ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ... Ο Μητσοτάκης πετάει  από το βυθισμένο σαπιοκάραβο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, την φύρα, μήπως και σωθεί...

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ... Ο Μητσοτάκης πετάει από το βυθισμένο σαπιοκάραβο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, την φύρα, μήπως και σωθεί...

25 Οκτωβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:368
Μοίρασέ το

 

«Χιονοστιβάδα» το σκάνδαλο Πάτση: Παραιτήθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Γ.Κωνσταντόπουλος για τις κομπίνες

Πληροφορίες σχετικά με την δράση του διαγραφέντος βουλευτή – Οι πολίτες υποφέρουν και οι βουλευτές της ΝΔ «παρτάρουν» με αναθέσεις έργων και εκατομμύρια «σκοτεινά» ευρώ

Ωχ… άνοιξε το καπάκι του βόθρου και θα βγουν πολλά από κει μέσα…

Ότι ψήφισαν οι νεοδημοκράτες και τα κομματόσκυλα, ρέει πλέον και μας πνίγει…

Κι ο Τσιάρας στον χορό των … “πολιτικών δαιμόνων”… Ρε τον… Κωστάκη που “ξανάδωσε κύρος στην …δικαιοσύνη”…

ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΡΕ;;; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ;;;

Τα έγραψαν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ για τον ρόλο Τσιάρα στην υπόθεση ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ … (εδώ)

Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Οι μπατριώτες και οι μπατριώτισσες ιστολόγοι/ες, ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΩΙΔΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ… ΤΙΣ ΞΟΔΕΨΑΝ ΟΛΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΜΕΛΟΝΙ…

«Χιονοστιβάδα» το σκάνδαλο Πάτση: Παραιτήθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Γ.Κωνσταντόπουλος για τις κομπίνες

Χιονοστιβάδα πλέον οι αποκαλύψεις για την δράση του κυκλώματος των δανείων και των χρηματοδοτήσεων βουλευτών της ΝΔ: Πριν λίγο υπέβαλε την παραίτησή του «για λόγους ευθιξίας» στην υπόθεση Πάτση, ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ, ο νεοδημοκράτης Γιώργος Κωνσταντόπουλος, λόγω των απευθείας αναθέσεων σε δύο χρόνια μέσω ΕΛΤΑ. 

Σημειώνεται ότι ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ηλιόπουλος είχε δηλώσει ότι:«Ο κ. Πάτσης όχι μόνο πλουτίζει από κόκκινα δάνεια που αγόρασε στο 1/15 της αξίας τους έναντι 4,3 εκατ. ευρώ, που δεν μπορεί να δικαιολογήσει από το πόθεν έσχες του, αλλά εμφανίζεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια από τον κ. Πιερρακάκη μέσω ΕΛΤΑ πάνω από 1 εκατ. ευρώ για νομικές συμβουλές.

Το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από τους «άριστους» του κ. Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο.

Η αποπομπή των κ. Πιερρακάκη και Πάτση είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει. Μετά, περιμένουμε να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης γιατί καλύπτει τόσες μέρες το πλιάτσικο των εκλεκτών του».

Γενικά μεγάλα ερωτηματικά υπάρχουν μετά την διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ Α.Πάτση, καθώς αποκαλύπτεται ότι μπορεί στην εταιρεία να υπάρχει και… συγγενής υπουργού!

Έτσι πληροφορίες θέλουν τον Ανδρέα Πάτση να είναι συνέταιρος σε εταιρεία με τη σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα!

 


Πηγή

Προβολές : 368


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα