Ανησυχητικές εξαγγελίες από την κυβέρνηση: Οι διορισμοί στο Δημόσιο θα γίνονται από την… τεχνητή νοημοσύνη!

Ανησυχητικές εξαγγελίες από την κυβέρνηση: Οι διορισμοί στο Δημόσιο θα γίνονται από την… τεχνητή νοημοσύνη!

22 Νοεμβρίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:355
Μοίρασέ το

 

Θα παραδοθούν όλες οι κρατικές λειτουργίες σε μία «άψυχη οντότητα»; – Ποιος θα την ελέγχει;

Ανησυχητικές εξαγγελίες από την κυβέρνηση: Οι διορισμοί στο Δημόσιο θα γίνονται από την… τεχνητή νοημοσύνη!

Οι ανακοινώσεις της εβραίας σιωνίστριας Κεραμέως, έχουν εξήγηση.

ΘΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ…

Καταλάβατε τι κράτος θέλει ο ΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ανησυχητικές είναι οι εξαγγελίες της υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως η οποία εξήγγειλε ότι σύντομα η… τεχνητή νοημοσύνη θα πραγματοποιεί τους διορισμούς στο Δημόσιο, αφού φαίνεται πως η κυβέρνηση σκοπεύει να παραδώσει όλες τις κρατικές λειτουργίες εκεί!

Βέβαια τίθεται το ερώτημα ως προς το ποια θα είναι η χρησιμότητα της κυβέρνησης ή της εκάστοτε κυβέρνησης αν όλα τα κάνει η τεχνητή νοημοσύνη.

Επίσης, πόσο ασφαλές είναι να παραδοθούν νευραλγικοί τομείς του κράτους σε μία «άψυχη οντότητα»;

Με ποια κριτήρια θα αποφασίζει τις τύχες όλων μας; Ποιος θα τα θέτει τα κριτήρια αυτά;

Η καθ’ ύλην αρμόδια υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως έκανε λόγο για ένα εργαλείο που θα μπορεί να προβλέπει τις ανάγκες του Δημοσίου μακροπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα. «Με ένα εργαλείο Τεχνητής Νοημοσύνης θα μπορούμε να προβλέπουμε μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα ποιες θα είναι οι ανάγκες του Δημοσίου για να μπορέσουμε πιο στοχευμένα να κάνουμε προσλήψεις» ισχυρίστηκε.

Αναφερόμενη στις προσλήψεις στο Δημόσιο, υποστήριξε πως εντός του 2024 θα γίνουν χιλιάδες προσλήψεις, επισημαίνοντας ότι δίνεται έμφαση στους τομείς που αφορούν την υγεία, την κλιματική κρίση, την προστασία του περιβάλλοντος και των δασών, αλλά και στην υλοποίηση έργων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Συνολικά, σύμφωνα με την υπουργό Εσωτερικών, θα γίνουν 6.500 προσλήψεις μόνο στον τομέα της Υγείας.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΣ το σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης είναι ένα εργαλείο που ήδη βρίσκεται υπό επεξεργασία, για την ανίχνευση των αναγκών του Δημοσίου σε βάθος χρόνου.

Με τη βοήθειά του, υποστηρίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα είναι σε θέση να ανιχνεύει νωρίτερα τις ανάγκες που θα προκύψουν σε κάθε τομέα και συνεπώς θα μπορεί να κάνει καλύτερο προγραμματισμό με απώτερο σκοπό να τοποθετείται ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Είναι σαφές πως στην Ελλάδα διεξάγονται κάποια πειράματα, για να εφαρμοστούν στην συνέχεια και στις άλλες χώρες.

Πάντως δεν είναι τυχαίο πως η έλευση της τεχνητής νοημοσύνης έρχεται μαζί με αυτήν της ψηφιακής ταυτότητας και φυσικά με την προσπάθεια κατάργησης των μετρητών.

Για να μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα πρέπει να είναι όλα ψηφιακά και να μην υπάρχει τίποτε «αναλογικό»…

 

 

ΣΧΟΛΙΟ

Εδώ έχουμε την εισαγωγή του μεταραγιά ή Ραγιά 2.0 ο λεγόμενος και iRagias:
-Εντάξει φίλε δε πέρασα στο δημόσιο άλλα ευτυχώς διαλέγει η τεχνητή νοημοσύνη οπότε δεν έχουμε συστημικά κομματόσκυλα στον κρατικό μηχανισμό.
-Ναι καιρός ήταν επιτέλους γίναμε Ευρωπαίοι.

Βέβαια κανείς δε θα πει ποτέ στους iRagiades ότι η ”Τεχνητή νοημοσύνη” είναι ουσιαστικά ένα πολύπλοκο πρόγραμμα υπολογισμών βάση των παραμέτρων που ορίζει αυτός που το σχεδιάζει και όχι ένα αλάνθαστο/αμερόληπτο ”ζωντανό ρομπότ”. Η κυβέρνηση θα μπορεί μέσω ψηφιακών καρτών (”ταυτοτήτων”) να έχει όλα τα δεδομένα κάθε πολίτη (δεν μιλάω καν για ΑΜΚΑ ΑΦΜ κλπ που ήδη έχει) άλλα για το που πας, τι κανεις, ποιες ιστοσελίδες διαβάζεις, τι σχολιάζεις, ποιες ειναι οι πολιτικές σου πεποιθήσεις, έχεις κάνει το Χ εμβόλιο;, έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο;, έχεις ηλεκτρονικό μετρητή στο σπίτι σου; εάν ναι πόσους ”ρύπους΄΄ εκπέμπεις; πόσο κρέας καταναλώνεις, είσαι υπάκουος στα κλιματικά ή υγειονομικά lockdown; Αυτοί οι παράμετροι και άλλοι πολλοί που θα προστίθενται σταδιακά με τη γνώση σου ή και όχι θα συνυπολογίζονται ταχύτατα από το ΑΙ και θα βγαίνει το αποτέλεσμα: το έαν είσαι ένας υπάκουος νεοεποχίτικος σκλάβος άξιος να δουλέψεις για το δαιμονικό αυτό σύστημα στην πόλη των 15 λεπτών και με τα γευστικότατα έντομα. Το όνομα ΄΄ψηφιακή ταυτότητα” είναι η παγίδα των απονήρευτων, είναι ουσιαστικά ψηφιακή πλατφόρμα που σταδιακά θα προστίθενται προσωπικά σου δεδομένα (αυτά που ανέφερα πάνω) και όχι χωρίς να σε ρωτήσουν αφού πήγες ο ίδιος και υπέγραψες για να γίνεις μέρος της ψηφιακής πλατφόρμας.

    • θα την ελέγχει αυτός που θα διορίζει, αυτός που θα εξασφαλίζει την πελατειακή πολιτική του κόμματος, αυτός που θα καταμετρά και τις ψήφους στις εκλογές.

       

     

Πηγή

Προβολές : 355


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα