ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ οι αποκαλύψεις του ιατροδικαστή Γ. Λέων, για την Τζωρτζίνα: “Η Τζωρτζίνα, είχα βασανιστικό θάνατο”!!!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ οι αποκαλύψεις του ιατροδικαστή Γ. Λέων, για την Τζωρτζίνα: “Η Τζωρτζίνα, είχα βασανιστικό θάνατο”!!!

30 Μαρτίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:606
Μοίρασέ το

«Μας τα είπε όλα η μητέρα»

Αυτό που λέει στην ουσία ο κ. Λέων είναι, πως αν ο δεύτερος ιατροδικαστής που έκανε την ιατροδικαστική έρευνα στο δεύτερο παιδάκι, ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΟΥΖΙΑΝΗΣ, είχε κάνει καλά τη δουλειά του, η ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΘΑ ΖΟΥΣΕ…
ΟΙ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΖΩΕΣ…
Αυτό που λέει ο κ. Λέων είναι, πως Η ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ , ΩΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ, ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ Η ΙΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ, “ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ” ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ – ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΏΝ…;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Μία ανατριχιαστική εκτίμηση έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, μετά την συνταρακτική τροπή που πήρε η υπόθεση της Πάτρας, με την σύλληψη της μητέρας και την άσκηση σε βάρος της ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο κ. Λέων, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, σημείωσε ότι ο θάνατος της 9χρονης «ξεκλειδώνει» την έρευνα και για τους θανάτους των δύο αδελφών της, ενώ επεσήμανε πως το κορίτσι είχε βασανιστικό τέλος, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «η Τζωρτζίνα υπέφερε αρκετά».

Ο ιατροδικαστής ανέφερε, επίσης, ότι «στο τρίτο παιδί έγινε μια πλήρης ιατροδικαστική διερεύνηση, όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό», ενώ τόνισε πως «αποκλείονταν ουσιαστικά όλοι οι παθολογικοί και γονιδιακοί παράγοντες ή όποιος άλλος παράγοντας μπορούσε να προκαλέσει έναν φυσικό θάνατο στο παιδί και αυτό που έμενε ήταν να διαπιστώσουμε τον εξωγενή παράγοντα που επέφερε τον θάνατο».

Σχετικά με την κεταμίνη, ο κ. Λέων είπε πως αυτή «η ουσία μπορεί να επιφέρει και από μόνη της τον θάνατο, αλλά αυτό είναι ανάλογο και με την ποσότητα. Σίγουρα, επέδρασε μαζί με τα φάρμακα που έπαιρνε το παιδί», εκτίμησε.

«Μας τα είπε όλα η μητέρα»

«Η μητέρα, με τις δημόσιες παρεμβάσεις της, μας περιέγραφε τον τρόπο με τον οποίο κατέληγαν τα παιδιά, μας περιέγραφε την σκηνή, ποιοι άλλοι ήταν παρόντες και προφανώς άθελά της και πώς επήλθε ο θάνατος», επεσήμανε ο κ. Λέων, σημειώνοντας ότι «το τρίτο παιδί ξεκλείδωσε την αιτία θανάτου ως εγκληματική ενέργεια».

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής, «ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για τους ιατροδικαστές η κοινωνία να μην χάσει την εμπιστοσύνη της στην επιστήμη μας. Υπήρχαν αστοχίες που καθυστέρησαν μια διαδικασία. Αλλά ως επιστήμονες, έπρεπε να αποδείξουμε σε όλη την κοινωνία ότι μπορούν να μας εμπιστεύονται».

 

Πηγή

Προβολές : 606


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα