ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ... ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!

ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ... ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!

25 Σεπτεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:692
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω κι αρχίζω να παίρνω τα χάπια της πίεσης με τη φούχτα…

Gay «ρελάνς» από κυβέρνηση στην εκλογή Σ.Κασσελάκη: «Είμαι και εγώ παντρεμένος με άνδρα» δηλώνει ο δ/ντης του Κ.Μητσοτάκη, Α.Πατέλης

«Αγώνας» για να αποδείξουν ποιος είναι περισσότερο «gay friendly»

 

 

Ως εδώ… την διαστροφή σας δεν θα μας την επιβάλλετε ως κάτι φυσιολογικό…

Κρατήστε τη στην κρεββατοκάμαρά σας… μην μας την πετάτε στη μούρη…

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Με μία δήλωση που έρχεται να απαντήσει στην ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο δ/ντης του γραφείου Οικονομικών του πρωθυπουργικού γραφείου, Αλέξης Πατέλης, δήλωσε πως «είναι κι αυτός παντρεμένος με τον σύντροφό του στο εξωτερικό».

Ουσιαστικά ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, έχουν αποδυθεί σε μια προσπάθεια να αποδείξουν αν όχι το ποιο κόμμα είναι περισσότερο «gay», σίγουρα να δείξουν ποιο κόμμα είναι περισσότερο φιλικό στην guy κοινότητα, και έχει στους κόλπους του πολλούς παντρεμένους άνδρες με άλλους άνδρες.

Πρόκειται για «ιδιαίτερες» καταστάσεις στην δημόσια ζωή του τόπου, που σαφώς δημιουργούν ερωτήματα για την σκοπιμότητα αυτού του gay «διαγκωνισμού».

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Πατέλης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και είπε ότι:

«Αυτό που εγώ βρήκα ενδιαφέρον, όπως ξέρετε είμαι και εγώ παντρεμένος στο εξωτερικό με τον σύντροφό μου, αυτό που βρήκα ενδιαφέρον ήταν ότι το θέμα συζήτησης για τον κ. Κασσελάκη δεν ήταν ο σεξουαλικός του προσανατολισμός αλλά όλα τα υπόλοιπα.

Το ότι φορούσε κοντομάνικα, αν έφαγε πρωινό, ήπιε καφέ και έχουμε μία ας πούμε καινούργια κατάσταση στην οποία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι παντρεμένος στο εξωτερικό με μία σχέση που δεν αναγνωρίζεται από την ελληνική έννομη τάξη».

Σχετικά με το αν το θέμα των ομόφυλων γάμων έρθει στη Βουλή είπε πως: «Ο πρωθυπουργός είπε ότι πιστεύει στην ισότητα στο γάμο και θα το φέρει αυτό στη Βουλή. Προφανώς ο χρονισμός είναι δικιά του απόφαση, αλλά νομίζω ότι η κοινωνία μας έχει δείξει ότι δεν είναι το νούμερο ένα θέμα που τους απασχολεί.

Θα έλεγα ότι καθόλου δεν απασχολεί τον κόσμο. Το νούμερο ένα θέμα είναι αυτό η ακρίβεια και το σουπερμάρκετ. Και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε. Και το θέμα της ισότητας στο γάμο είναι ένα θέμα που θα έρθει».

 

ΣΧΟΛΙΑ

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 692


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα