ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ. Η επιτομή της ανθρωπιάς.

ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ. Η επιτομή της ανθρωπιάς.

4 Μαΐου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:944
Μοίρασέ το

 

 

Μόνο οι ασθενείς καταλαβαίνουν και νιώθουν τι πραγματικά συμβαίνει και ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ.

Βαριά η λέξη ΑΝΘΡΩΠΙΑ… χαρακτηρίζει ΜΟΝΟΝ εκείνους που σε δύσκολες μέρες, σε μέρες που η σκληρότητα και η απάτη έχει απλώσει τα πλοκάμια της και έχει αλώσει ψυχές, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ … ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

Σ’ αυτούς, να υποκλίνεσαι με δέος…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Η ΚΑΜΙΑ λέει:

Ακόμα και σήμερα οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί υποχρεούνται να κανουν ΔΥΟ τεστ την εβδομαδα με ιδια έξοδα και να φοράνε ενισχυμενη μασκα προστασίας ομοίως αγοράζοντας τες.. Είναι αληθέστατο και συμβαίνει.

Το γελοίο είναι ότι οι μούφα μπολιασμένοι, με πιστοποιητικά των 400€ κυκλοφορούν και κυκλοφορουσαν πάντα ελεύθεροι, δεν βγήκαν σε αναστολή και συμπεριφέρονται με χυδαιότητα και απαξίωση απέναντι στους ανεμβολίασγους συναδέλφους τους !!! Όλοι τους γνωρίζουν και κανενας δεν τους αγγιζει. Ούτε οι εμβολιασμένοι υγειονομικοι δεν δειχνουν τόση σκληρότητα σε σχέση με τους μούφα απεναντι στους ανεμβολίαστους και αυτό αποτελεί ευκαιρία για ψυχιατρική ανάλυση κι εξήγηση ως κοινωνικό φαινόμενο!!!

Επίσης οι τέως υγειονομικοί σε αναστολή, καθώς επέστρεψαν, τοποθετήθηκαν σε βαρειά τμήματα με λιγοστό προσωπικό τιμωρητικά, όταν σε άλλες πτέρυγες με όμοια δύναμη ασθενών η στελέχωση είναι τόσο πυκνή, που κυριολεκτικά οι εργαζόμενοι κουτουλάνε μεταξύ τους!

Οι εφημερίες των ανεμβολίαστων υγειονομικών είναι σαφέστατα περισσότερες από αυτές των ανεμβολίαστων, οι οποίοι αν και επι δεκαερίες εργαζόμενοι, όμοιες με αυτές των πρωτοασφαλισμένων νεαρών υγειονομικών.

Το προσωπικό που πρόσφατα προσελήφθει για να βοηθήσει, έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις γραφείου ή υπερστελεχωμένες νοσηλευτικές πτέρυγες, μιας και είναι ΟΛΟΙ κομματικά τοποθετημένοι και με ένα τηλέφωνο απο πολιτευτή απλά η διεύθυνση εκτελεί πειθήνια.
Ο εμπαιγμός, ο κοινωνικος διαχωρισμός είναι εμφανής κι εκτελεστικά όργανα οι εμβολιασμενοι, αληθώς ή μη, με χαλαρές συνειδήσεις και ιδιαιτερότητες.

Εν τω μεταξύ οι βαρέως πάσχοντες με νοσήματα που πλέον εξελίσσονται δυσανάλογα ραγδαία και με δυσανάλογη βαρυτητα, καταλήγουν σωρηδών.

Τα αυτοάνοσα και οι καρκίνοι εχουν υπερδεκαπλασιαστεί, οι καρκίνοι επιθετικής μορφής προτιμούν πλέον μικρές ηλικίες κατω των 30 ετών, οι καρδιολογοι θησαυρίζουν καθώς όχι μόνο άντρες, αλλα γυναίκες σε παραγωγική ηλικία κι όχι εμμηνοπαυσιακές, παθαίνουν εμφραγμα μυοκαρδίου και προχωρουν σε by pass ή αγγειοπλαστική με 3 και 4 στεφανιαία αγγεία βουλωμένα ταυτόχρονα!!!

Οι αγγειοχειρουργοί δεν προλαβαίνουν να αφαιρούν θρόμβους από αγγεία.
Και αμετρητες άλλες παρενέργειες που δεν υπαρχει χρόνος να αναλυθουν διεξοδικά.

Μέσα σε αυτήν την νοσηρή ατμόσφαιρα πηγαίνουμε σε εκλογές! Τι κυνικό…για να εκλέξουμε ξανά τους δήμιους μας.

 

Η ΚΑΜΙΑ λέει:

Και κάτι που λησμόνησα να επισημάνω.
Οχι.
Οι ασθενείς και συγγενεις στα νοσοκομεία Δεν στιγματίζουν, ούτε κακίζουν τους ανεμβολίαστους υγειονομικους.
Τους ξεχωρίζουν από το ήθος, την αυτοθυσία και την ευγένεια που τους διακατέχει. Και αυτό είναι εντυπωσιακό και πρέπει να τονιστεί.

Συζητούν μαζί με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς το πάθημα τους με τους απανωτούς εμβολιασμούς και τις παρενέργειες, ζητάνε βοήθεια, ακούνε, ευχαριστούν και φυσικα δηλώνουν μετάνοια που κατέστρεψαν οικειοθελώς την υγεία τους.

Μόνο οι ασθενείς καταλαβαίνουν και νιώθουν τι πραγματικά συμβαίνει και ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ.
Η επιτομή της ανθρωπιάς.

 

ΥΓ ηλικιωμένη ασθενής με βαρύτατο νόσημα που εμφανίστηκε μετά τον εμβολιασμό της νοσηλεύεται σε προθανάτια κατάσταση.

Συγγενής μου την νοσηλεύει και ταυτόχρονα υποστηρίζει το συγγενικό περιβάλλον της.

Μόλις απεβϊωσε η γυναίκα, έψαχναν απεγνωσμένα οι συγγενεις να βρουν τον άνθρωπο που την περιέθαλπτε. Τον βρηκαν καθώς έφευγε μετα την λήξη της νυχτερινής εφημεριας του σε ένα κλιμακοστάσιο. Του δωσαν ένα λούτρινο ιππόκαμπο, ένα μικρό παιχνίδι που είχαν φέρει τα εγγόνια στην γιαγιά τους.

Ένα παιχνίδι που η γιαγια δεν ειδε ποτέ.

Το δώσαν όμως στον ανεμβολιαστο υγειονομικό να τους θυμάται.

Να το δωσει στο παιδί του κι εκείνος με την σειρά του, για να φέρει καλή τύχη στις πανελλήνιες που δίνει φέτος όπως του είπαν.

Και ο λουτρινος ιππόκαμπος είναι σπίτι μας και συντροφεύει το παιδί στο διάβασμα του…

 

Πηγή σχολίου 

Προβολές : 944


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα