Ανατροπή με την περίπτωση της Τζωρτζίνας και την ασφυξία! Επιβεβαίωση της «ΜΠΑΜ»

25 Μαρτίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Πλήρης αναδίπλωση ως προς τις αιτίες θανάτου της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη καθώς ενώ μέχρι εχτές μέσω διαρροών από τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη αποκλείονταν ο ασφυκτικός θάνατος.

Σήμερα οι ίδιες διαρροές τα αφήνουν όλα ανοικτά!

Ο εν λόγω ιατροδικαστής κ. Μπουζιάνης, μαθαίνουμε πως έχει ένα όχι και τόσο … καθαρό ιατροδικαστικό παρελθόν… θα τα δούμε σε επόμενη ανάρτηση…

Πολύ βρωμάει η υπόθεση της Πάτρας με τα τρια νεκρά αγγελούδια…

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πάτρα: Ανατροπή με την περίπτωση της Τζωρτζίνας και την ασφυξία! Επιβεβαίωση της «ΜΠΑΜ»

Πλήρης αναδίπλωση ως προς τις αιτίες θανάτου της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη καθώς ενώ μέχρι εχτές μέσω διαρροών από τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη αποκλείονταν ο ασφυκτικός θάνατος. Σήμερα οι ίδιες διαρροές τα αφήνουν όλα ανοικτά!

Την ίδια στιγμή τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης επιβεβαιώνουν πλήρως αυτά τα οποία αποκάλυψε η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» την περασμένη Κυριακή περί πνευμονικού οιδήματος το οποίο μάλιστα συνοδεύεται από έντονη πνευμονική συμφόρηση…

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν πνευμονικό οίδημα και πνευμονορραγία περιγράφονται στην ιστοπαθολογική εξέταση. Αυτά τα ευρήματα δεν παραπέμπουν 100% σε ασφυκτικό θάνατο. Μένει ο ιατροδικαστής να αποφασίσει επί του θέματος ο οποίος θα πρέπει να συνεκτιμήσει την κατάσταση σύμφωνα και με τα ευρήματα που υπήρχαν στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Όπως επίσης με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και το πόρισμα της άτυπης επιτροπής που συγκρότησε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών κ. Καρακούκης.

Μάλιστα η δικαίωση της ΜΠΑΜ δεν σταματά μόνον στον ασφυκτικό θάνατο αλλά και στο ότι στην ιστοπαθολογική έκθεση που αφορά την 9χρονη Τζωρτζίνα  αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Πρέπει να γίνει αιματολογικός έλεγχος και να ερευνηθούν αυξητικοί παράγοντες, οι οποίοι ενεργοποιούν τα κύτταρα των οστών. Να ερευνηθούν δηλαδή φάρμακα τα οποία μπορεί να έχει λάβει η Τζωρτζίνα και τα οποία έχουν ενεργοποιήσει τα κύτταρα μυελού των οστών που φαίνονται από τις ιστοπαθολογικές να έχουν βγει στην περιφέρεια. Δηλαδή, να έχουν βγει από τον μυελό των οστών και να συναντάμε πλέον σε άλλα όργανα, στο συκώτι για παράδειγμα ή στον πνεύμονα. Πρέπει να ερευνηθεί, αν η Μαλένα, το πρώτο παιδί είχε όντως καρκίνο ή εάν είχε λάβει κάποια φάρμακα που του είχαν προκαλέσει το ίδιο σύμπτωμα».

Η  εφημερίδα “ΜΠΑΜ” από τις 6 Μαρτίου του 2022 σε αποκλειστικό θέμα που έκανε ο Πέτρος Κουσουλός , είχε κάνει εκτενή αναφορά στο ενδεχόμενο τα συμπτώματα της λευχαιμίας στη Μαλένα να οφείλονται σε χορήγηση ουσιών.

 

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών μπαίνει (τώρα) και η διάγνωση της λευχαιμίας…

 

Ως γνωστόν, μετά τον θάνατο της Μαλένας, και με την αιτία θανάτου να προσδιορίζεται ως «ηπατική ανεπάρκεια», ακολούθησε η μήνυση των γονέων αλλά και η εισαγγελική έρευνα, που κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα εάν διαπιστώθηκαν πράξεις ή παραλείψεις ιατρών, η οποία πάντως κατέληξε σε αρχειοθέτηση της υπόθεσης.

Την ίδια στιγμή ο επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, προχώρησε στη σύσταση άτυπης επιτροπής, συμπεριλαμβανομένου του ιδίου, του Νίκου Καλόγρια και της Χριστίνας Τσάκωνα, με σκοπό να επανεξεταστεί πλήρως το ιστολογικό εύρημα περί ηπατικής ανεπάρκειας το οποίο δεν συνάδει με την κλινική εικόνα της Μαλένας και τις εξετάσεις, οι οποίες, όπως αποκάλυψε η «Μ», ακόμη και λίγες ώρες πριν από τον θάνατο ήταν άριστες.

Έτσι λοιπόν η άτυπη επιστημονική επιτροπή, η οποία δεν συνδέεται με την έρευνα του Ανθρωποκτονιών, θα προσπαθήσει να απαντήσει στα εξής ερωτήματα:

α) εάν τα όσα αναφέρονται στην ιατροδικαστική έκθεση αποτελούν πραγματικό εύρημα και συνδέονται με ηπατική βλάβη, και

β) εάν το εύρημα είναι πραγματικό, τότε ποια είναι τα αίτια που το προκάλεσαν, και εάν αυτή η βλάβη μπορεί να επέλθει ως αποτέλεσμα δηλητηρίασης ή όχι.

Παράλληλα, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες ιατρικές «πηγές» οφείλει να εξεταστεί η αιτία του πνευμονικού οιδήματος που διαπιστώθηκε. Όπως είναι γνωστό, το πνευμονικό οίδημα μπορεί να προκληθεί είτε από παθολογικά είτε από βίαια αίτια, ενώ όπως αναφέρουν δικαστικές πηγές στην «Μ» η δηλητηρίαση ή η ασφυξία μπορούν να προκαλέσουν πνευμονικό οίδημα.

 

Προκλήθηκε η λευχαιμία;

 

Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνει και το θέμα της λευχαιμίας με την οποία διαγνώσθηκε το 3,5 ετών κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βλάβη του ήπατος που διαπιστώθηκε από τις ιστολογικές εξετάσεις θα μπορούσε να επέλθει και ως αποτέλεσμα δηλητηρίασης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, «η δηλητηρίαση θα πρέπει να συσχετισθεί και με τη διάγνωση της λευχαιμίας, διότι σύμφωνα με τον φάκελο ήταν άτυπη η διάγνωση και με ελαφριά μορφή».

Διερωτώνται συγκεκριμένα μήπως η εικόνα της λευχαιμίας επήλθε ως αποτέλεσμα χρόνιας δηλητηρίασης.

«Μήπως η αντίδραση του οργανισμού οφείλεται σε παρατεταμένη προσπάθεια δηλητηρίασης, με αποτέλεσμα να αρρωστήσει το παιδί και να παρουσιάσει λεμφαδενίτιδα;» επισημαίνουν.

Από την έρευνα της «Μ» διαφαίνεται ότι στον ιατρικό φάκελο της Μαλένας προκύπτει ότι από την κυτταρογενετική έρευνα των κυττάρων του μυελού που έγινε στο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν προέκυψε κυτταρικός κλώνος με αριθμητικές ή δομικές χρωμοσωματικές ανωμαλίες.

«Άρα μήπως δεν υφίστατο πραγματική εικόνα λευχαιμίας, αλλά αποτέλεσμα χρόνιας δηλητηρίασης;» αναφέρουν, προσθέτοντας ότι «το συγκεκριμένο περιστατικό θα πρέπει να εξεταστεί και από αιματολόγο προκειμένου να εκτιμηθεί μήπως η εικόνα του παιδιού δεν οφείλεται σε παθολογία, αλλά σε τοξικά αίτια.

Ο αιματολόγος θα πρέπει να απαντήσει και σε ακόμη ένα ερώτημα: Πώς δεν διαπιστώθηκαν από τη νεκροτομή οι διογκωμένοι λεμφαδένες τραχηλικής χώρας που ήταν ορατοί λίγες ημέρες προ θανάτου».

 

Πηγή

Προβολές : 565


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα