Ανησυχητική εξέλιξη στις ΗΠΑ: Ο Στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών με επιστολή, προσκαλεί τα μέλη της υπηρεσίας να επιστρέψουν στα στρατόπεδα από όπου είχαν εκδιωχθεί λόγω της άρνησης του εμβολίου για τον COVID-19.

Ανησυχητική εξέλιξη στις ΗΠΑ: Ο Στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών με επιστολή, προσκαλεί τα μέλη της υπηρεσίας να επιστρέψουν στα στρατόπεδα από όπου είχαν εκδιωχθεί λόγω της άρνησης του εμβολίου για τον COVID-19.

18 Νοεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:547
Μοίρασέ το

 

 

Βρισκόμαστε σε τροχιά μεγάλης σύρραξης, ίσως και παγκοσμίου πολέμου.

Στα «σκουπίδια» τα εμβόλια Covid, προκειμένου να ενισχυθεί ο στρατός!

ΟΙ ΗΠΑ, ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.
ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΓΚΑ…
Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΩΝ ΠΟΡΝΩΝ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝ;;;
ΦΛΩΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ… ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ…
ΕΝΩ ΕΣΥ, ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΣΙΜΠΟ…
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ;;;
ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ… ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Σ. ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΤΕ…

Η είδηση που έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εξαιρετικά ανησυχητική και δείχνει ότι βρισκόμαστε σε τροχιά μεγάλης σύρραξης, ίσως και παγκοσμίου πολέμου.

Ο Στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών με επιστολή που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ώρες, προσκαλεί τα μέλη της υπηρεσίας να επιστρέψουν στα στρατόπεδα από όπου είχαν εκδιωχθεί λόγω της άρνησης του εμβολίου για τον COVID-19.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται καθώς ο στρατός των ΗΠΑ αγωνίζεται να επιτύχει στοχευμένους αριθμούς στρατολόγησης, κίνηση που μπορεί να έχει μόνον μια εξήγηση: Την γενίκευση της σύρραξης στη Μέση Ανατολή…

Ο Στρατός εξέδωσε την πρόσφατη επιστολή προς “πρώην στρατιωτικούς” ενημερώνοντάς τους ότι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να επιστρέψουν στην υπηρεσία μετά την κατάργηση της υποχρεωτικότητας του εμβολίου. Ο Στρατός είχε θεσπίσει αναγκαστική αποστρατεία για μη εμβολιασμένους στρατιωτικούς στις αρχές του περασμένου έτους και παρότι ανακοίνωσε στις αρχές του 2023 ότι είχε ανακαλέσει την εντολή για τα τρέχοντα μέλη της υπηρεσίας και τους αιτούντες, ουδέποτε «συγχώρησε» όσους αρνήθηκαν να εμβολιαστούν…

Τώρα, αυτό άλλαξε…

Η επιστολή που ανέβηκε στο X αναφέρει: «Αγαπητέ πρώην υπηρεσιακέ, γράφουμε για να σας ενημερώσουμε για τις νέες οδηγίες του Στρατού σχετικά με τη διόρθωση των στρατιωτικών αρχείων για πρώην μέλη του Στρατού μετά την κατάργηση της απαίτησης εμβολιασμού για τον COVID-19»!

 


Πηγή

Προβολές : 547


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα