα (και απολαβές) ώστε να το εξυπηρετεί.

 

dimosio383

 

Πηγή

Προβολές : 1,928


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα