Αναρωτήθηκες αν το κράτος, σου φτιάχνει μια λίστα επιτήρησης και είσαι μέσα σε αυτήν;

Αναρωτήθηκες αν το κράτος, σου φτιάχνει μια λίστα επιτήρησης και είσαι μέσα σε αυτήν;

18 Δεκεμβρίου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:882
Μοίρασέ το
Τώρα η κυβέρνηση θέλει να πιστέψουμε ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από αυτά τα προγράμματα μαζικής κατασκοπείας, εφόσον δεν έχουμε κάνει τίποτα κακό.
Μην το πιστεύεις.

Ο ορισμός της κυβέρνησης για τον «κακό» είναι εξαιρετικά ευρύς και έχει ως αποτέλεσμα την άνευ εντολών παρακολούθηση αθώων, νομοταγών Αμερικανών σε εκπληκτική κλίμακα.

 

 

 

Αυτό που συμβαίνει στην Αμερική, να είστε σίγουροι πως συμβαίνει και στην Ελλάδα, αλλά σε μικρότερη κλίμακα…

Σίγουρα όμως συμβαίνει με όσους είμαστε συνδεδεμένοι με την GOOGLE και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Και το θεωρώ δεδομένο, καθότι έχω “συλλάβει” άπειρες φορές εικόνες που θέλω να αποθηκεύσω, να μου ανοίγει άμεσα ο φάκελος που θέλω να τις βάλω…

Και θα μου πείτε: “καλά αυτό είναι εύκολο”…

Λάθος… έχω πάνω από τρεις χιλιάδες φακέλους…

Πώς ξέρουν σε ποιό φάκελο θέλω να αποθηκεύσω μια φωτογραφία;;;

Μας παρακολουθούν… γνωρίζουν πολλά για μας…

Απλά, να είμαστε προσεκτικοί όσο μπορούμε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

>Αναρωτήθηκες αν το κράτος σου φτιάχνει μια λίστα επιτήρησης και είσαι μέσα σε αυτήν;
Άρθρο από τους John & Nisha Whitehead 13 Δεκεμβρίου 2022/ Το Ινστιτούτο Ράδερφορντ είναι ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς για τις πολιτικές ελευθερίες του Αμερικανικού έθνους
Σε βλέπει όταν κοιμάσαι
Ξέρει πότε είσαι ξύπνιος
Ξέρει πότε ήσουν κακός ή καλός, οπότε να είσαι καλός για χάρη του καλού!»
-“Ο άγιος Βασίλης έρχεται στην πόλη σου”
Τί θα έλεγες αν αυτά τα Χριστούγεννα το κράτος σου φτιάχνει μια λίστα επιτήρησης;
Αν είσαι απείθαρχος θα είστε σε αυτήν τη λίστα είτε σας αρέσει είτε όχι.
Η μαζική επιτήρηση είναι η εκδοχή του Deep State για ένα «δώρο» που συνεχίζει να δίνει πίσω στο Deep State.
Γεωφράχτες συρόμενοι . Κέντρα σύντηξης. Έξυπνες συσκευές. Εκτιμήσεις απειλών συμπεριφοράς. Λίστες παρακολούθησης τρόμου. Αναγνώριση προσώπου. Βιομετρικοί σαρωτές. Βάσεις δεδομένων DNA. Εξόρυξη δεδομένων. Προγνωστική τεχνολογία. Εφαρμογές ανίχνευσης επαφών.
Αυτό που προσθέτουν είναι ένας κόσμος στον οποίο, κάθε μέρα, ο μέσος άνθρωπος παρακολουθείται, κατασκοπεύεται και παρακολουθείται με περισσότερους από 20 διαφορετικούς τρόπους τόσο από τα μάτια και τα αυτιά της κυβέρνησης όσο και από τις εταιρείες.
Η Big Tech που παντρεύτηκε τη Μεγάλη Κυβέρνηση έγινε Big Brother.
Κάθε δευτερόλεπτο κάθε μέρα, ο λαός κατασκοπεύεται από ένα τεράστιο δίκτυο ψηφιακών Peeping Toms, ηλεκτρονικών υποκλοπών και ρομποτικών κατασκοπευτών.
Αυτή η ανατριχιαστική νέα εποχή κυβερνητικής/εταιρικής κατασκοπείας στην οποία μας ακούνε, παρακολουθούμεθα, μας ακολουθούν, χαρτογραφούμε, αγοράζουμε, πωλούμε και μας στοχοποιούν έγινε δυνατή από έναν παγκόσμιο στρατό τεχνοτυραννών, κέντρα σύντηξης και Peeping Τομς.
Σκεφτείτε μόνο ένα μικρό δείγμα των εργαλείων που χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των κινήσεών μας, την παρακολούθηση των δαπανών μας και για να ανακαλύψετε όλους τους τρόπους με τους οποίους οι σκέψεις, οι πράξεις και οι κοινωνικοί μας κύκλοι μπορεί να μας φέρουν στη λίστα των άτακτων της κυβέρνησης, είτε το έχετε κάνει είτε όχι οτιδήποτε λάθος.
Παρακολούθησή σας με βάση το τηλέφωνό σας και τις κινήσεις σας :
Τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει εκ των πραγμάτων απαγωγείς, προσφέροντας μια σταθερή ροή ψηφιακών δεδομένων τοποθεσίας για τις κινήσεις και τα ταξίδια των χρηστών.
Για παράδειγμα, το FBI μπόρεσε να χρησιμοποιήσει δεδομένα geofence για να εντοπίσει περισσότερες από 5.000 κινητές συσκευές (και τους ιδιοκτήτες τους) σε μια περιοχή 4 στρεμμάτων γύρω από το Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.
Αυτή η τελευταία τακτική παρακολούθησης θα μπορούσε να σας οδηγήσει στη φυλακή επειδή βρίσκεστε στο λάθος τόπο και χρόνο».
Η αστυνομία χρησιμοποιεί επίσης προσομοιωτές κυψέλης για να πραγματοποιήσει μαζική παρακολούθηση των διαδηλώσεων χωρίς να απαιτείται ένταλμα.
Επιπλέον, οι ομοσπονδιακοί πράκτορες μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν μια σειρά από μεθόδους εισβολής για να αποκτήσουν πρόσβαση στις δραστηριότητες του υπολογιστή σας και να «δουν» οτιδήποτε βλέπετε στην οθόνη σας.
Το κακόβουλο λογισμικό πειρατείας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εξ αποστάσεως ενεργοποίηση καμερών και μικροφώνων, προσφέροντας ένα άλλο μέσο για να ρίξετε μια ματιά στην προσωπική επιχείρηση ενός στόχου.
Σας παρακολουθεί με βάση το DNA σας.
Η τεχνολογία DNA στα χέρια κυβερνητικών αξιωματούχων ολοκληρώνει τη μετάβασή μας σε Κράτος Επιτήρησης .
Εάν έχετε την ατυχία να αφήσετε τα ίχνη του DNA σας οπουδήποτε έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα, έχετε ήδη ένα αρχείο κάπου σε κάποια πολιτειακή ή ομοσπονδιακή βάση δεδομένων  αν και μπορεί να είναι ένα αρχείο χωρίς όνομα.
Με την πρόσβαση στο DNA σας, η κυβέρνηση θα μάθει σύντομα οτιδήποτε άλλο για εσάς που δεν γνωρίζει ήδη : οικογενειακό σας χάρτη, την καταγωγή σας, πώς μοιάζετε, ιστορικό υγείας σας, την τάση σας να ακολουθείτε εντολές ή να χαράσσετε τη δική σας πορεία κ.λπ.
Άλλωστε, μια εκτύπωση DNA αποκαλύπτει τα πάντα για το « ποιοι είμαστε, από πού προερχόμαστε και ποιοι θα είμαστε ».
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την πρόβλεψη της φυσικής εμφάνισης πιθανών υπόπτων.
Είναι θέμα χρόνου να επεκταθεί η καταδίωξη εγκληματιών από το αστυνομικό κράτος σε γενετικό προφίλ και προληπτικό κυνήγι εγκληματιών του μέλλοντος .
Παρακολούθησή σας με βάση το πρόσωπό σας :
Το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου στοχεύει να δημιουργήσει μια κοινωνία στην οποία κάθε άτομο που βγαίνει στο κοινό παρακολουθείται και καταγράφεται καθώς κάνει τις καθημερινές του δραστηριότητες.
Σε συνδυασμό με κάμερες παρακολούθησης που καλύπτουν τη χώρα, η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου επιτρέπει στην κυβέρνηση και τους εταιρικούς εταίρους της να εντοπίζουν και να παρακολουθούν τις κινήσεις κάποιου σε πραγματικό χρόνο.
Ένα ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο πρόγραμμα λογισμικού που δημιουργήθηκε από την Clearview AI χρησιμοποιήθηκε από την αστυνομία, το FBI και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας για τη συλλογή φωτογραφιών σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για συμπερίληψη σε μια τεράστια βάση δεδομένων αναγνώρισης προσώπου.
Ομοίως, το βιομετρικό λογισμικό, το οποίο βασίζεται στα μοναδικά αναγνωριστικά του ατόμου (δαχτυλικά αποτυπώματα, ίριδες, φωνητικά αποτυπώματα), γίνεται πρότυπο για την πλοήγηση σε γραμμές ασφαλείας, καθώς και την παράκαμψη ψηφιακών κλειδαριών και την απόκτηση πρόσβασης σε τηλέφωνα, υπολογιστές, κτίρια γραφείων κ.λπ.
Στην πραγματικότητα, περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγουν προγράμματα που βασίζονται στα βιομετρικά τους στοιχεία για να αποφύγουν μεγάλες αναμονές στην ασφάλεια του αεροδρομίου .
Οι επιστήμονες αναπτύσσουν επίσης λέιζερ που μπορούν να αναγνωρίσουν και να παρακολουθήσουν άτομα με βάση τους καρδιακούς παλμούς, το άρωμα και το μικροβίωμα τους .
Παρακολούθησή σας με βάση τη συμπεριφορά σας :
Η ταχεία πρόοδος στη συμπεριφορική επιτήρηση όχι μόνο καθιστά δυνατή την παρακολούθηση και την παρακολούθηση των ατόμων με βάση τα μοτίβα κίνησης ή συμπεριφοράς τους, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης βάδισης (ο τρόπος που περπατάει), αλλά έχουν οδηγήσει σε πλήρη βιομηχανίες που περιστρέφονται γύρω από την πρόβλεψη της συμπεριφοράς κάποιου με βάση δεδομένα και πρότυπα επιτήρησης και διαμορφώνουν επίσης τις συμπεριφορές ολόκληρων πληθυσμών.
Ένα έξυπνο σύστημα παρακολούθησης «κατά των ταραχών» υποτίθεται ότι προβλέπει μαζικές ταραχές και μη εξουσιοδοτημένες δημόσιες εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη για την ανάλυση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πηγών ειδήσεων, ροών βίντεο παρακολούθησης και δεδομένων μέσων μαζικής μεταφοράς.
Παρακολούθησή σας με βάση τις δαπάνες και τις καταναλωτικές σας δραστηριότητες :
Με κάθε smartphone που αγοράζουμε, κάθε συσκευή GPS που εγκαθιστούμε, κάθε λογαριασμό Twitter, Facebook και Google που ανοίγουμε, κάθε κάρτα συχνών αγοραστών που χρησιμοποιούμε για αγορές?είτε στο παντοπωλείο είτε στο κατάστημα γιαουρτιού , τις αεροπορικές εταιρείες ή το πολυκατάστημα και κάθε πιστωτική και χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιούμε για να πληρώσουμε για τις συναλλαγές μας, βοηθάμε την Corporate America να δημιουργήσει έναν φάκελο για τους ομολόγους της στην κυβέρνηση σχετικά με το ποιους γνωρίζουμε, τι πιστεύουμε, πώς ξοδεύουμε τα χρήματά μας, και πώς περνάμε τον χρόνο μας.
Η επιτήρηση των καταναλωτών, μέσω της οποίας οι δραστηριότητες και τα δεδομένα σας στη φυσική και διαδικτυακή σφαίρα παρακολουθούνται και μοιράζονται με διαφημιστές, έχει γίνει μεγάλη επιχείρηση, μια βιομηχανία 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων που συλλέγει τακτικά τα δεδομένα σας για κέρδος.
Εταιρείες όπως η Target όχι μόνο παρακολουθούν και αξιολογούν τη συμπεριφορά των πελατών τους, ιδιαίτερα τα πρότυπα αγορών τους, για χρόνια, αλλά ο έμπορος λιανικής έχει επίσης χρηματοδοτήσει σημαντική επιτήρηση σε πόλεις σε όλη τη χώρα και έχει αναπτύξει αλγόριθμους παρακολούθησης συμπεριφοράς που μπορούν να καθορίσουν εάν οι τρόποι κάποιου μπορεί να ταιριάζει στο προφίλ ενός κλέφτη .
Παρακολούθησή σας με βάση τις δημόσιες δραστηριότητές σας :
Ιδιωτικές εταιρείες σε συνεργασία με αστυνομικές υπηρεσίες σε όλη τη χώρα έχουν δημιουργήσει έναν ιστό παρακολούθησης που καλύπτει όλες τις μεγάλες πόλεις προκειμένου να παρακολουθεί απρόσκοπτα μεγάλες ομάδες ανθρώπων, όπως στην περίπτωση διαμαρτυριών και συγκεντρώσεων.
Συμμετέχουν επίσης σε εκτεταμένη διαδικτυακή παρακολούθηση, αναζητώντας τυχόν υπαινιγμούς για « μεγάλες δημόσιες εκδηλώσεις, κοινωνικές αναταραχές, επικοινωνίες συμμοριών και εγκληματικά κατοχυρωμένα άτομα ».
Οι εργολάβοι άμυνας ήταν στην πρώτη γραμμή αυτής της κερδοφόρας αγοράς .
Κέντρα σύντηξης, 330 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, κόμβοι ανταλλαγής πληροφοριών για ομοσπονδιακές, πολιτειακές και υπηρεσίες επιβολής του νόμου,παρακολουθούν και αναφέρουν τέτοιες «ύποπτες» συμπεριφορές όπως οι άνθρωποι που αγοράζουν παλέτες με εμφιαλωμένο νερό , φωτογραφίζουν κυβερνητικά κτίρια και κάνουν αίτηση για άδεια πιλότου ως «ύποπτη δραστηριότητα».
Παρακολούθησή σας με βάση τις δραστηριότητές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης :
Κάθε κίνηση που κάνετε, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακολουθείται, εξορύσσεται για δεδομένα, συμπυκνώνεται και ταξινομείται προκειμένου να σχηματιστεί μια εικόνα του ποιος είστε, τι σας κάνει να τσεκάρετε και πώς να σας ελέγχει πότε και αν είναι απαραίτητο να σας φέρω στη γραμμή.
Όπως ανέφερε το The Intercept , το FBI, η CIA, η NSA και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες επενδύουν όλο και περισσότερο και βασίζονται σε τεχνολογίες εταιρικής επιτήρησης που μπορούν να εξορύξουν συνταγματικά προστατευμένο λόγο σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram, προκειμένου να εντοπίσουν πιθανούς εξτρεμιστές και να προβλέψουν που ενδέχεται να εμπλακούν σε μελλοντικές πράξεις αντικυβερνητικής συμπεριφοράς.
Αυτή η εμμονή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μορφή επιτήρησης θα έχει κάποιατρομακτικές συνέπειες τα επόμενα χρόνια .
Όπως παρατήρησε η Helen AS Popkin, γράφοντας για  το NBC News , «Μπορεί κάλλιστα να αντιμετωπίσουμε ένα μέλλον όπου οι αλγόριθμοι θα εξοντώνουν μαζικά τους ανθρώπους για την αναφορά παράνομων λήψεων του «Game of Thrones»  το νέο λογισμικό έχει τη δυνατότητα να κυκλοφορήσει, στόχευσης τύπου Terminator κάθε χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με μια επαίσχυντη ομολογία ή αμφισβητήσιμη αίσθηση του χιούμορ».
Παρακολούθησή σας με βάση το κοινωνικό σας δίκτυο :
Δεν αρκούνται στην απλή κατασκοπεία ατόμων μέσω της διαδικτυακής δραστηριότητάς τους, οι κυβερνητικές υπηρεσίες χρησιμοποιούν πλέον τεχνολογία παρακολούθησης για να παρακολουθούν το κοινωνικό δίκτυο κάποιου , τα άτομα με τα οποία ενδέχεται να συνδεθείτε μέσω τηλεφώνου, μηνύματος κειμένου, email ή μέσω μηνυμάτων κοινωνικής δικτύωσης , προκειμένου να παρασύρουν πιθανούς εγκληματίες.
Ένα έγγραφο του FBI που έλαβε η Rolling Stone μιλά για την ευκολία με την οποία οι πράκτορες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα βιβλίου διευθύνσεων από το WhatsApp του Facebook και τις υπηρεσίες iMessage της Apple από λογαριασμούς στοχευμένων ατόμων και άτομα που δεν υπόκεινται σε έρευνα και ενδέχεται να έχουν ένα στοχευμένο άτομο στο δίκτυό τους.
Αυτό που δημιουργεί αυτό είναι μια κοινωνία «ενοχής από τη συσχέτιση» στην οποία είμαστε όλοι τόσο ένοχοι όσο και το πιο ένοχο άτομο στο βιβλίο διευθύνσεών μας.
Παρακολούθησή σας με βάση το αυτοκίνητό σας:
Οι συσκευές ανάγνωσης πινακίδων κυκλοφορίας είναι εργαλεία μαζικής επιτήρησης που μπορούν να φωτογραφίσουν πάνω από 1.800 αριθμούς ετικετών άδειας ανά λεπτό, να τραβήξουν φωτογραφία κάθε διερχόμενο αριθμό ετικέτας άδειας και να αποθηκεύσουν τον αριθμό ετικέτας και την ημερομηνία, την ώρα και τη θέση της εικόνας σε μια βάση δεδομένων με δυνατότητα αναζήτησης.
Μοιραστείτε τα δεδομένα με τις αρχές επιβολής του νόμου, τα κέντρα σύντηξης και τις ιδιωτικές εταιρείες για να παρακολουθείτε τις κινήσεις των ατόμων στα αυτοκίνητά τους.
Με δεκάδες χιλιάδες από αυτούς τους αναγνώστες πινακίδων κυκλοφορίας να λειτουργούν τώρα σε όλη τη χώρα, τοποθετημένες σε υπερβάσεις, αυτοκίνητα αστυνομικών και σε επιχειρηματικούς τομείς και κατοικημένες γειτονιές, επιτρέπει στην αστυνομία να παρακολουθεί οχήματα και να τρέχει τις πινακίδες μέσω βάσεων δεδομένων επιβολής του νόμου για απαχθέντα παιδιά, κλεμμένα αυτοκίνητα , αγνοούμενους και καταζητούμενους φυγάδες.
Φυσικά, η τεχνολογία δεν είναι αλάνθαστη: υπήρξαν πολλά περιστατικά στα οποία η αστυνομία κατά λάθος βασίστηκε σε δεδομένα πινακίδων κυκλοφορίας για να συλλάβει υπόπτους μόνο για να καταλήξει να κρατά αθώους ανθρώπους υπό την απειλή όπλου.
Παρακολούθησή σας με βάση την αλληλογραφία σας :
Σχεδόν κάθε κλάδος της κυβέρνησης από την Ταχυδρομική Υπηρεσία μέχρι το Υπουργείο Οικονομικών και κάθε υπηρεσία ενδιάμεσα? έχει τώρα τον δικό του τομέα παρακολούθησης , εξουσιοδοτημένο να κατασκοπεύει τον αμερικανικό λαό.
Για παράδειγμα, η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ, η οποία φωτογραφίζει το εξωτερικό κάθε κομματιού χαρτιού τα τελευταία 20 χρόνια, κατασκοπεύει επίσης τα κείμενα, τα email και τις αναρτήσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Αμερικανών.
Με επικεφαλής το τμήμα επιβολής του νόμου της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας, το Πρόγραμμα Μυστικών Επιχειρήσεων Διαδικτύου (iCOP) φέρεται να χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, σε συνδυασμό με πλαστές διαδικτυακές ταυτότητες, για να ξεσηκώσει πιθανούς ταραχοποιούς με «εμπρηστικές» αναρτήσεις.
Η υπηρεσία ισχυρίζεται ότι η διαδικτυακή επιτήρηση, η οποία δεν εμπίπτει στο συμβατικό εύρος εργασίας της επεξεργασίας και παράδοσης αλληλογραφίας σε χαρτί, είναι απαραίτητη για να βοηθήσει τους ταχυδρομικούς να αποφύγουν « δυνητικά ασταθείς καταστάσεις ».
Τώρα η κυβέρνηση θέλει να πιστέψουμε ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από αυτά τα προγράμματα μαζικής κατασκοπείας, εφόσον δεν έχουμε κάνει τίποτα κακό.
Μην το πιστεύεις.
Ο ορισμός της κυβέρνησης για τον «κακό» είναι εξαιρετικά ευρύς και έχει ως αποτέλεσμα την άνευ εντολών παρακολούθηση αθώων, νομοταγών Αμερικανών σε εκπληκτική κλίμακα.

 

Πηγή

Προβολές : 882


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα