Ανασκόπηση 2022: Όταν οι «θεωρίες συνωμοσίας» μετατράπηκαν σε προφανείς πραγματικότητες

Ανασκόπηση 2022: Όταν οι «θεωρίες συνωμοσίας» μετατράπηκαν σε προφανείς πραγματικότητες

24 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:562
Μοίρασέ το

 

Αρκετά γεγονότα του 2022 ταιριάζουν απόλυτα στην ιδέα της Αποκάλυψης της Μεθόδου. Οι «θεωρίες συνωμοσίας» μετατρέπονται σε προφανείς αλήθειες ακριβώς μπροστά στα μάτια μας. Τα σκοτεινά μυστικά αποκαλύπτονται, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου ακόμα δεν έχει καταλάβει τι σημαίνουν. Και αυτό ακριβώς θέλουν «αυτοί».

Το 2022 ήταν μια έντονη αλλά αποκαλυπτική χρονιά, όπου πολλοί συνειδητοποίησαν ότι τα θέματα που συζητήθηκαν σε αυτόν τον ιστότοπο είναι πολύ αληθινά. Ακολουθεί μια ματιά στα γεγονότα που σημάδεψαν το 2022.

Καθώς αναπολώ το έτος 2022 και τα παράξενα γεγονότα που το σημάδεψαν, μια έκφραση μου έρχεται αμέσως στο μυαλό: «Αποκάλυψη της Μεθόδου». Προερχόμενη από αρχαία ροδοσταυρικά κείμενα, αυτή η σκοτεινή έννοια αναφέρεται στη διαδικασία έκθεσης των μαζών σε σκοτεινές πραγματικότητες (συχνά με καλυμμένο και κρυφό τρόπο) για να προκαλέσει την υπονοούμενη αποδοχή.

Μόλις αυτές οι επίσημα κρυμμένες αλήθειες αποκαλυφθούν στο κοινό και συναντηθούν με γενική απάθεια, αδιαφορία ή δυσπιστία, κανονικοποιούνται και ενσωματώνονται στο συλλογικό ασυνείδητο της κοινωνίας.

Μερικοί αποκρυφιστές συγκρίνουν αυτή τη διαδικασία με το αλχημικό «Μεγάλο Έργο», όπου ο κόσμος «μεταμορφώνεται» σύμφωνα με τη θέληση της αποκρυφιστικής ελίτ.

Η αλχημική αρχή της Αποκάλυψης της Μεθόδου έχει ως κύριο συστατικό της, έναν κλόουν, χαμογελαστό χλευασμό του/των θυμάτων, ως επίδειξη δύναμης και μακάβρια αλαζονεία.

Όταν αυτό εκτελείται με καλυμμένο τρόπο συνοδευόμενο από ορισμένα απόκρυφα σημάδια και συμβολικές λέξεις και δεν προκαλεί καμία ουσιαστική αντίδραση αντίθεσης ή αντίστασης από τους στόχους, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές ψυχολογικού πολέμου και μυαλοβιασμού.
Michael Hoffman II, Secret Societies and Psychological Warfare

Από την εμφάνιση των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η Αποκάλυψη της Μεθόδου έγινε ολοένα και πιο εμφανής.

Ενώ, στο παρελθόν, η ελίτ λειτουργούσε με απόλυτη μυστικότητα, τώρα επιδιώκει να λειτουργεί σε κοινή θέα.

Στο αρχικό και μεσαίο στάδιο αυτής της επιχείρησης, η «κουκούλα» ήταν το κλειδί για την επίτευξη των στόχων.

Σε γενικές γραμμές, η εξαπάτηση είναι πολύ λιγότερο απαραίτητη σήμερα. Αντίθετα, η κρυπτοκρατία είναι στην πραγματικότητα αποφασισμένη να αποκαλύψει πολλά από τα μεγαλύτερα μυστικά της σε εμάς τους «βέβηλους» εδώ και αρκετό καιρό.
– Ibid.

Αρκετά γεγονότα του 2022 ταιριάζουν απόλυτα στην ιδέα της Αποκάλυψης της Μεθόδου. Οι «θεωρίες συνωμοσίας» μετατρέπονται σε προφανείς αλήθειες ακριβώς μπροστά στα μάτια μας. Τα σκοτεινά μυστικά αποκαλύπτονται, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου ακόμα δεν έχει καταλάβει τι σημαίνουν. Και αυτό ακριβώς θέλουν «αυτοί».

Ο Άγρυπνος Πολίτης έχει να κάνει με την αποκάλυψη αυτού που πραγματικά συμβαίνει. Έτσι, αντί να αποδεχόμαστε παθητικά την τρέλα τους λόγω άγνοιας, μπορούμε να την απορρίψουμε ενεργά λόγω γνώσης.

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικά αποκαλυπτικά γεγονότα του 2022 και τι σήμαιναν στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων.

Taylor Hawkins και Studio 666

leadtaylor e1671647164259 2022 Κριτική: Όταν οι "θεωρίες συνωμοσίας" μετατράπηκαν σε προφανείς πραγματικότητες

Στις 25 Μαρτίου, ο κόσμος συγκλονίστηκε από τον απροσδόκητο θάνατο του Taylor Hawkins, του ντράμερ των Foo Fighters. Ενώ οι συνθήκες γύρω από τον θάνατό του ήταν περίεργες, η χρονική στιγμή αυτού του γεγονότος ήταν απλώς περίπλοκη .

Ακριβώς ένα μήνα πριν από τον θάνατο του Hawkins, οι Foo Fighters κυκλοφόρησαν μια ταινία τρόμου-κωμωδίας που ονομάζεται Studio 666 . Το θέμα της ταινίας: Μέλη των Foo Fighters σκοτώνονται ως θυσίες αίματος στη σατανική μουσική βιομηχανία.

studio6665 2022 Κριτική: Όταν οι "θεωρίες συνωμοσίας" μετατράπηκαν σε προφανείς πραγματικότητες

Στην ταινία, ο Dave Grohl κυριεύεται από έναν δαίμονα και θυσιάζει (με φρικιαστικές δολοφονίες) κάθε μέλος του συγκροτήματος, συμπεριλαμβανομένου του Taylor Hawkins.

Ολόκληρη αυτή η ταινία ήταν άκρως συμβολική, ειδικά αν σκεφτεί κανείς τι θα συνέβαινε ακριβώς ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της. Ήταν μια φρικτή σύμπτωση αυτή η ταινία; Ή μήπως αποκάλυπταν τη μέθοδό τους;

Πόσιμο Αίματος

leadmeghanblood 1 e1651171615710 2022 Κριτική: Όταν οι "θεωρίες συνωμοσίας" μετατράπηκαν σε προφανείς πραγματικότητες

Η Μέγκαν Φοξ λέει ανέμελα ότι πίνει αίμα σε τελετουργίες.

Εδώ και χρόνια, γράφω για την εμμονή της αποκρυφιστικής ελίτ με τον κανιβαλισμό και το να πίνει αίμα.

Στους αποκρυφιστικούς κύκλους, πιστεύεται ότι η εξαγωγή και η κατανάλωση αίματος σε συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να έχει ισχυρά αναζωογονητικά αποτελέσματα – και η ισχύς πολλαπλασιάζεται όταν ο «δότης» είναι νέος.

Δεν υπάρχει τίποτα νέο σχετικά με αυτές τις πρακτικές καθώς υπάρχουν εδώ και αιώνες (δείτε το άρθρο μου για την Elizabeth Bathory ).

Παρά αυτά τα γεγονότα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γελοιοποιούν αυτή τη «θεωρία συνωμοσίας».

Στη συνέχεια, η Μέγκαν Φοξ είπε ευθέως ότι πίνει αίμα σε τελετουργίες .

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο Glamour Unfiltered, είπε:

«Αλλά ναι, καταναλώνουμε ο ένας το αίμα του άλλου περιστασιακά μόνο για τελετουργικούς σκοπούς. Χρησιμοποιείται για κάποιο λόγο και ελέγχεται όπου είναι, ας ρίξουμε μερικές σταγόνες αίμα και ας το πιούμε ο καθένας».

Συνδυάστε την πολυδιαφημισμένη εμμονή της Μέγκαν Φοξ με το αίμα με τις αμέτρητες πρόσφατες ταινίες που περιστρέφονται γύρω από τον κανιβαλισμό και θα έχετε μια ξεκάθαρη περίπτωση της Αποκάλυψης της Μεθόδου.

Anne Heche

hechestretcher e1661176066389 2022 Κριτική: Όταν οι "θεωρίες συνωμοσίας" μετατράπηκαν σε προφανείς πραγματικότητες

Η Anne Heche πετάει τριγύρω καθώς την έχουν μπλοκάρει με το ζόρι σε ένα ασθενοφόρο. Λίγο αργότερα θα κηρυχθεί νεκρή.

Κάθε φορά που σκέφτομαι το βίντεο της Anne Heche που προσπαθεί να ξεφύγει από ένα φορείο που το κουβαλάνε δυο πυροσβέστες, αναστατώνομαι βαθιά. Και έρχονται στο μυαλό τόσα ερωτήματα: Γιατί την σκέπασαν (σαν να ήταν ήδη νεκρή) ενώ ήταν στο φορείο; Γιατί δεν ήταν σωστά ασφαλισμένη στο φορείο; Το πιο σημαντικό: Γιατί προσπαθούσε να ξεφύγει;

Ως συνήθως, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έσπευσαν να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η ακανόνιστη συμπεριφορά της Heche εκείνη τη μοιραία ημέρα οφειλόταν σε ναρκωτικά ή/και αλκοόλ, παρά το γεγονός ότι οι μάρτυρες δήλωσαν το αντίθετο. Λίγους μήνες μετά το άρθρο μου, όπου εξήγησα ότι η Heche ξεκάθαρα έτρεχε από κάποιον (και όχι μόνο από το μυαλό της) η αλήθεια τελικά αποκαλύφθηκε.

Στιγμιότυπο οθόνης 20221220 070434 2022 Κριτική: Όταν οι "θεωρίες συνωμοσίας" μετατράπηκαν σε προφανείς πραγματικότητες

Λίγους μήνες μετά το θάνατό της, ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Heche δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.

Λοιπόν, αν η Χέτσε ήταν νηφάλια εκείνη την ημέρα, τι συνέβη στην πραγματικότητα; Γιατί ενήργησε με αυτόν τον τρόπο; Φαίνεται ότι όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες της θυσίας μιας άλλης διασημότητας σε κοινή θέα.

Άγαλμα που τιμά ένα Pedo

leadmckinsley e1671581900287 2022 Κριτική: Όταν οι "θεωρίες συνωμοσίας" μετατράπηκαν σε προφανείς πραγματικότητες

Τον Σεπτέμβριο, το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα αποκάλυψε ένα άγαλμα προς τιμήν του Άλφρεντ Κίνσεϊ.

Στο άρθρο μου για τον Άλφρεντ Κίνσεϊ , εξήγησα πώς η «έρευνά» του χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Ροκφέλερ και λειτουργεί ως βάση για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στην Αμερική μέχρι σήμερα.

Με αυτά τα λόγια, εδώ είναι ένας πίνακας από το βιβλίο του Sexual Behavior of the Human Male.

14HNC8UwRQU 2022 Κριτική: Όταν οι "θεωρίες συνωμοσίας" μετατράπηκαν σε προφανείς πραγματικότητες

Πίνακας 34. Ένας από τους πιο φρικτούς πίνακες στην επιστημονική ιστορία.

Ο Πίνακας 34 καταγράφει τις «σεξουαλικές αντιδράσεις» των παιδιών από βρέφη έως εφήβους, όπως καταγράφηκαν από τους ενήλικους άνδρες κακοποιούς τους. Αυτοί οι παιδόφιλοι διεξήγαγαν σεξουαλικά πειράματα σε εκατοντάδες παιδιά φέρνοντάς τα σε αυτό που οι πειραματιστές αποκαλούσαν «οργασμό» (ουρλιάζοντας, κλάμα, τσακώνοντας τον σεξουαλικό «σύντροφο») και χρονομετρώντας αυτές τις απαντήσεις με ένα χρονόμετρο.

Εν ολίγοις ο Πίνακας 34, δεν καταγράφει τίποτα λιγότερο από τη συστηματική κακοποίηση πάνω από 300 παιδιών ηλικίας από 5 μηνών έως 14 ετών. Τα δεδομένα που περιέχει είναι απλά τρομακτικά. Πώς μπορεί ένα μωρό 11 μηνών να έχει 14 οργασμούς σε 38 λεπτά, εκτός κι αν ήταν αποτέλεσμα καθαρού βασανιστηρίου;

Με όλα αυτά να ειπωθούν, το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα αποκάλυψε ωστόσο ένα άγαλμα που γιορτάζει τον Άλφρεντ Κίνσεϊ. Γιατί; Γιατί η αποκρυφιστική ελίτ είναι παιδεραστές και θέλουν να γιορτάζεται η αρρωστημένη κουλτούρα τους.

Συμβολικό πάρτι γενεθλίων

leaddoja3 e1671632248327 2022 Ανασκόπηση: Όταν οι "θεωρίες συνωμοσίας" μετατράπηκαν σε προφανείς πραγματικότητες

Το πάρτι γενεθλίων της Doja Cat ήταν τα σκουπίδια των Illuminati.

Τον Οκτώβριο, η Doja Cat γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια ολοκληρωμένη παρέλαση σκλάβων της βιομηχανίας .

Σαφώς επηρεασμένο από την ταινία Eyes Wide Shut (η οποία βασίζεται στα τελετουργικά σεξουαλικής μαγείας της αποκρυφιστικής ελίτ), το πάρτι αφορούσε τους σκλάβους της βιομηχανίας που μιμούνται τους χειριστές τους, με τον ίδιο τρόπο που τα νήπια μιμούνται τους γονείς τους.

Το πιο σημαντικό, ήταν μια άλλη περίπτωση της Αποκάλυψης της Μεθόδου, όπου ο συμβολισμός της αποκρυφιστικής ελίτ εμφανίζεται σε κοινή θέα.

Οι αποκαλύψεις του Κάνιε

leadye e1671632237711 2022 Ανασκόπηση: Όταν οι "θεωρίες συνωμοσίας" μετατράπηκαν σε προφανείς πραγματικότητες

Μόλις το είπε.

Για χρόνια, γράφω για διασημότητες που πρέπει να θυσιάσουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο για να φτάσουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο στη βιομηχανία. Έχω επίσης γράψει για χειριστές που ελέγχουν διασημότητες με ακραίους τρόπους. Ενώ αυτοί οι ισχυρισμοί θεωρήθηκαν ως «τρελές θεωρίες συνωμοσίας» από πολλούς, ο Kanye West είπε απλώς με ξεκάθαρους όρους:

«Η μαμά μου θυσιάστηκε».

Ανέφερε επίσης τον πατέρα του Michael Jordan, τον γιο του Bill Cosby, και τον γιο του Dr. Dre – όλοι νεκροί σε μυστηριώδεις συνθήκες. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτές οι θυσίες γίνονται για να «ελεγχθεί και να τραυματιστεί».

Μια εβδομάδα πριν, ο Kanye εξέθεσε τον “προσωπικό του γυμναστή” Harley Pasternak ως έναν ολοκληρωμένο χειριστή MK. Μάλιστα δημοσίευσε ένα απειλητικό μήνυμα που έλαβε από τον Παστερνάκ.

Στιγμιότυπο οθόνης 20221107 021954 e1671633087549 2022 Κριτική: Όταν οι "θεωρίες συνωμοσίας" μετατράπηκαν σε προφανείς πραγματικότητες

Ο Παστερνάκ απείλησε με ναρκωτικά και να θεσμοθετήσει τον Kanye για κακή συμπεριφορά.

Ακόμα θεωρία συνωμοσίας;

Balenciaga

leadbalenciaga2 e1671633220997 2022 Ανασκόπηση: Όταν οι "θεωρίες συνωμοσίας" μετατράπηκαν σε προφανείς πραγματικότητες

Μισώ αυτή την εικόνα.

Έχω γράψει για την ελίτ που γιορτάζει την παιδεραστία της εδώ και χρόνια και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν σκληρά να καταστείλουν αυτό το προφανές γεγονός. Πράγματι, το άρθρο μου για το Pizzagate δέχτηκε επίθεση από έντυπα όπως οι New York Times, αποκαλώντας ακόμη και τον «Εγρήγορο Πολίτη » «ψευδείς ειδήσεις».

Φέτος, η Balenciaga κυκλοφόρησε μια διαφημιστική καμπάνια που ήταν τόσο άσχημη που όλοι έπρεπε να σιωπήσουν και να αντιμετωπίσουν την αλήθεια. Ακόμη και οι New York Times.

Σε μια σειρά από συγκλονιστικές φωτογραφίες, οι ιδιοφυΐες στο Balenciaga είχαν παιδιά να κρατούν βελούδινα ζώα φορώντας εξοπλισμό BDSM, μαζί με άλλα άκρως συμβολικά αντικείμενα γύρω τους (π.χ. λουριά σκύλων). Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, άλλες φωτογραφίες περιείχαν στην πραγματικότητα μια δικαστική απόφαση σχετικά με την παιδική πορνογραφία.

Ναι, υπήρξε αντίδραση. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός επαγρυπνών πολιτών εκεί έξω που ανάγκασαν τα κύρια μέσα ενημέρωσης να ασχοληθούν με αυτό το ζήτημα. Πρέπει να συνεχίσουμε.

Η Επαναστατική Πράξη

Παρά το γεγονός ότι αρκετές «θεωρίες συνωμοσίας» που συζητήθηκαν σε αυτόν τον ιστότοπο επιβεβαιώθηκαν ουσιαστικά το 2022, το The Vigilant Citizen αποκλείστηκε από τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google και απονομιμοποιήθηκε πλήρως.

Οι αναφορές που έλαβα από την Google ήταν εξοργιστικές. Για παράδειγμα, ένα άρθρο αποσυναρμολογήθηκε λόγω «αναξιόπιστων και επιβλαβών αξιώσεων». Ο λόγος: Έγραψα ότι… οι άνδρες δεν μπορούν να είναι γυναίκες.

Ο παραλογισμός της κατάστασης πραγματικά μπέρδεψε το μυαλό μου καθώς συνειδητοποίησα ότι το απόφθεγμα « Σε μια εποχή καθολικής εξαπάτησης, το να λες την αλήθεια γίνεται επαναστατική πράξη » είναι πιο αληθινό από ποτέ.

Καθώς η Google προσπάθησε να πνίξει αυτόν τον ιστότοπο αποκλείοντάς του από το διαφημιστικό μονοπώλιο της, έπρεπε να βρω έναν τρόπο να εξασφαλίσω την επιβίωση του ιστότοπου .  

Η διαγραφή «προβληματικού» περιεχομένου και η αυτολογοκρισία του εαυτού μου για να ευχαριστήσω την Google ήταν, φυσικά, εκτός θέματος. Έτσι, μετά από λίγη αναζήτηση ψυχής, κατέληξα σε μια πιθανή λύση που θα επέτρεπε στον ιστότοπο να επιβιώσει χωρίς καμία λογοκρισία: Συνδρομές αναγνωστών.

Έτσι, τον Ιούνιο, αφαίρεσα κάθε διαφήμιση από αυτόν τον ιστότοπο και βασίστηκα αποκλειστικά στις συνδρομές αναγνωστών. Υπήρχε κάποιος κίνδυνος, καθώς ο ανεπαρκής αριθμός συνδρομητών θα είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του ιστότοπου. Ωστόσο, ήταν μια κατάσταση do-or-die: Είτε αυτός ο ιστότοπος παρέμενε μια ανεξάρτητη πηγή μη λογοκριμένης αλήθειας, είτε απλώς σταματά να υπάρχει.

Ευτυχώς, ΕΣΥ πέρασες. Άγρυπνοι πολίτες σε όλο τον κόσμο εγγράφηκαν στον ιστότοπο, επιτρέποντας στον ιστότοπο να επιβιώσει χωρίς ούτε μία διαφήμιση στις σελίδες του. Μπορώ τελικά να γράψω «αναξιόπιστους και επιβλαβείς ισχυρισμούς» όπως «οι άνδρες δεν μπορούν να είναι γυναίκες» χωρίς να απειλούμαι με οικονομική καταστροφή σε καθημερινή βάση.

Θα ήθελα λοιπόν με αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, κάθε συνδρομητή της VC που υποστήριξε αυτόν τον ιστότοπο και του επέτρεψε να επιβιώσει.

Ο καλύτερος τρόπος για να σας ευχαριστήσω είναι να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για νέα άρθρα και να παρέχω το εντυπωσιακό περιεχόμενο που αναζητάτε. Και, με την υποστήριξή σας, αυτό ακριβώς θα κάνω το 2023.

Όχι μόνο θα συνεχίσω να δημοσιεύω άρθρα για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, αλλά θα ξεκινήσω επίσης ένα νέο έργο που ζητείται εδώ και χρόνια: τα βίντεο VC. Αυτό το νέο έργο έρχεται σύντομα, θα είναι ποιοτικό και θα είναι μοναδικό. Και αυτό γίνεται εφικτό χάρη στην απίστευτη υποστήριξή σας φέτος.

Συμπερασματικά, φέτος επιβεβαίωσε πολλά πράγματα που συζητήθηκαν σε αυτόν τον ιστότοπο από το 2008. Και έχω την αίσθηση ότι θα δούμε περισσότερα από αυτά το 2023.

Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να αποκρυπτογραφήσω όλα όσα μας ρίχνει το 2023 και θα συνεχίσω να παρέχω τις ζωτικές πληροφορίες που χρειάζονται για να πλοηγηθούμε σε αυτούς τους περίεργους καιρούς.

Μέχρι τότε, σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το νέο έτος και θα σας δω το 2023!

Με εκτιμιση,

VC

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 562


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα