Ανησυχητικές και ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca: Έκρυψαν μελέτη που μεταφέρει φορέα DNA σε όλα τα όργανα εμβολιασμένων ποντικών.

Ανησυχητικές και ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca: Έκρυψαν μελέτη που μεταφέρει φορέα DNA σε όλα τα όργανα εμβολιασμένων ποντικών.

9 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:477
Μοίρασέ το

 

Ένας αριθμός ευάλωτων πληθυσμών, όπως οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες και τα ανοσοκατεσταλμένα άτομα, αποκλείστηκαν από μελέτες για την ανθρώπινη ασφάλεια πριν από τη διάθεση στην αγορά.

Στην Αίτησή της για Άδεια Κυκλοφορίας, η AstraZeneca δήλωσε ότι επειδή αυτοί οι πληθυσμοί αποκλείστηκαν από τις μελέτες, η ασφάλεια του εμβολίου σε αυτές τις ομάδες ήταν άγνωστη

 

 

 

 

 

Τα ΣΟΚαριστικά στοιχεία που βγαίνουν στην δημοσιότητα, αποδεικνύουν ότι η ASTRAZENECA ΓΝΩΡΙΖΕ, ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΗΣΕ…

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;;;

ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ, ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Επειδή το εμβόλιο της AstraZeneca για τον COVID-19 δεν έχει άδεια χρήσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλα τα έγγραφα που βρίσκονται στην κατοχή του FDA σχετικά με αυτό το εμβόλιο εξαιρούνται από τη γνωστοποίηση. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε έλαβε εμβόλιο AstraZeneca για τον COVID-19 δεν μπορεί –και ίσως να μην μπορέσει ποτέ– να έχει πρόσβαση σε κανένα από τα δεδομένα που αφορούν το εμβόλιο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Μη ικανοποιημένος από αυτή την πλήρη έλλειψη διαφάνειας, η ICAN, μέσω των δικηγόρων της, υπέβαλε αίτημα πληροφοριών στον αντίστοιχο FDA του Ηνωμένου Βασιλείου, δηλαδή την Υπηρεσία Μητρώου Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) – τον ​​Απρίλιο του 2022 ζητώντας πληροφορίες σχετικά με την εξουσιοδότηση του AstraZeneca COVID -19 εμβόλιο, καθώς και αυτό που σχετίζεται με την έγκριση των εμβολίων Janssen , Moderna και Pfizer για τον COVID-19.

 

Η αρχική απάντηση της MHRA ήταν να αρνηθεί το αίτημα της ICAN, αλλά, αφού η ICAN επέμεινε περιορίζοντας το εύρος του αιτήματος σε επτά συγκεκριμένα στοιχεία που σχετίζονται με τις δοκιμές ασφάλειας, η MHRA απέσυρε την ένστασή της. 

Η MHRA παρείχε πρόσφατα 166 σελίδες αρχείων που περιέχουν τις μελέτες στις οποίες βασίστηκε για να εγκρίνει το εμβόλιο της AstraZeneca για τον COVID-19.

 

Μία από αυτές τις μελέτες διερεύνησε τη βιοκατανομή του εμβολίου AstraZeneca, αυτό σημαίνει πού εξαπλώνεται στο σώμα η ουσία. 

Αυτή η μελέτη σε ποντίκια αποκάλυψε ότι ο ιικός φορέας DNA δεν παρέμεινε εντοπισμένος στο σημείο της ένεσης αλλά μετανάστευσε σε άλλα όργανα. 

Είναι ανησυχητικό ότι η μελέτη βρήκε φορέα DNA στα ισχιακά νεύρα, στο μυελό των οστών, στο συκώτι, στους πνεύμονες και στους σπλήνες των ποντικών μετά τον εμβολιασμό.

Τα έγγραφα της μελέτης αποκάλυψαν περαιτέρω ότι, στις αρχές του 2021, η AstraZeneca αναγκάστηκε να τροποποιήσει το φύλλο δεδομένων της για το εμβόλιο αφού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μπορεί να υπήρχε αιτιώδης συσχέτιση μεταξύ του εμβολίου και της σοβαρής υπερευαισθησίας, συμπεριλαμβανομένης της αναφυλαξίας.

Μια άλλη ίσως απρόσμενη αποκάλυψη ήταν η συμπερίληψη της δήλωσης αποποίησης ότι ένας αριθμός ευάλωτων πληθυσμών, όπως οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες και τα ανοσοκατεσταλμένα άτομα, αποκλείστηκαν από μελέτες για την ανθρώπινη ασφάλεια πριν από τη διάθεση στην αγορά. Στην Αίτησή της για Άδεια Κυκλοφορίας, η AstraZeneca δήλωσε ότι επειδή αυτοί οι πληθυσμοί αποκλείστηκαν από τις μελέτες, η ασφάλεια του εμβολίου σε αυτές τις ομάδες ήταν άγνωστηΑυτό οδήγησε επίσης τη Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI) του Ηνωμένου Βασιλείου να προτείνει να μην κάνουν το AstraZeneca οι έγκυες γυναίκες.

Μια τελική σοκαριστική αποκάλυψη στα έγγραφα ήταν η βαριά επιμελημένη συζήτηση δύο ατόμων που ανέπτυξαν σοβαρές νευρολογικές απομυελινωτικές παθήσεις που προκαλούνται από το ανοσοποιητικό μετά τον εμβολιασμό. Αν και δηλώνει ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν αιτιώδη σχέση» μεταξύ του εμβολίου και αυτών των συμβάντων, η κλινική επισκόπηση του Ηνωμένου Βασιλείου παραδέχτηκε ότι «οι εμβολιασμοί θα μπορούσαν να συσχετιστούν με νευρολογικές καταστάσεις που προκαλούνται από το ανοσοποιητικό σύστημα» και ως εκ τούτου αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες συμπεριλήφθηκαν ως πιθανός κίνδυνος στο σχέδιο διαχείρισης κινδύνου του εμβολίου.

Τις επόμενες εβδομάδες, η MHRA αναμένεται να προσκομίσει πρόσθετα έγγραφα σχετικά με την έγκριση των άλλων εμβολίων κατά του COVID-19.

 

Στο μεταξύ, μπορείτε να διαβάσετε για άλλες σχετικές εργασίες που έχει κάνει η ICAN σχετικά με τα δεδομένα ασφάλειας του εμβολίου COVID-19:

 

Πηγή

Προβολές : 477


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα