αναρωτήσου... (3 βίντεο και μια ταινία)

αναρωτήσου... (3 βίντεο και μια ταινία)

1 Δεκεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:146
Μοίρασέ το

 

 

Κοίταξε γύρω σου… κοίταξε μέσα σου…

…κοίταξε τη ζωή σου, κι αναρωτήσου πόσο διάφανος είσαι…

… πόσο ελεύθερος…

… πόσο αληθινός…

… πόσο άφησες την καρδιά σου να εκφραστεί όπως ταίριαζε με τα συναισθήματά σου…

Αναρωτήσου αν ήσουν ο εαυτός σου… αν ήσουν ειλικρινής… αυθεντικός… αν άφησες την καρδιά σου ελεύθερη να μοιραστεί αληθινά… αν έδωσες στην αγάπη όλο τον χώρο της ψυχής σου, απλόχερα…

 

καλησπέρα… μην νοιαστείς ποτέ γι αυτά που λένε οι άλλοι….

Να είσαι πάντα ΕΣΥ… να είσαι πάντα ο εαυτός σου…

Καλό μήνα… μύρισαν Χριστούγεννα…

 

Καλλιόπη

 

μουσικές ιχνηλασίες… εδώεδώ… κι εδώ

 

 

η ταινία, εδώ

 

Προβολές : 146


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα