ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!!! Στην πόλη Tempe (Τέμπη) της…ΑΡΖΟΝΑ, έγιναν…ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ με τραίνα!!!!!!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!!! Στην πόλη Tempe (Τέμπη) της…ΑΡΖΟΝΑ, έγιναν…ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ με τραίνα!!!!!!

6 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,125
Μοίρασέ το

Είναι το σπίτι των…«ΔΙΑΒΟΛΩΝ του Ηλίου»!!!

 

 

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

 

Το Tempe (τα Τέμπη, δηλαδή!!!) είναι μια πόλη στην κομητεία Maricopa, Αριζόνα, Ηνωμένες Πολιτείες, με το Γραφείο Απογραφής να αναφέρει πληθυσμό 180.587 κατοίκων το 2020.

Η πόλη πήρε το όνομά της από την Κοιλάδα των Τεμπών στην…Ελλάδα.

Ο μεγάλος εκτροχιασμός τρένου στο…TEMPE της Αριζόνα

Σύμφωνα με το ABC15.com σε άρθρο τους από τις 09 Ιουνίου του 2022: 

του: Associated Press

 

 

TEMPE, AZ — Μια σπασμένη σιδηροτροχιά ήταν η πιθανή αιτία εκτροχιασμού ενός πύρινου εμπορευματικού τρένου και επακόλουθης κατάρρευσης γέφυρας στα Τέμπη πριν από σχεδόν δύο χρόνια, ανέφερε το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών στην ερευνητική του έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη.

Δώδεκα σιδηροδρομικά βαγόνια εκτροχιάστηκαν όταν το τρένο χτύπησε σε γέφυρα πάνω από τη λίμνη Tempe Town, προκαλώντας μερική κατάρρευση και πυρκαγιά στις 29 Ιουλίου 2020.

Δεν υπήρξαν θύματα, αλλά πολλά βαγόνια που μετέφεραν επικίνδυνα υλικά ανατράπηκαν, με αποτέλεσμα να διαρρεύσουν χημικά στην περιοχή. Η αντικατάσταση της γέφυρας και η πραγματοποίηση άλλων επισκευών κόστισε στην Union Pacific 11 εκατομμύρια δολάρια.

 

 

Σύμφωνα με το CNN «Ο εκτροχιασμός του τρένου στην Αριζόνα και η πυρκαγιά που ακολούθησε περιγράφηκε ως «”σκηνή από την κόλαση“».

Επίσης και σύμφωνα με το Τempe.gov:

 

 

Τα Τέμπη ονομάστηκαν επίσημα από την ελληνική κοιλάδα των Τεμπών στη μυθολογία το 1879.

Στη δεκαετία του 1880 κατασκευάστηκε η πρώτη σιδηροδρομική γέφυρα. Αυτή η διάβαση στο ποτάμι επέτρεψε την εξερεύνηση προμηθειών όπως χουρμάδες, εσπεριδοειδή και αλεύρι.

Το 1902, οι πλημμύρες αποδυνάμωσαν σιγά σιγά τη σιδηροδρομική γέφυρα. Κατά τη διάρκεια μιας ξηρής περιόδου οι πυλώνες κατέρρευσαν κάτω από το βάρος ενός τρένου.

Η λίμνη Tempe Town και οι…ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΕΚΕΙ

Η λίμνη Tempe Town είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές αξιοθέατο της Αριζόνα.

Η μήκους πάνω από 2 μίλια λίμνη δημιουργήθηκε με φράγμα ενός τμήματος του ξηρού Salt River και με προσθήκη νερού.

Σήμερα, η λίμνη συνεχίζει να λειτουργεί σαν ποτάμι για να μεταφέρει το νερό της βροχής και την απορροή του χιονιού χαμηλώνοντας το φράγμα όταν χρειάζεται και ανυψώνοντάς το ξανά για να διατηρηθεί το νερό μέσα στη λίμνη.

 

 

Η λίμνη Tempe Town βρίσκεται στην καρδιά των Τεμπών, που εκτείνεται από τα δυτικά της οδού McClintock έως ανατολικά της οδού Priest μεταξύ του Rio Salado Parkway και της οδού Curry. Ένα σύστημα μονοπατιών επιτρέπει στους ανθρώπους να περπατούν, να κάνουν τζόκινγκ, να κάνουν ποδήλατο και άλλα κατά μήκος των άκρων του. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για ηλεκτρικά, αιολικά και ανθρωποκίνητα σκάφη.

 

Ο λαός των Χοχοκάμ (που ήταν ιθαγενείς Ινδιάνοι) συνήθιζαν να κάνουν… ανθρωποθυσίες στο ίδιο σημείο όπου βρίσκεται τώρα η λίμνη της πόλης των Τεμπών.

Πολλοί, συμπεριλαμβανομένων των αξιωματούχων της πόλης, πιστεύουν ότι το να κολυμπήσει εκεί κάποιος είναι ασέβεια προς τους νεκρούς και μπορεί να προκαλέσει πνευματική αναταραχή, στειρότητα ή ακόμα και θάνατο.

 

 

Οι Διαβόλοι του Ηλίου του πανεπιστημίου Arizona State (Arizona State Sun Devils) των Τεμπών της Αριζόνα 

Οι Arizona State Sun Devils είναι οι αθλητικές ομάδες που εκπροσωπούν το Arizona State University. Η μασκότ υιοθετήθηκε το 1946. Τα προηγούμενα παρατσούκλια ήταν τα Normals και αργότερα τα μπουλντόγκ. Η μασκότ του Sun Devil, Sparky, σχεδιάστηκε από τον πρώην εικονογράφο της Disney, Bert Anthony.
Σύμφωνα με το ASU.edu:

Κατά τη δεκαετία του 1940, η μασκότ της Πολιτείας της Αριζόνα ήταν ένα μπουλντόγκ. Οι μασκότ μπουλντόγκ προέρχονται από το Γέιλ και συνέχισαν με μια σειρά από κολέγια, κυρίως το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια. Οι ενισχυτές του πανεπιστημίου ανησυχούσαν ότι το όνομα της ομάδας δεν ξεχώριζε.

Η Αριζόνα χρειαζόταν κάτι που να αντιπροσωπεύει τη θέση του ιδρύματος στα νοτιοδυτικά των ΗΠΑ..

Τρία άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έχουν ως μασκότ τους διαβόλους: το Πανεπιστήμιο Duke, το Κολλέγιο Dickinson και το Central Connecticut State University.

Υπάρχουν περισσότερα από 100 λύκεια στις ΗΠΑ που χρησιμοποιούν τους κόκκινους διαβόλους ως μασκότ τους, σύμφωνα με το CBS Sports.

«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένα πλεονέκτημα γιατί ο Sun Devil (ο Ηλιακός Διάβολος) είναι κάτι που είναι πολύ μοναδικό και συνδέεται με το κλίμα και τον πολιτισμό της Αριζόνα», δήλωσε ο Tony Grandlienard, διευθυντής μασκότ της Sun Devil Athletics στο ASU.

«Ενώ το σχολείο κάτω από το νότο είναι μια αγριόγατα, θα μπορούσα πιθανώς να σας πω τουλάχιστον πέντε έως 10 σχολεία που είναι επίσης αγριόγατες. Οπότε νομίζω ότι μας δίνει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά το σχολικό πνεύμα. Και νομίζω ότι ο Sparky απλώς φέρνει πολλά στο τραπέζι όσον αφορά τα χρώματα και την προσωπικότητά του».

Και μιάς και μιλάμε για τη TEMPE (της ΑΡΙΖΟΝΑ), ίσως καλό θα ήταν να επικεντρωθούμε και πάλι στο TEMPE (ΤΕΜΠΗ)…ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για…ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…. 

Δεδομένου του άκρως αποκαλυπτικού παρόντος άρθρου, διαβάστε τώρα τα εξής που έχουμε βγάλει για το…ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ, ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ στα Τέμπη που ίσως…ΤΩΡΑ να μην φαίνονται τόσο…«συνωμοσιολογικά» στα μάτια ορισμένων δύσπιστων εκεί έξω…

Στην κοιλάδα των Τεμπών, ή αλλιώς κοιλάδα των νεκρών, ή του θανάτου, όπως λέγεται, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται…ανθρωποθυσία. 

Άνοιξαν τα καρναβάλια πύλη προς τη ΚΟΛΑΣΗ – 1η Μαρτίου 2023: Ιδού η ημερομηνία που έχουν σχεδιάσει ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΥΣΙΕΣ οι Σατανιστές μέσω…ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ!!!

 

Πηγή

Προβολές : 2,125


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα