Αναρωτιέμαι σε πόσο ηλίθιους νομίζουν πως απευθύνονται...

Αναρωτιέμαι σε πόσο ηλίθιους νομίζουν πως απευθύνονται...

27 Φεβρουαρίου, 2024 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:986
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και τα παίρνω στην κράνα, που λέει και η νεολαία…

Οργή κλήρου με τους βουλευτές για τους ομοφυλόφιλους 

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τρέμουν να πατήσουν στις εκκλησίες.

Τραγικός ο Ιερώνυμος

Οργή κλήρου με τους βουλευτές για τους ομοφυλόφιλους – ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τρέμουν να πατήσουν στις εκκλησίες, τραγικός ο Ιερώνυμος
Μα την αλήθεια, μου τη δίνει όταν υποτιμούν την νοημοσύνη μου…
ΑΠΡΑΚΤΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΠΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟΙ…
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ;;;
Και επειδή στην Ελλάδα κάθε θαυμα τρεις μέρες κρατάει, όπως μου έλεγε και ο αείμνηστος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, να σας δω την Μεγαλοβδομάδα και στον Επιτάφειο ή στην Ανάσταση, σε πόσους πολιτικούς θα απαγορεύσετε την είσοδο…
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ… ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΒΑΖΕΤΕ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Κι επειδή έχω σιχαθεί την προσπάθει ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΩΣ … “ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΓΙΟ”, χρησμοποιώντας το σλόγκαν “αν ήταν ο Χριστόδουλος”, πάρτε για να ‘χετε τι έκανε ο Χριστόδουλος με τους κίναιδους.
Το περιστατικό με Χρηστίδη είναι οδηγός
Την οργή του κλήρου γεύονται τώρα Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, καθώς και τα δύο κόμματα με λίγες εξαιρέσεις ψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ένα νόμο που τελικά δεν ήθελε το 90% των πολιτών αλλά τα δύο κόμματα, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, πήγαν αντίθετα με την θέληση των πολιτών και του κλήρου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συγκινείται φυσικά διότι ως αριστεροί είναι κυρίως άθεοι ή άθρησκοι και η πελατεία τους δεν βρίσκεται εκεί.
Όμως, η πελατεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι στις εκκλησίες και τα στελέχη τους νόμιζαν ότι θα μπορούν να πηγαίνουν στις εκκλησίες χωρίς συνέπειες.Προσκυνημένος ο Ιερώνυμος

Και μπορεί ο μαλθακός και προσκηνυμένος

τύπος που έχουμε για Αρχηγό της Εκκλησίας μας Ιερώνυμος – ο οποίος συναγελάζεται με βουλευτές των δύο κομμάτων και τούς καλεί και στο εξοχικό του στην Ζάλτσα Βοιωτίας– να κρατάει χαμηλούς τόνους, όμως, άξιοι Μητροπολίτες και Αρχιμανδρίτες ανά την επικράτεια είναι αποφασισμένοι να διώξουν τους βουλευτές που ψήφισαν το μιαρό νομοσχέδιο.

Αν ήταν ο Χριστόδουλος θα είχε γίνει επανάσταση.

Το περιστατικό με Χρηστίδη είναι οδηγός

Έτσι το περιστατικό με τον Αρχιμανδρίτη Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης που έδιωξε από την γιορτή των Αρκάδων τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη είναι δηλωτικό τι θα επακολουθήσει.
Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αθώα περιστέρα
, κυβέρνησε για χρόνια, μάς έφερε στα μνημόνια και τώρα έχει για πρόεδρο ένα παιδί του κομματικού σωλήνα που πότε παίζει με την Κεντροαριστερά πότε με το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ.
Ένα τέκνο του Σημίτη, έναν πολιτικό νάνο.
Όμως, το περιστατικό με τον Παύλο Χρηστίδη δεν είναι το μοναδικό και δεν θα είναι το μόνο που θα δούμε.
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε Έκτακτη Ιερατική Σύναξη
αποφάσισε να μην δεχτεί στις εκκλησίες που υπάγονται στην Μητρόπολή του βουλευτές που ψήφισαν τον κατάπτυστο νόμο.

Ποιοι μητροπολίτες θα πάρουν σκληρά μέτρα

Στη ΝΔ, ειδικά στις περιοχές που οι βουλευτές ψήφισαν το νομοσχέδιο, ορισμένοι έχουν στείλει επιστολή στις εκκλησίες να μην δεχτούν κανέναν βουλευτή που ψήφισε το νομοσχέδιο.
Πιο σκληροί είναι οι Μεσσηνίας Χρυσόστομος, Δημητριάδος Ιγνάτιος, Πατρών Χρυσόστομος, Θηβών Γεώργιος.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ όποτε θέλουν εκμεταλλεύονται την Εκκλησία για να μαζεύουν ψήφους αλλά τώρα θα εισπράξουν αποδοκιμασίες. Άλλωστε, είναι ενδεικτικό ότι π.χ ο Δημήτρης Νατσιός που καταψήφισε το νομοσχέδιο εισπράττει χειροκροτήματα σε όποια εκκλησία επισκέπτεται.
Ο Βελόπουλος το ίδιο στην Βόρεια Ελλάδα.
Γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι τα δύο κόμματα θα αυξήσουν τα ποσοστά τους στις ευρωεκλογές.
Αν υπήρχε ένας σοβαρός Ιεράρχης στην κεφαλή της Ελλαδικής Εκκλησίας που σεβόταν την παραδοσιακό Έλληνα χριστιανό πολίτη και το Ευαγγέλιο θα είχε ξεκινήσει πόλεμο απέναντι στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση που στήριξε αυτό το νομοσχέδιο. Δεν θα χαριεντιζόταν δίπλα τους.
Θα ξέκοβε τα μυστήρια από τη Βουλή.
Θα έκανε κάθε εβδομάδα συλλαλητήριο και θα έκοβε τις βόλτες των βουλευτών στις εκκλησίες δια ροπάλου. Και οι Εκκλησίες θα γινόντουσαν τα εκλογικά κέντρα που θα έριχναν στα τάρταρα τα ποσοστά της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Μαξιμιλιανός

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 986


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα