Απάντηση, στην παραληρηματική και υβριστική επίθεση που δέχθηκα, από τον υπερασπιστή του Νατσιού, Ευάγγελο Μουρελάτο!!!

Απάντηση, στην παραληρηματική και υβριστική επίθεση που δέχθηκα, από τον υπερασπιστή του Νατσιού, Ευάγγελο Μουρελάτο!!!

26 Μαΐου, 2023 38 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,238
Μοίρασέ το

 

 

Ευάγγελος Μουρελάτος: “Ή θα ψηφίσεις Νατσιό λοιπόν Σουφλή ή θα καταταχθείς με τους φυγόμαχους της αποχής (μεταξύ των οποίων και άνθρωποι με Α όπως ο Βαθειώτης τον οποίο εκτιμώ ΒΑΘΥΤΑΤΑ αλλά διαφωνώ ως προς αυτή την επιλογή του) ή με τα βρωμόσκυλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων τους Μητσοτακανθρώπους – Σατανιστές ή τους Σοροανθρώπους της Αριστεράς.

ΔΙΑΛΕΞΕ.”

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή: “Δεν θα στήριζα ποτέ έναν πολιτικό γυρολόγο, ούτε έναν μπολιασμένο… ούτε έναν Χριστέμπορο…”

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Θα ζητήσω συγνώμη από τους αναγνώστες που ως πρώτο θέμα επιλέγω αυτό, αλλά θα καταλάβετε το γιατί…

Ξεπέρασε κάθε όριο η χυδαία λεκτική επίθεση που δέχθηκα από τον επί δέκα και πλέον έτη αναγνώστη των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, Ευάγγελο Μουρελάτο, ο οποίος εμφανίστηκε ως υπερασπιστής του Δημήτρη Νατσιού…

Ο λόγος της επίθεσης;;;

Επειδή δεν υπερασπίζομαι τον Νατσιό, ανήκω στους… ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!!!

Το σχόλιό του, παραπέμπει σε ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ  ΧΥΔΑΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ!

Συνηθίζω να σηκώνω πάντα το γάντι όταν μου το πετάνε και να απαντώ με στοιχεία…

Παραθέτω και το σχόλιό του και την δική μου απάντηση με τα ντοκουμέντα που τον διαψεύδουν, και αφήνω στην κρίση σας την αχαρακτήριστη επίθεσή του, και παράλληλα θα σκεφθώ τις επόμενες ενέργειές μου σε βάρος του.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Νατσιέ, να τον χαίρεσαι τον ταλιμπάν υπερασπιστή σου…

 

Υ.Γ.2. Μουρελάτε, το επώνυμο του κ. Βαθιώτη, δεν γράφεται με “ει”…

 

 

Ευάγγελος Μουρελάτος λέει:

Οπως πάντα απαντώ ΕΠΩΝΥΜΑ:

Ο Νατσιός (με τον οποίο διαφωνώ και για την χλιαρή στάση του στα εμβόλια και για την χλιαρή στάση του στα θέματα ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ) έπραξε τα εξής για τη νοθεία:

1) Στις ερχόμενες εκλογές του Ιουνίου 2023, η ΝΙΚΗ θα είναι παρούσα. Η απλή αλλά πολύτιμη βοήθειά σας ως Εκλογικός Αντιπρόσωπος της ΝΙΚΗΣ στην Εκλογική Περιφέρεια που ψηφίζετε, θα στηρίξει τη φωνή όλων μας! Αν είστε άνω των 18 ετών και δεν είστε δημόσιος υπάλληλος, στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας η Τοπική Κοινότητα ΝΙΚΗΣ της περιοχής σας!

Εγώ δεν πληρώ τα ανωτέρω κριτήρια και έτσι δεν θα είμαι εκλογικός αντιπρόσωπος. Εάν τα πληρούσα θα ήμουν ΚΑΙ εγώ.

2) https://nikh.gr/nea/410-epeigousa-aitisi-apostolis-tis-analytikis-katametrisis-ekastou-eklogikoy-tmimatos
Προς:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΔΗΜΟΙ

Από:

Νομική Ομάδα ΝΙΚΗΣ

Κοινοποίηση:

Στον κ. Πρόεδρο του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου

Στον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Θέμα: Επείγουσα αίτηση αποστολής της αναλυτικής καταμέτρησης εκάστου Εκλογικού Τμήματος

Αξιότιμοι κύριοι

Παρακαλούμε όπως άμεσα και δη το αργότερο μέχρι την 22.05.2023 και ώρα 07.00 π.μ. προβείτε στα ακόλουθα, ήτοι:

1ον] όπως μας αποσταλεί στο mail [email protected], η αναλυτική καταμέτρηση των ψήφων ανά εκλογικό τμήμα υπαγόμενο σε εκάστη από τις Περιφέρειές σας, ανά κόμμα, και με αναφορά συνολικού αριθμού: (α) εγγεγραμμένων (β) ψηφισάντων (γ) λευκών και (δ) ακύρων και

2ον] όπως μας αποσταλεί στο mail [email protected], αντίγραφο του Πρακτικού 2 εκάστου εκλογικού τμήματος, υπαγόμενου στην Περιφέρειά σας.

Τα άνω αιτηθέντα μπορούν να αποστέλλονται και τμηματικά, ανάλογα με την πρόοδο της καταμέτρησης.

Με εκτίμηση,

Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΝΙΚΗ»

Τι άλλο να έκανε δηλαδή;
Το Βελόσκυλο ο κηραλοιφής πωλητής Χριστέμπορας δωδεκαθειστής που υποστηρίζεις ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ, τι έκανε για τη νοθεία;

Το Βελόσκυλο τι θα κάνει για τους “αποστάτες” που θα πάνε να ψηφίσουν μαζί με τον Μητσοτάκη την αναθεώρηση του Συντάγματος ήτοι την ιδιωτικοποιηση των πάντων;

Πότε θα βάλετε επιτέλους ΜΥΑΛΟ να μην πέφτετε στις λούμπες του Μητσοτακέικου;

Εσύ κυρία Σουφλή αφού δεν θες να βγει ο Μητσοτάκης δήλωσε εκλογική αντιπρόσωπος με τη ΝΙΚΗ.

 

Και ας μην την ψηφίσεις. Να πας να δεις τι γίνεται επιτέλους στο εκλογικό τμήμα που ψηφίζεις. Εγώ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.

 

Και σταμάτησε επιτέλους να υποστηρίζεις εμμέσως ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Χριστού και του Έθνους.

 

Ο Νατσιός ΔΕΝ είναι τέλειος. Κανένας μας δεν είναι. Με πρώτο εμένα. Αλλά αυτή τη στιγμή αυτός και οι περί αυτώ είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να υποστηρίξουμε στις ανθρώπινες εκλογές.

 

Δεν ελπίζουμε σε αυτούς. Γιατί είναι άνθρωποι. Δεν περιμένουμε κάτι από αυτούς. Γιατί είναι άνθρωποι.

 

Τους στηρίζουμε γιατί ελπίζουμε και πιστεύουμε ΜΟΝΟ στον Χριστό και οι αντίπαλοί τους είναι συλλήβδην ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.

 

Ο αντίθεος Μητσοτάκης, ο ψυχασθενής Τσίπρας, ο άθεος Κουτσούμπας, ο γιδοβοσκός εμβολιάκιας Ανδρουλάκης, ο δωδεκαθειστής Βελόπουλος, ο Σιωνιστής αντίχριστος Βαρουφάκης, ο δωδεκαθειστής αποκρυφιστής Κασιδιάρης, η άθεη Κωνσταντοπούλου και τα κομματίδια του κώλου τύπου Βόβολη, Κούβελα Καζάκη και λοιπών βλακομέτρων.

 

Ή θα ψηφίσεις Νατσιό λοιπόν Σουφλή ή θα καταταχθείς με τους φυγόμαχους της αποχής (μεταξύ των οποίων και άνθρωποι με Α όπως ο Βαθειώτης τον οποίο εκτιμώ ΒΑΘΥΤΑΤΑ αλλά διαφωνώ ως προς αυτή την επιλογή του) ή με τα βρωμόσκυλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων τους Μητσοτακανθρώπους – Σατανιστές ή τους Σοροανθρώπους της Αριστεράς.

ΔΙΑΛΕΞΕ.”

 

Πηγή σχολίου

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟ ΥΒΡΙΣΤΗ

 

 

Μουρελάτε, εμένα δεν με διατάζει κανείς…

Μόνον ο Θεός και η συνείδηση μου.

ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ;

Και την ίδια στιγμή, παραδέχεσαι πως: Ο Νατσιός (με τον οποίο διαφωνώ και για την χλιαρή στάση του στα εμβόλια και για την χλιαρή στάση του στα θέματα ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ…”!!!!!!!!!!!!

 

ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

ΠΕΤΑΞΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΟΥ… ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ, ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΝΑΤΣΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ…

Και επειδή ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ.

Και  επειδή υπογράφεις με το πραγματικό όνομά σου, πάρε μερικά από τα σχόλιά σου στις παρακάτω αναρτήσεις μου, τις οποίες μπορούν να δουν όλοι οι αναγνώστες και να κρίνουν τον ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Θα σου απαντήσω ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ… ΕΔΩ

Ευαγγελος Μουρελάτος λέει:

Γεροτραβελος Σατανιστης ο Σεραφειμ.

 

 

Αφού όπως γράφεις, ο Σεραφείμ (Πειραιώς), είναι Γεροτράβελος Σατανιστής, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ;;;

Να σου θυμίσω πως τις προτροπές του “ΓΕΡΟΤΡΑΒΕΛΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ” υπάκουσε ο Νατσιός και πήγε στον Μπαλτάκο και στο κόμμα του, “ΡΙΖΕΣ”…

Πάμε κι ΕΔΩ…να θυμηθούμε ένα πρόσφατο σχόλιό σου για τον Σεραφείμ Πειραιώς… γιατί κάποια πράγματα ΔΕΝΟΥΝ…

 

 

Ευαγγελος Μουρελάτος λέει:

Εγω μαρτυρας:: Ηδη καταθέτω ότι ο Πειραιώς ειναι ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ..

 

Και η δική μου απάντηση στο παραπάνω σχόλιό σου…:

Η Καλλιόπη Σουφλή λέει:

Κύριε Μουρελάτε, πολύ σημαντικό αυτό που γράφετε… και γνωρίζω πως δεν γράφετε τυχαία. Θα μ΄ ενδιέφεραν οι αποδείξεις σας, ως στήριξη προς τον πατέρα Στυλιανό.

 

Στην επόμενη ανάρτηση, υπογράφεις ως “ΓΝΩΣΤΗΣ» ΕΔΩ

ΓΝΩΣΤΗΣ λέει:

 

Αγαπητή Πόπη.

Κάποτε επί μνημονίου είχα αποκαλύψει τα τότε παρασκήνια. Ήρθε η ώρα να αποκαλύψω τα νυν. Η συνάντηση του Ψυχικού μεταξύ κάποιων ΓΕΛΟΙΩΝ υποκειμένων τύπου Καμμένου είναι παιδική χαρά μπροστά σε αυτό που θα αποκαλύψω τώρα. Αυτά που θα γράψω εδώ θα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΟΥΝ.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μαζί με το Στεφανόπουλο που ξεφωνίζεις σε αυτό το ποστ και μαζί με αρκετούς άλλους, αλλά χωρίς τον Τράγκα, τον οποίον προόριζαν για νεο αρχηγό, θα είναι η εν Ελλάδι εμπροσθοφυλακή της νέας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Τον Τράγκα τον έφαγε η παλιά ελίτ – αλήτ νομίζοντας ότι θα γλυτώσει. Κούνια που τους κούναγε. Ο κάμπος να είναι καλά και από προτοκάλια μπόλικα. Ονόματα της εγχωριας νέας ελίτ έχω. Εάν θες τους κρεμάω στα μανταλάκια έναν έναν.

Αφού γίνουν πρώτα κάποια άλλα ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΑ γεγονότα, θα αποκαλυφθεί ΚΑΙ το σκάνδαλο με τον κορονοιό. Ποιος τον έφτιαξε (αλλά όχι με ΠΟΙΩΝ ΛΕΦΤΑ το έκανε), ποιος τον διέταξε να το κάνει, η μικρή θνητότητα του ιού, τα στημένα κρούσματα με τυο PCR, οι φουσκωμένοι θάνατοι λόγω ορισμου του WHO – ΠΟΥ, οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι, γιατροί, δικαστές, πολιτικοί και κυρίως οι βλαπτικές συνέπειες των εμβολίων κυρίως αλλά και των μασκών και των lockdown. Θα στηθούν στρατοδικεία και εκατοντάδες νυν πολιτικοί, δικαστές, γιατροί και δημοσιογράφοι ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ. Αυτόν τον τρόπο επέλεξαν οι επικυρίαρχοι: Την δημόσια κρεμάλα. Όλοι θα έχουν την τύχη του Σαντάμ. Μην με ρωτάς γιατί επελέγη η κρεμάλα. Έχει κάτι να κάνει με την θρησκεία τους για τηνοποία δεν ξέρω πολλά πράγματα. Δημόσια στην τηλεόραση θα πεθάνουν όλοι αυτοί.

Στη συνέχεια θα απορροφηθούν από άλλες μεγάλες εταιρείες οι αμαρτωλές εταιρείες (συγκροτήματα τύπου και εταιρείες φαρμάκων και βιοτεχνολογίας) για να ξεπλυθούν ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ. Επειδή η ανθρωπότητα θα έχει φτάσει σε πολύ άσχημο σημείο ο αρχιερέας της Κάθαρσης, ο “δίκαιος βασιλεύς” των Σιωνιστών, θα γίνει ηγέτης μιας νέας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. Τον έχουν ΗΔΗ έτοιμο να εμφανιστεί.

Σε κάθε χώρα τοπικοί τοποτηρητές θα αναλάβουν τις λεπτομέρειες της κάθαρσης. Σου έδωσα δύο ονόματα τοποτηρητών γιατί έχεις πιάσει πού πάει το πράγμα και σε συγχαίρω για αυτό. Ο Τριανταφυλλόπουλος και οι άλλοι τοποτηρητές ΔΕΝ θα είναι ηγέτες της χώρας όμως. Το τονίζω.Θα είναι ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ τοποτηρητές του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ. Δεν θα υπάρχουν ανεξάρτητες χώρες. Θα υπάρχουν ημιανεξάρτητα κρατίδια τύπου Πολιτειών των ΗΠΑ. Θα είναι κάτι σαν Κυβερνήτες Πολιτείας αλλά με λιγότερες ακόμα εξουσίες. Εαν θες να μάθεις περισσότερα για τους τοπικούς τοποτηρητές, μετάτρεψε αυτό το ποστ σε ΑΡΘΡΟ. Και θα σου πω και άλλα και για άλλους.

Υπομονή Καλλιόπη.. Είναι βαθύ το λαγούμι..
Αλλά η κατάσταση είναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ. Το πορτοκάλι έχει μόνο δύο φλούδες. Ξεφλουδίσατε το πορτοκαλί κομμάτι. Τώρα μένει το ΑΣΠΡΟ.
Τώρα η άσπρη φλούδα θα καταβροχθίσει την πορτοκαλί και θα φανεί η ΣΑΡΚΑ του πορτοκαλιού ο νέος Παγκόσμιος ψεύτικος Μεσσίας της Κάθαρσης.

ΥΓ Δημόσια ζητώ συγγνώμη από Μαυραγάνη και Πετράκο γιατί είπα σε κάποιους ότι είναι στο κόλπο. Είναι αγνοί άνθρωποι. Ο Πετράκος ειδικά παρασύρθηκε.. Δυστυχώς οι Σιωνιστικές ΣΟΥΠΙΕΣ έχουν ρίξει τόσο μελάνι που δεν βγάζεις εύκολα άκρη. Συγγνώμη παιδιά..

 

Θυμίσου τι έγραφες για τον Δωδώνης και το μπόλι… σου το θυμίζω: ΕΔΩ

Ευάγγελος Μουρελάτος λέει:

Το πιο άσχημο σε αυτή την υπόθεση είναι ότι τα ίδια ΖΟΜΠΙ που τον ΥΜΝΟΥΣΑΝ όταν έβριζε και έφτυνε ανεμβολίαστους απαιτώντας την θεσμοθέτηση υποχρεωτικών εμβολιασμών, είναι τα ίδια ζόμπι που τον κράζουν σήμερα στα social media. Εμείς έχουμε ΣΤΑΘΕΡΗ άποψη ΚΑΙ για τις θέσεις του ανάξιου για την ιερωσύνη Δωδώνης και για την υποκρισία των χαραγμένων που υποστηρίζουν τον ένα βιασμό με την βελόνα και καταδικάζουν τους άλλους βιασμούς.
Είναι κατάπτυστες οι θέσεις και του μεν και των δε.

Ευτυχώς έρχεται Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ και όλα αυτά τα αηδιαστικά θα τελειώσουν.

 

Και πού να δεις με τι κλίσμα σε περιμένει μετά από το υβριστικό και παραληρηματικό σου σχόλιο εναντίον μου, ο Θεός… ΕΔΩ

Θυμάμαι το σχόλιό σου, Ευάγγελε Μουρελάτε, για τους ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ…και το παραθέτω…

 

Ευάγγελος Μουρελάτος λέει:

Δεν έχει νόημα η σπατάλη σάλιου. Τα θέλει ο κώλος τους. Άσχετα εάν είναι συγγενείς ή φίλοι. Επέλεξαν το Σατανά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Χωρις επιστροφή. Χωρίς δυνατότητα μετανοίας. Θα το πληρώσουν. Όπως το πληρώνουμε όλοι οι αμαρτωλοί. Μικρό ή μεγάλο. Αλλά δυστυχώς η απόφασή τους ΔΕΝ έχει γυρισμό. Δεν έχει μετάνοια. Δεν υπάρχει για αυτούς σωτηρία. Ούτε σε αυτή ούτε στην άλλη ζωη. Σε 3 χρονια θα αρχίσουν τα κουλά..Και θα υποφέρουν.

 

Να σου θυμίσω και το άλλο σου σχόλιο για τους ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ;;; (εδώ)

 Ευαγγελος Μουρελατος λέει:

Στο κανάλι μου στο YouTube Evangelos Mourelatos έχω όλα κι όλα 2 βίντεο. Στο ένα έχει την ΑΥΘΕΝΤΙΚΉ ΠΡΟΦΗΤΕΊΑ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΕΦΡΑΊΜ στην οποία μιλάει ξεκάθαρα για τα τσιπαρισμενα εμβολιασμενα Ανθρωπάρια που θα δαγκώσουν τις γλώσσες τους από τον Πόνο!!

Το κείμενο απαγγέλει ο γνωστός Πάτερ Κλεομενης στον οποίο ω του θαύματος επιτίθεται.. Ανεμοστροβιλος!!

Οι δαίμονες θέλουν να κρατήσουν αυτό το μυστικό επτασφραγιστο.

Κανείς δεν θα ρισκάρει να σφαδαζει από πόνους σε 4 χρόνια και θάνατος ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΊ ΣΕ ΆΣΧΗΜΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΟΝ.

Θέλουν όμως όλοι οι τσιπαρισμενοι χαραγμένοι να το πάρουν οικειοθελώς.. Να πληρώσουν κιόλας..!!! Μετάνοια υπομονή και αντοχή αδέρφια. Έρχεται το τέλος. Ήρθε η ώρα τώρα να δείξουμε με ποιον είμαστε. Θα υποφέρουμε ΠΑΡΆ ΠΟΛΥ ΑΛΛΆ ΌΧΙ ΤΌΣΟ ΌΣΟ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΆ. ΌΧΙ ΕΜΒΌΛΙΟ ΌΧΙ ΤΣΙΠ!!

 

Πάρε άλλο ένα δικό σου σχόλιο για τον τρόπο που ελέγχουν τα ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ (εδώ)

 

Ευάγγελος Μουρελάτος λέει:

Στο αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί ο Dr. Charles Morgan στο West Point στη Σχολή Ευελπίδων εξηγεί τη νέα τεχνολογία mRNA στους Ευέλπιδες των ΗΠΑ.

Δείτε πώς θα ελέγχουν μέσω αλλαγής του DNA τον εγκέφαλο των ανθρώπων και θα τους μεταλλάσουν:

https://www.youtube.com/watch?v=cTtIPBPSv0U&t=1242s΄

Θα είναι ικανοί ακομα και να ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ στους εμβολιασμένους.

Μιλάμε στην κυριολεξία για ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ!

 

 

Πάρε κι αυτή την  μπουνιά στα μούτρα, με τα δικά σου λόγια, για τους εμβολιασμένους… ΕΔΩ

Αυτή, την απόλαυσα όσο τίποτα…

 

 

Ευάγγελος Μουρελάτος λέει:

ΔΕΝ είναι όλοι οι Εβραίοι κακοί.. Μην ξεχνάμε ότι ο Χριστός, η Παναγία, οι 12 Απόστολοι είναι Εβραίοι. Αυτά γράφει η Αγία Γραφή και ΔΕΝ επιδέχονται αμφισβήτησης.

Τώρα, στα έσχατα χρόνια, ΑΥΤΟΙ θα ξυπνήσουν πρώτοι από τον Σιωνιστικό λήθαργο στον οποίο έχει βυθιστεί η ανθρωπότητα και θα πολεμήσουν τον Αντίχριστο.

Αυτά λένε οι Άγιοι της Εκκλησίας μας. Και αυτά πρέπει να γράφουμε και εμείς. Δεν επιδέχονται αμφισβήτησης αυτά.

Ή είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ή είμαστε κάτι άλλο.

Και το κάτι άλλο ΔΕΝ αρέσει στον Θεό. Όπως δεν του αρέσουν οι απόγονοι των Φαρισαίων οι Σιωνιστές, έτσι και δεν του αρέσουν όσοι δεν αγαπάνε τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, από όποια φυλή και αν προέρχονται..

Στην εποχή του Αντιχρίστου οι ράτσες ΔΕΝ παίζουν πια ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Τι να το κάνω εάν είσαι Έλληνας και πατριώτης εάν είσαι εμβολιασμένος;

Αφού δεν είσαι πια άνθρωπος.

Για να είσαι Έλληνας πρέπει να είσαι άνθρωπος.

Δεν μπορούν οι αμοιβάδες και οι μεταλλαγμένοι να αυτοπακληθούν Έλληνες.

Άσχετα εάν προέρχονται ή όχι από Έλληνες ανθρώπους. ΟΙ Έλληνες είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Όχι άλλο είδος.

 

Και τράβα ρώτα τον Νατσιό, αν είναι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ… ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΙΠΛΟΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ…

ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ;;;

ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ…

Σου θυμίζω πως είναι ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΩΣ «ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ»!!!

 

Θα μπορούσα να παραθέσω δεκάδες άλλα δικά σου σχόλια για τους ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, αλλά δεν αξίζει να χαλαλίσω τον χρόνο μου σε έναν που ο παρών παραληρηματικός και υβριστικός λόγος του, τινάζει στον αέρα τις προηγούμενες σωστές του τοποθετήσεις.

Δεν θα στήριζα ποτέ έναν πολιτικό γυρολόγο, ούτε έναν μπολιασμένο…

 

Όπως δεν θα στήριζα ποτέ έναν υποψήφιο πολιτικό, που ξεπετάχθηκε ξαφνικά μέσα από τα πρωτοσέλιδα όλων των συστημικών ΜΜΕ, τα οποία στοιχίζουν δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο…

Όπως δεν θα στήριζα ποτέ έναν πολιτικό που μέχρι και ο Άγιος Παϊσιος και οι μονές του Αγίου Όρους, ο Ιερώνυμος και οι περισσότεροι δεσποτάδες, φέρονται να του δίνουν την ευχή τους…

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΙΑ…

Όπως σιχάθηκα και την χριστιανοπαραληρηματική σου έκρηξη με την οποία βιάζεις την προσωπικότητά μου…

 

Ένα σου λέω: Εύχομαι να ζω και να σου πετάξω κατάμουτρα με ειδικά αφιερωμένη σ’ εσένα ανάρτηση, του ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ, ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ… “ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ” όπως λένε “οι κακές γλώσσες”….

Άντε τώρα, να ξαναψηφίσεις τον ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑΤΣΙΟ…

Γιατί εσύ μπορεί να μην μπολιάστηκες, αλλά το σχόλιό σου δείχνει πως το μπόλι της θρησκοληψίας, και όχι της υγιούς θρησκείας, έχει κάψει τελείως το μυαλό σου… 

 

Και σε τελευταία ανάλυση:

ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥΡΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΑΝ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΠΝΙΓΗΚΕΣ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΟΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ.1. Εσύ που κομπάζεις πως δεν μπορεί να σε κοροϊδεψει κανείς πάνω από δυο ώρες, “σε κοροϊδεύω εγώ δέκα και πλέον χρόνια”, ενώ “δεν σε κοροϊδεύει ο Νατσιός του τελευταίου τριμήνου”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε τι σπίρτο είσαι εσύ;;;

 

Υ.Γ.2. ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ…

ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…

 

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ…ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ…

 

 

 

Προβολές : 2,238


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα