ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δρ. Rubens AMARAL (Βραζιλία): Το μισό του παγκόσμιου πληθυσμού είναι μεταλλαγμένο. (βίντεο)

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δρ. Rubens AMARAL (Βραζιλία): Το μισό του παγκόσμιου πληθυσμού είναι μεταλλαγμένο. (βίντεο)

4 Ιανουαρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,155
Μοίρασέ το

 

“Λόγω των γονιδιακών εμβολίων, ο μισός παγκόσμιος πληθυσμός είναι πλέον μεταλλαγμένος, είναι υβρίδια. Αυτές δεν είναι “αρνητικές” παρενέργειες, αλλά “υπέρ” ενός παγκόσμιου σχεδίου γενοκτονίας”

 

“Είμαστε αντιμέτωποι, με ένα παγκόσμιο  σχέδιο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ… αποκαλύπτει ο Βραζιλιάνος γεννετιστής, αναφερόμενος στο εμβόλιο του κορονοϊού, και απ’ όσα ισχυρίζεται, η κατάσταση είναι τραγική…

Δείχνει τους ενόχους και τα όσα αποκαλύπτει δεν έρχονται σε αντίθεση μ’ αυτά που μας έλεγαν κορυφαίοι επιστήμονες παγκοσμίου κύρους.

“ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ…”, τονίζει ο Δρ. Ρούμπενς Αζεβέντο ντο Αμαράλ… και αποκαλύπτει τα ονόματα των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, που αν θυμάμαι καλά, κανείς δεν αποκάλυψε…

Ο λόγος του πύρινος και οι αποκαλύψεις του συγκλονιστικές…

Πολύ φοβάμαι πως δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα…

Αξίζει ν’ αφιερώσετε λιγότερο από 9 λεπτά, για να τον ακούσετε και… θα άξιζε να στείλετε το βίντεο αυτό, στους … γιατρούς σας… εννοώ αυτούς που εμβολιάστηκαν ή συνιστούσαν εμβολιασμούς, μήπως και αντιληφθούν πως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ… αλλά και σε γονείς που εμβολίασαν ή πρόκειται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους…

Η μετάφραση φυσικά, από τον αγαπητό NIOLAND που τα βίντεό του αποτελούν τεράστια πηγή γνώσης και αφύπνισης…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κρατώ τις δυο τελευταίες εικόνες… “Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ΓΙΑΤΡΟΙ… ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ…”…

 

Δρ. Ρούμπενς Αζεβέντο ντο Αμαράλ (https://www.escavador.com/sobre/3251242/rubens-azevedo-do-amaral):

“Λόγω των γονιδιακών εμβολίων, ο μισός παγκόσμιος πληθυσμός είναι πλέον μεταλλαγμένος, είναι υβρίδια. Αυτές δεν είναι “αρνητικές” παρενέργειες, αλλά “υπέρ” ενός παγκόσμιου σχεδίου γενοκτονίας” (4 Μαρτίου 2022).

Ο Δρ. Ρούμπενς Αζεβέντο ντο Αμαράλ είναι νεφρολόγος, γενετιστής, εκπαιδευτικός, συγγραφέας και ομιλητής.

Ειδικός στην υπέρταση της Βραζιλιάνικης Εταιρείας Υπέρτασης. Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Φυσιολογία της Άσκησης στην Υγεία, την Ασθένεια και τη Γήρανση από την Ιατρική Σχολή του USP.

Συντονιστής του Πανεπιστημίου της Τρίτης Ηλικίας του Σάο Καετάνο ντο Σουλ, όπου είναι υπεύθυνος για το γνωστικό αντικείμενο της Πνευματικότητας.

Πρώην επικεφαλής της νεφρολογικής υπηρεσίας στην Πορτογαλική οργάνωση Beneficência Portuguesa στο Σάντος.

Πηγή: Reações adversas: o que a grande mídia não te conta – ComunicaMPV – 24 [ORIGINAL] – 5 Αbril 2022
https://medicospelavidacovid19.com.br/videos/reacoes-adversas-o-que-a-grande-midia-nao-te-conta-comunicampv-24/


Δείτε και διαδώστε το συγκλονιστικό βίντεο

Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:
1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND
2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/
3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND
4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND

 

Πηγήhttps://rumble.com/c/NIOLAND

Προβολές : 2,155


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα