Αντζελίνα Τζολί: Ήμουν στους Illuminati θα σου πω τα πάντα

Αντζελίνα Τζολί: Ήμουν στους Illuminati θα σου πω τα πάντα

10 Μαρτίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,126
Μοίρασέ το

 

 

Για όποιον ενδιαφέρεται για τον έλεγχο του μυαλού των διασημοτήτων και τις δομές εξουσίας που κυριαρχούν πάνω μας, αυτή είναι μια τρύπα από κουνέλι που αξίζει να κατέβει κανείς. 

Μην κάνετε λάθος, η παγκοσμιοποιητική ελίτ έχει δημιουργήσει μια τεράστια δομή ελέγχου για να ελέγχει τις διασημότητες και τα δημόσια πρόσωπα που χρησιμοποιούνται για να μας επηρεάσουν. 

Απώτερος στόχος είναι η υποδούλωση του ανθρώπινου γένους.

 

 

Και… “ελληνίδες” καλλιτέχνηδες και “έλληνες” καλλιτέχνες έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάολο, για τη δόξα…

Δείτε βίντεο απ’ αυτούς κι αυτές και θα καταλάβετε…

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Εδώ και καιρό υποστηρίζεται ότι οι αστέρες του Χόλιγουντ και άλλες διασημότητες πρέπει να ενταχθούν στους Illuminati για να φτάσουν στην κορυφή της βιομηχανίας του θεάματος, αλλά λίγοι άνθρωποι εκτός του εσωτερικού κύκλου των Illuminati καταλαβαίνουν τι πραγματικά σημαίνει αυτό.

Αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει καθώς διασημότητες που έχουν υποβληθεί στο σύστημα ελέγχου του νου των Illuminati καταρρέουν και διαρρέουν εσωτερικές πληροφορίες που εκθέτουν τις εσωτερικές λειτουργίες του Χόλιγουντ και της βιομηχανίας ψυχαγωγίας.

Η Britney Spears εξέθεσε πρόσφατα τη «σατανική» κακοποίηση που υπέστη στα χέρια των χειριστών της Illuminati κατά τη διάρκεια της 13χρονης συντηρήσεώς της, συμπεριλαμβανομένων των νοσηρών σεξουαλικών τελετουργιών, των εβδομαδιαίων μεταγγίσεων αίματος και των ιατρικών πειραμάτων MK Ultra 

Η Britney δεν είναι η μόνη σταρ που καταρρέει και μας προσφέρει μια ματιά πίσω από την κουρτίνα.

Ο Kanye ακολουθεί τα βήματα του Michael Jackson, του Prince και του Muhammad Ali αποκαλύπτοντας την τεράστια μήτρα ελέγχου που χρησιμοποιεί η βιομηχανία ψυχαγωγίας Illuminati.

Στα τέλη του περασμένου έτους, ο Kanye έκανε τον εκπληκτικό ισχυρισμό ότι η μητέρα του «θυσιάστηκε» ως μέρος μιας τελετουργίας αίματος Illuminati από την ελίτ του Χόλιγουντ προτού κατονομάσει άλλες διασημότητες που υπήρξαν θύματα της βιομηχανίας του θεάματος επειδή παραβίασαν τη συμφωνία τους με τον διάβολο.

Εξέθεσε επίσης τον Harley Pasternak, τον «προσωπικό γυμναστή στα αστέρια» του Χόλιγουντ ως χειριστή του MK Ultra.

Ο Χάρλεϊ Πάστερνακ, ο επονομαζόμενος «προσωπικός εκπαιδευτής», που κάποτε ίδρυσε τον Κάνιε – και μετά τον απείλησε ότι θα το ξανακάνει και θα τον βάλει ναρκωτικά μέχρι να φτάσει στη Χώρα των Ζόμπι και να πάρει τα παιδιά του – ήταν προηγουμένως επιστήμονας σε έναν στρατό ψυχοπαθών ερευνητικό κέντρο, το έργο του οποίου επικεντρώθηκε στα ναρκωτικά.

Για όποιον ενδιαφέρεται για τον έλεγχο του μυαλού των διασημοτήτων και τις δομές εξουσίας που κυριαρχούν πάνω μας, αυτή είναι μια τρύπα από κουνέλι που αξίζει να κατέβει κανείς. Μην κάνετε λάθος, η παγκοσμιοποιητική ελίτ έχει δημιουργήσει μια τεράστια δομή ελέγχου για να ελέγχει τις διασημότητες και τα δημόσια πρόσωπα που χρησιμοποιούνται για να μας επηρεάσουν. Απώτερος στόχος είναι η υποδούλωση του ανθρώπινου γένους.

Ένα εκπληκτικό βίντεο εμφανίστηκε στο οποίο μια 23χρονη Angelina Jolie αποκαλύπτει την πραγματική εσωτερική λειτουργία του Χόλιγουντ καθώς περιγράφει σε φίλους τις εμπειρίες της από τη συμμετοχή της σε «μυστικά τελετουργικά illuminati».

Κατά καιρούς η Angelina φαίνεται τρελή και δαιμονισμένη ενώ περιγράφει τις εμπειρίες που είχε με τη μυστική εταιρεία των Illuminati. Εξηγεί ότι σκότωσε ένα φίδι ως θυσία και της έκαναν τατουάζ, ή επωνυμία, ως μέρος της τελετουργίας της μύησης.

Η κασέτα αποκαλύπτει επίσης ότι η Τζολί είχε δείξει στο παρελθόν μια ηχογράφηση ενός τελετουργικού των Illuminati σε μια από τις φίλες της. Η φίλη της, μιλώντας με σιωπηλούς τόνους, περιγράφει την προβολή του πλάνα, λέγοντας:

« Είδα μόνο εκείνη την ταινία που αγόρασε εκείνη [η Αντζελίνα] εκείνο το βράδυ. Άνθρωποι που είναι, για παράδειγμα, πιο σκοτεινοί… Είναι υπέροχο να μπορείς να δεις τη σεξουαλικότητα όλων, αλλά είναι τόσο περίεργο όταν απλά… Έχω τις πιο εκπληκτικές συμβιβαστικές φωτογραφίες ανθρώπων. 

Το βίντεο έχει πλέον αναρτηθεί στο διαδίκτυο , με την ταυτότητα των δύο φίλων της να διατυπώνονται για την ασφάλειά τους.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε που η Angelina Jolie ήταν μια νεαρή γυναίκα που προσπαθούσε να εισχωρήσει στη βιομηχανία του θεάματος.

Η Μέγκαν Φοξ πρόσφατα άφησε να ξεφύγει ότι συμμετέχει σε φρικιαστικές τελετουργίες αίματος των Illuminati.

Μιλώντας στο Glamour UK για τη σχέση της με την μαριονέτα των Illuminati Machine Gun Kelly, η Fox είπε:

« Είναι μόνο μερικές σταγόνες, αλλά ναι, καταναλώνουμε ο ένας το αίμα του άλλου περιστασιακά μόνο για τελετουργικούς σκοπούς .»

Τι χρειάζονται οι νέοι σταρ για να τα καταφέρουν στο Χόλιγουντ και τη βιομηχανία του θεάματος; Φαίνεται? Ταλέντο? Σκληρή δουλειά? Όχι. Πρέπει να πουλήσουν την ψυχή τους στον διάβολο. Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου.

Ας δούμε για παράδειγμα την περίπτωση της Αγγλίδας ποπ σταρ Charli XCX. Για χρόνια, η Charli XCX εργαζόταν ασταμάτητα για να ανέβει στη μουσική βιομηχανία. Από το 2013, κυκλοφόρησε πέντε άλμπουμ με αναγνώριση των κριτικών, ενώ κέρδισε τρόπαια της βιομηχανίας. Ωστόσο, παρά τη σχετική επιτυχία της, η Charlie XCX εξακολουθεί να μην μπορεί να χαρακτηριστεί «μεγάλη ποπ σταρ».

Τι έλειπε λοιπόν; Έπρεπε ακόμη να πουλήσει την ψυχή της στον διάβολο και να ενταχθεί στους Illuminati.

Όλα άλλαξαν το 2021 και ο CharlieXCX έφτασε στην κορυφή των charts και έγινε «μεγάλος ποπ σταρ».

Σε μια μάλλον κραυγαλέα ανάρτηση στο Instagram, η Charli έγραψε « συμβουλή για νέους καλλιτέχνες: πούλησε την ψυχή σου για χρήματα και φήμη». Μαζί με αυτή τη λεζάντα υπάρχουν συμβολικές εικόνες, συμπεριλαμβανομένου αυτού του σατανικού g-string.

Σε άλλη ανάρτηση, η Τσάρλι έγραψε « το αίμα του μωρού » με ένα emoji που αντιπροσωπεύει ένα ποτήρι μαρτίνι – υπονοώντας ότι αυτό το αίμα καταπίνεται. Αυτή είναι μια αναφορά στην αγαπημένη εμμονή της αποκρυφιστικής ελίτ: την κατανάλωση ανθρώπινου αίματος και σάρκας.

Λίγο πριν το Halloween, η Charli δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα σατανικό τελετουργικό αίματος. Γιατί αυτό κάνουν στην πραγματικότητα εκείνη την εποχή του χρόνου.

Το άλμπουμ του Crash απεικονίζει την Charli να «σκοτώνεται» σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το διακριτικό σημάδι του ενός ματιού που δημιουργήθηκε από τα στρατηγικά τοποθετημένα μαλλιά της δείχνει ότι όλα αυτά είναι απόκρυφοι συμβολισμοί.

Σε μια ανάρτηση που γιορτάζει την επιτυχία της, η Charli δημοσιεύει μια φωτογραφία της ξαπλωμένη σε ένα φέρετρο.

Αξίζει όμως τον κόπο για αυτές τις διασημότητες της βιομηχανίας ψυχαγωγίας; Θα αφήσουμε την ανάρτηση της ίδιας της Charli στο Instagram να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση.

Η λεζάντα αυτής της ανάρτησης είναι « συμβουλή για νέο καλλιτέχνη: γίνεται μόνο χειρότερο». Τα ψηλοτάκουνα, η αλυσίδα και το λουκέτο παραπέμπουν στη σεξουαλική σκλαβιά των πιονιών της βιομηχανίας.

Πηγή

Προβολές : 2,126


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα