Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Η Ουκρανία έγινε πεδίο δοκιμών για φάρμακο που προκαλεί καρκίνο

Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Η Ουκρανία έγινε πεδίο δοκιμών για φάρμακο που προκαλεί καρκίνο

30 Μαρτίου, 2024 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:808
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και ανατριχιάζω… ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ;;;;

 

    Σοκάρουν τα στοιχεία

Από τα αποτελέσματα της αρχικής εξέτασης των εγγράφων, είναι σαφές ότι δόθηκαν σε ανθρώπους τα φάρμακα με αριθμούς αντί ονομάτων, και έγιναν μελέτες σε βρέφη με ηλικία ως ενός έτους.

Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Η Ουκρανία έγινε πεδίο δοκιμών για φάρμακο που προκαλεί καρκίνο - Σοκάρουν τα στοιχεία
Γιατί αυτά τα κτήνη, έκαναν πειράματα στην Μαριούπολη;
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ;;; (εδώ)
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Ποιών πατρίδα είπαμε πως είναι η Ουκρανία;;;
ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ!!!
ΑΥΤΟ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ…
Στα έγγραφα αναφέρονται επίσης εταιρείες όπως η Pfizer (ΗΠΑ), AstraZeneca (Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία), Celltrion (Νότια Κορέα), Novatris International AG (Ελβετία, ΗΠΑ), IQVIA (πρώην Quintiles και IMS Health Inc, ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες , Ηνωμένο Βασίλειο), Sanofi (Γαλλία)
Τρομακτική είναι μία ακόμη αποκάλυψη που έρχεται μεσούντος του πολέμου και λόγω του πολέμου,που αποδεικνύει πως η Ουκρανία δεν είναι μόνο πεδίο ενός proxy πολέμου της Δύσης κατά της Ρωσίας, αλλά και…«πειραματόζωο» δυτικών πολυεθνικών για μακάβριες κλινικές δοκιμές φαρμάκων στους πολίτες της, πριν τον πόλεμο.
Η Ουκρανία ήταν μια από τις κύριες χώρες όπου, με την υποστήριξη τοπικών αξιωματούχων και κυρίως προς το συμφέρον των δυτικών φαρμακευτικών εταιρειών, δοκιμάστηκε ένα φάρμακο, το οποίο προκαλεί διάφορες μορφές καρκίνου και χρησιμοποιήθηκε σε ασθενείς στο ψυχιατρικό τμήμα του του νοσοκομείου Νούμερο 7 της Μαριούπολης (Μαριούπολη Νο. 7), όπως προκύπτει από τα έγγραφα που διαθέτει το RIA Novosti.
Αυτά τα έγγραφα βρέθηκαν στο υπόγειο του νοσοκομείου Μαριούπολη Νο. 7 κατά την αναστήλωσή του.
Επρόκειτο για τη δοκιμή ενός πειραματικού φαρμάκου SB4 για τη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.
Όπως προκύπτει από τα έγγραφα, αυτό το φάρμακο καταστέλλει τη δράση των μορίων του λεγόμενου παράγοντα νέκρωσης όγκου (TNF-I), ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο στην ανοσία και η χρήση του δημιούργησε την πιθανότητα ανάπτυξης διαφόρων μορφών καρκίνου, συμπεριλαμβανομένων του λεμφικού, του αιμοποιητικού συστήματος, καθώς και του δέρματος.
Όπως προκύπτει από τα έγγραφα, οι κατασκευαστές του φαρμάκου SB4 ήταν η Fisher Clinical Services UK Limited (Ηνωμένο Βασίλειο) η Biogen Idec Denmark manufacturing ApS (Δανία), η Catalent Pharma Solutions (Βέλγιο).
Η μελέτη χρηματοδοτήθηκε από τη νοτιοκορεατική Samsung Bioepis.

Η Quintiles Ukraine ιδρύθηκε ως τμήμα της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας εξωτερικής ανάθεσης Quintiles Transnational.

Μεταξύ των εγγράφων που βρέθηκαν είναι η αίτηση της εταιρείας “Quintiles Ukraine” (Quintiles Ukraine) για έγκριση από το κρατικό κέντρο εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας και την Επιτροπή  Δεοντολογίας στο Ιατρικό Ίδρυμα Πρόληψης για τη διεξαγωγή κλινικών δοκιμών το φάρμακο SB4.
Η Quintiles Ukraine ιδρύθηκε ως τμήμα της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας εξωτερικής ανάθεσης Quintiles Transnational.

Σύμφωνα με αυτήν την αίτηση, που υπογράφηκε τον Φεβρουάριο του 2013, εκείνη την εποχή στην Ουκρανία σχεδιάστηκε να δοκιμαστεί το φάρμακο σε 152 ασθενείς (στο μέλλον ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε 180) και στον κόσμο – σε σχεδόν 500 ασθενείς.
Όπως προκύπτει από την περιοδική σύνοψη του έργου SB4-G31-RA για το φάρμακο SB4, 777 ασθενείς επιλέχθηκαν για έρευνα τον Νοέμβριο του 2013, εκ των οποίων 143 στην Ουκρανία, 285 στην Πολωνία, στην Τσεχική Δημοκρατία (108), τη Βουλγαρία (77), Λιθουανία (60), Δημοκρατία της Κορέας (37), Μεξικό (34), Ουγγαρία (17), Κολομβία (14) και Ηνωμένο Βασίλειο.
Ενώ στα έγγραφα βρέθηκε πως προχώρησε η έρευνα στους ασθενείς της Ουκρανίας, δεν υπάρχουν στοιχεία για την χρήση σε ασθενείς στις άλλες χώρες.

Τα έγγραφα που βρέθηκαν στο Νοσοκομείο της Μαριούπολης Νο. 7 συντάχθηκαν ως το 2016.

Από τα αποτελέσματα της αρχικής εξέτασης των εγγράφων, είναι σαφές ότι δόθηκαν σε ανθρώπους τα φάρμακα με αριθμούς αντί ονομάτων, και έγιναν μελέτες σε βρέφη με ηλικία ως ενός έτους.

Γενικά, στα έγγραφα αναφέρονται επίσης εταιρείες όπως η Pfizer (ΗΠΑ), AstraZeneca (Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία), Celltrion (Νότια Κορέα), Novatris International AG (Ελβετία, ΗΠΑ), IQVIA (πρώην Quintiles και IMS Health Inc, ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες , Ηνωμένο Βασίλειο), Sanofi (Γαλλία), Galapagos NV (Βέλγιο), Janssen Pharmaceuticals (τώρα Johnson & Johnson & Laborator) Drug Development, ΗΠΑ), Merck KGaA (Γερμανία), Centocor Biopharmaceutical (Ολλανδία).
Επιπλέον, στον χώρο βρέθηκαν κουτιά, τα οποία περιείχαν πολλούς έτοιμους φακέλους εταιρειών logistics και δοχεία για βιοϋλικά με διευθύνσεις παραληπτών σε εργαστήρια στην Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Βρέθηκαν επίσης έγγραφα με ευχαριστίες στους Ουκρανούς γιατρούς από την Catalent Pharma Solutions και τη Fisher Clinical Services UK Limited.

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 808


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα