Ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις του Μανώλη Κοττάκη: “Το «καθεστώς Μητσοτάκη» ήδη λειτουργεί”

Ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις του Μανώλη Κοττάκη: “Το «καθεστώς Μητσοτάκη» ήδη λειτουργεί”

5 Οκτωβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:562
Μοίρασέ το

 

 

Προσοχή: δεν πρόκειται για τα πειθαρχικά όργανα του κόμματος, αλλά για παρακομματικές – και για την ακρίβεια παρακρατικές διαδικασίες.

Σωστός ο κ. Κοττάκης, αλλά… καταθέτω ένσταση.

Κύριε Κοττάκη, μην βάζετε στο κάδρο μόνον τον ΝΑΖΙΣΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

Βάλτε και τους υπουργούς του, βάλτε και τους βουλευτές του…

ΒΑΛΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

Οι μισές αποκαλύψεις και οι μισές ευθύνες, βγάζουν από το κάδρο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ – ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…

ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό είναι επιλογής μου…

Το «καθεστώς Μητσοτάκη» ήδη λειτουργεί

Κανείς δεν διέψευσε τον Κοττάκη, επειδή προφανώς όσα γράφει ισχύουν.

Ο δημοσιογράφος και διευθυντής της «Εστίας» Μανώλης Κοττάκης είναι σαρξ εκ της σαρκός της -συντηρητικής- «παράταξης» και δεν το κρύβει. Συνομιλεί με όλες τις πλευρές της ΝΔ και έχει καλή πληροφόρηση. Γι’ αυτό όσα έγραψε είναι ανατριχιαστικά.

Το πρώτο: ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει εκλογές με την κοινωνία φιμωμένη – κατά τα πρότυπα των πιο αυταρχικών καθεστώτων του πλανήτη. Δηλαδή με παρέμβασή του επιδιώκει η Gοogle και το Facebook «να μπλοκάρουν αποκαλύψεις για τις υποκλοπές».

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση «κάνει δουλειές» μ΄ αυτές τις εταιρίες -και τις «διευκολύνει» να επενδύσουν στην Ελλάδα- η καταγγελία έχει και άλλες αποχρώσεις.

Η δεύτερη αποκάλυψη Κοττάκη αναφέρεται σε «δυο ανακριτές» που καλούν σε «ακρόαση» «σε ένα σκοτεινό δωματιάκι» στο υπόγειο του Μεγάρου Μαξίμου -που μετατρέπεται έτσι σε… «Κομαντατούρ»- όποιον θεωρείται ύποπτος για οτιδήποτε.

Ένας άλλος «μηχανισμός» ασχολείται με την παρακολούθηση των βουλευτών και «ζητάει τα ρέστα» για ό,τι γράφεται γι’ αυτούς.

Προσοχή: δεν πρόκειται για τα πειθαρχικά όργανα του κόμματος, αλλά για παρακομματικές – και για την ακρίβεια παρακρατικές διαδικασίες.

Κανείς δεν διέψευσε τον Κοττάκη, επειδή προφανώς όσα γράφει ισχύουν: Ο Πρωθυπουργός επιβάλει προσωπική αστυνόμευση στο κόμμα, την κυβέρνηση και την κοινωνία. Με άλλα λόγια, έχει ήδη εγκαταστήσει καθεστώς. Ως «κυβερνήτης».

Γ.Λ.

 

Πηγή

Προβολές : 562


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα