ανθρωΠΑΚΙΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΜΗΠΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟ;;;

ανθρωΠΑΚΙΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΜΗΠΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟ;;;

13 Ιανουαρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,223
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω παρακατούλια…

Γιατί η κυβέρνηση έκανε «στροφή 180 μοιρών» & θα εκπροσωπηθεί από τον Αντιπρόεδρο Π. Πικραμμένο στην κηδεία του Κωνσταντίνου

Στην ταφή θα παρευρεθούν επτά επικεφαλής μοναρχιών ή οι διάδοχοί τους!

 

Δεν επέλεξα τυχαία αυτό τον τίτλο για την συγκεκριμένη ανάρτηση…

 

Πρώτον γιατί ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…

 

Δεύτερον, γιατί ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ…

 

Τρίτον γιατί στέλνουν τον γιό ενός ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΩΓΩΝ και …

 

Τέταρτον, γιατί μόνο οι της ΛΑΖΑΡΕΙΑΣ ΛΕΠΡΑΣ, θα μπορούσαν να σκεφθούν ένα τόσο ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ…

 

Για σκεφθείτε πόσο δίχασε τη χώρα αλλά και πόσο… κέρδισε η βασιλεία στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες…

 

Μήπως μας πάνε για… επαναφορά της Βασιλείας;;;

 

Αν ναι, τότε το σχέδιο είναι όντως ΣΑΤΑΝΙΚΟ… ΚΑΙ ΟΒΡΑΙΙΚΟ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γιατί η κυβέρνηση έκανε «στροφή 180 μοιρών» & θα εκπροσωπηθεί από τον Αντιπρόεδρο Π. Πικραμμένο στην κηδεία του Κωνσταντίνου

Με λίγα λόγια επέλεξε να αναβαθμίσει την παρουσία της στην κηδεία του… «ιδιώτη».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε «η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου από τον Αντιπρόεδρό της Παναγιώτη Πικραμμένο και την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη».

Γιατί άλλαξαν την απόφασή τους; Πολύ απλά γιατί συνειδητοποίησαν πως τελικά για την κηδεία του Κωνσταντίνου θα παρευρεθούν έξι μοναρχίες (είτε ο επικεφαλής μονάρχης είτε ο διάδοχος) και αν υπολογίσουμε και την Βρετανία, επτά (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιος θα έρθει, μάλλον όχι ο Βασιλιάς Κάρολος, πιθανότατα όμως ο Πρίγκιπας-διάδοχος Γουίλιαμ)!

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει προσώρας η εικόνα ότι προτίθεται να δώσουν το παρών οι εξής:

 • Βασιλιάς της Ισπανίας Φίλιππος
 • Μέγας Δούκας Λουξεμβούργου Ερρίκος
 • Διάδοχος Νορβηγίας Χάακον
 • Επίτιμος βασιλιάς Ισπανίας Χουάν Κάρλος
 • Βασιλιάς Σουηδίας Κάρολος
 • Βασιλιάς και Βασίλισσα Ολλανδίας Γουλιέλμος – Αλέξανδρος και Μάξιμα
 • Βασίλισσα Δανίας Μαργκρέτε

Επιπλέον, εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει γνωστό και το ποιος θα αφιχθεί από τη Μεγάλη Βρετανία.

Βάσει πρωτοκόλλου δεν είναι πιθανή η παρουσία του βασιλιά Καρόλου, ωστόσο εκκρεμεί το εάν θα παραστεί ο πρίγκιπας διάδοχος Ουίλιαμ (ο Κωνσταντίνος ήταν νονός του) ή, το πιθανότερο, ο Εδουάρδος, ο μικρότερος γιος της Ελισάβετ.

Όπως γίνεται κατανοητό, θα ήταν μέγιστο πολιτικό ατόπημα εάν η κυβέρνηση τους υποδέχονταν όλους αυτούς μόνο με την παρουσία της υπουργού Πολιτισμού.

Φυσικά, αμέσως μετά προκύπτουν νέα ερωτήματα παραδοξότητας.

Αφού ο Κωνσταντίνος είναι «ιδιώτης» τότε ως τι θα παρευρεθεί ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης;

Αφού όπως είπαν στην κυβέρνηση ο Κωνσταντίνος ήταν «δημόσιο πρόσωπο γι’ αυτό πάει ο Αντιπρόεδρος» τότε πως κηδεύευται ως «ιδιώτης»;

Έχουμε ήδη θίξει το ζήτημα ότι θα είναι η πρώτη φορά που κηδεία ενός «ιδιώτη» θα έχει τόσους βασιλείς και απίστευτα μέτρα ασφαλείας.

Και τέλος, αφού στο Τατόι κηδεύεται ο «ιδιώτης» Κωνσταντίνος, ανοίγει ο δρόμος να κηδεύονται κι άλλοι ιδιώτες;

Η απόφαση της κυβέρνησης ήταν ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ να ταφεί ως ιδιώτης δίπλα στους τάφους των γονέων του στο Τατόι και έχει δημιουργήσει μείζονα πολιτικά προβλήματα.

Στην ίδια ανακοίνωση είχε ξεκαθαριστεί ότι «θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπει το Πρωτόκολλο για τους επίσημους από το εξωτερικό που θα παραστούν στην κηδεία».

Όσον αφορά, δε, το λαϊκό προσκύνημα αυτό που λένε από την κυβέρνηση είναι ότι δεν υπάρχει ζήτημα να συμβεί το πρωί της Δευτέρας. Προσθέτουν πάντως ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν η οικογένειά του συνεννοηθεί με τη Μητρόπολη ώστε η σορός να παραμείνει στο παρεκκλήσι για λίγες ώρες την ημέρα της κηδείας ώστε κάποιοι να αποτίσουν φόρο τιμής.

Προφανώς στην κυβέρνηση δεν έχουν μάθει από τα πολιτικά αυτογκόλ και συνεχίζουν ακάθεκτοι βάζοντας από μόνοι τους όρια τα οποία δεν θα έπρεπε ποτέ να τεθούν.

Αν, λέμε αν, πάνε… χιλιάδες να «αποτίσουν φόρο τιμής» αυτό στην ουσία θα είναι ένα αρνητικό δημοψήφισμα για την ίδια την κυβέρνηση και μάλιστα από το χώρο από τον οποίο αλιεύει ψήφους.

Δηλαδή από συγκεκριμένο χώρο των δεξιών ψηφοφόρων.

Αυτό που εξηγούσαν κυβερνητικές πηγές είναι ότι πρόβλημα θα αποτελούσε αν το προσκύνημα στη σορό του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ ήταν τριήμερο, γεγονός που θα παρεπέμπε σε αποχαιρετισμό με τιμές αρχηγού κράτους σε επίπεδο διαδικασίας.

Ενώ αν το προσκύνημα είναι μονοήμερο αλλά μεγάλων διαστάσεων δεν θα αποτελέσει πρόβλημα κατά τους φωστήρες των κυβερνητικών κύκλων.

«Μπράβο» στην κυβέρνηση που κατάφερε να δημιουργήσει τόσα πολιτικά ζητήματα που θα της στοιχίσουν πάρα πολύ, από μόνη της…

 

Πηγή

Προβολές : 1,223


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα