Αντιμέτωποι με το Τέρας.  Άραγε, μπορούμε πραγματικά να αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο έγκλημα στην ανθρώπινη ιστορία;

Αντιμέτωποι με το Τέρας. Άραγε, μπορούμε πραγματικά να αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο έγκλημα στην ανθρώπινη ιστορία;

3 Σεπτεμβρίου, 2022 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:978
Μοίρασέ το

 

Μια διεθνική ομάδα κακών ηθοποιών – συμπεριλαμβανομένου του WEF, του ΠΟΥ, του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates, των τεχνολογικών εταιρειών και του ΚΚΚ – ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.

Με την προέλευση των m-volίων και των δοκιμών, μπορείτε να δείτε έναν ακόμη μηχανισμό, μια ακόμη βασική μεθοδολογία αυτού του πολέμου.

Χαρτογραφώντας αυτά τα σημεία αποδείξεων, νομίζω ότι μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε αυτό που βλέπω εγώ.

Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ Ή ΟΧΙ, Ο Λ Ο Ι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ.

 

της Δρ. Ναόμι Γούλφ

Χαλάρωνα στην κλειστή βεράντα μας του μικρού εξοχικού μας στο δάσος, νοιώθοντας αρκετά ευχαριστημένη με τον εαυτό μου. Είχε προηγηθεί μια κοπιαστική εβδομάδα με τις συνηθισμένες μάχες για ελευθερία μια επίπονη εβδομάδα της συνηθισμένης μάχης για την ελευθερία, αλλά είχαν υπάρξει και νίκες.

Διάβαζα ένα περιοδικό διακόσμησης (όλοι έχουμε τα ελαττωματάκια μας). Το γρασίδι ήταν δροσερό, τα πουλιά κελαηδούσαν δυνατά. Ήταν ένα λαμπρό πρωϊνό.

Ένιωθα ότι πρωτοπορούσα και ανεξάρτητη. Ήμουν μόνη στο σπίτι. Ο Μπράϊαν ταξίδευε. Μου άρεσε η αφηγηματική στιγμή: «Μία κυρία στο δάσος».

Μετά άκουσα έναν «γδούπο» περίπου οκτώ πόδια μακριά πίσω από το κεφάλι μου. Ήταν ένα οργισμένο χτύπημα, όπως ένας έφηβος που χτυπά δυνατά την πόρτα του δωματίου του. Όπως λέμε, “Τώρα αλήθεια;;”

Έριξα μια ματιά πίσω μου και είδα τα τεράστια αυτιά και το μέτωπο μιας αρκετά μεγάλης καφέ αρκούδας, που, έχοντας με ξεκάθαρα αντιληφθεί, κρύβόταν με θράσος χαμηλώνοντας πίσω από τους κάδους απορριμμάτων.

Πήγα γρήγορα μέσα, κλειδώνοντας την πόρτα. Έβγαλα ένα όπλο από την ντουλάπα του χωλ. Στη βιασύνη μου, άρπαξα το όπλο που έμοιαζε με τουφέκι, αντί για το πραγματικό τουφέκι, που ήταν στη θήκη. Έτσι βρέθηκα κλειδωμένη και ζαρωμένη σε ένα μπάνιο στον επάνω όροφο, οπλισμένος με ένα αεροβόλο όπλο.

Κατά κάποιον τρόπο την ήξερα αυτήν την αρκούδα. Ο Μπράϊαν είχε απαθανατίσει στην κάμερα του πριν από περίπου ένα χρόνο, κάτι που θα πρέπει να ήταν αυτή η αρκούδα και ο αδελφός ή η αδερφή του, όταν τα δυο μικρά ήταν τότε απλά δυο αξιολάτρευτα μικρά. Ένα από τα μωρά είχε σπρώξει με την μουσούδα του την κάμερα μέχρι που η μαμά την πέταξε μακρυά, προτρέποντας τα μικρά της να την ακολουθήσουν πιο βαθιά στο δάσος, μακριά από τα επικίνδυνα πράγματα των ανθρώπων. Ένα από τα μικρά ήταν τώρα αυτό το τεράστιο πλάσμα, που οι παρατηρητές της αρκούδας αποκαλούν «υπο-ενήλικο».

Κοιτάζοντας έντρομη έξω από το παράθυρο, είδα ότι δεν ήταν πια χαριτωμένο και παχουλό. Ήταν λεπτή, αλλά πολύ μυώδης και φαινόταν αποπροσανατολισμένη. Πρέπει να ήταν οκτώ πόδια μήκος.

Προχώρησα στην κρεβατοκάμαρα του επάνω ορόφου και ασφάλισα τα παράθυρα. Η αρκούδα άφησε τους κάδους σκουπιδιών και με ακολούθησε στη γωνία του σπιτιού. Μπορούσα τώρα να τη δω να βηματίζει και να μυρίζει ακριβώς απέναντι από τα παράθυρα της κρεβατοκάμαρας, αλλά στο επίπεδο του εδάφους. Υπήρχαν παράθυρα γύρω από το σπίτι σε αυτό το επίπεδο. Ήταν γνωστό ότι οι αρκούδες εισέβαλαν σε σπίτια.

Κοίταξα κάτω από το κρεβάτι: το να κρυφτώ εκεί δεν θα μπορούσε να με σώσει αν η αρκούδα έμπαινε στο σπίτι. Συνειδητοποίησα ότι κρατούσα αεροβόλο και ένοιωσα γελοία. Ακόμα κι αν κατάφερνα να τη πυροβολήσω, αυτό δεν θα κατάφερνε τίποτε άλλο από το να την εξοργίσει. Οι λεπτές πόρτες του υπνοδωματίου που τις είχα φανταστεί τόσο ρουστίκ και γοητευτικές, θα μπορούσαν να σπάσουν από ένα θυμωμένο ζώο αυτού του μεγέθους σε χρόνο μηδέν.

Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά καθώς συνειδητοποίησα ότι δεν έφευγε. Συνέχισε να βηματίζει και να κάνει κύκλους, όπου κι αν πήγαινα.

Γύρισα στο μπάνιο και κλείδωσα την πόρτα με την σαθρή κλειδαριά της.

Ήταν πάλι εκεί, έξω από εκείνη την πλευρά του σπιτιού, σαν να με εντόπισε ή σαν να μπορούσε να με μυρίσει. Σίγουρα μπορούσε να μυρίσει τον φόβο μου.

Ζάρωσα πίσω από την κουρτίνα του μπάνιου. Η αρκούδα σταμάτησε να λεηλατεί τα σκουπίδια, σηκώθηκε ξανά στα πίσω πόδια της, με κοίταξε κατάματα — ή καλύτερα ρουθούνισε ακριβώς πάνω μου— και αποκάλυψε τα μακριά, κοφτερά κίτρινα δόντια της.

Αν είχα κάποια συμπάθεια για τον πεινασμένο έφηβο που τον εγκατέλειψε η μαμά του (ή, όπως εξηγούν οι ιστότοποι παρακολούθησης αρκούδων, “χειαραφετήθηκε” από την μαμά του), αυτή εξανεμίστηκε.

Τηλεφώνησα στον Μπράϊαν, παγωμένη από φόβο.

«Κάντε την κορμοστασιά σου να φαίνεται μεγάλη! Φώναξε της!» μου έδωσε οδηγίες ο Μπράϊαν. Αυτό ήταν αδύνατο. Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Μόλις που μπορούσα να αναπνεύσω.

Αυτό ήταν, σίγουρα, σκέφτηκα, αφού είχε εξαντλήσει τη σακούλα σκουπιδιών. Θα έφευγε τώρα, σίγουρα. Όμως όχι. Γύρισε πάλι προς το μέρος μου σαν εφιάλτης και ξεκίνησε για άλλη μια φορά να κάνει κύκλους στο σπίτι.

Τηλεφώνησα στο γραφείο του σερίφη.

Και τις δύο φορές μου είπαν ότι δεν γίνεται τίποτα, και να μείνω μέσα. Δεν κατηγορώ τους σερίφηδες της κομητείας της Κολούμπια. Έχουν θέματα να αντιμετωπίσουν πιο σοβαρά από μια πρώην κυρία της πόλης παγιδευμένη στο σπίτι της από μια πεινασμένη αρκούδα.

Αλλά η αρκούδα συνέχιζε να κόβει κύκλους ακριβώς χτυπώντας στους τοίχους του σπιτιού. Αυτό συνεχίστηκε για μια ώρα. Η αδρεναλίνη κυλούσε στο αίμα μου. Αναρωτιόμουν αν θα πέθαινα εκείνη τη μέρα.

Όταν τηλεφώνησα στην αστυνομία παρόλο που δεν ήθελα, και ικέτευσα για βοήθεια, μου είπαν να τηλεφωνήσω ξανά μόνο αν κατάφερνε να μπει μέσα το σπίτι. (Σας ευχαριστώ, εσάς τους υποστηρικτές του «Defund the Police» (κίνηση για αν αποσυρθεί η χρηματοδότηση της αστυνομίας)…)

Σε ορισμένα σημεία ακραίου στρες, δεν μπορούσα καν να κάνω τον εαυτό μου να κοιτάξει έξω για να δω πού ήταν η αρκούδα. Κι αν κοίταζα και δεν μπορούσα να την δω επειδή ήταν ήδη στο σπίτι ; Βρέθηκα ακριβώς σε αυτή την κατάσταση που είναι οικεία σε όσους από εμάς έχουμε υποστεί κάποια διαταραχή μετατραυματικού στρες – μια ευάλωτη κατάσταση όπου παγώνεις και όπου καταπιάνεσαι με μαγικές σκέψεις.

Αν δεν κοιτάξω την αρκούδα, αυτή δεν θα υπάρχει. Αν δεν συναντήσω το βλέμμα της δεν θα με δει ούτε θα με μυρίσει. Είμαι κάπου αλλού. Δεν είμαι πραγματικά εδώ.

Αναγνώστη, μετά από μια ώρα σώθηκα όταν οι γενναίοι συνάδελφοί μου, ο Craig Klein, η Reinette Senum και ο Jamie Arrigo, που είχαν συναντηθεί εκεί κοντά, κατευθύνθηκαν με τα αυτοκίνητά τους προς τον κατάφυτο δρόμο που οδηγούσε στο σπίτι μας, κορνάροντας. Κατέβηκα τα σκαλιά, ποτέ τόσο χαρούμενη που είδα ανθρώπους στη ζωή μου. Η Reinette γέλασε βλέποντάς με να τρέχω να ανοίξω την πόρτα, κρατώντας ακόμα το άχρηστο αεροβόλο όπλο μου.

Νομίζω ότι είχα διατηρήσει τη λογική μου, αλλά είχα πάθει σοκ. Ταυτόχρονα έφτασε και ένας αξιωματικός από το τμήμα του Σερίφη, να είναι καλά. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΣΩΣΑΝ. Ο επιθετικός εισβολέας, το άγριο ζώο, είχε τρομάξει κι είχε τραπεί σε φυγή μακριά, και όχι από εμένα. Εγώ ήμουν ένα ναυάγιο, απελπισμένη.

Για μέρες σκεφτόμουν τα αιχμηρά κίτρινα δόντια εκείνης της αρκούδας, που εκτίθονταν καθώς σήκωνε το ρύγχος της στον αέρα, και οσφριζόταν, σαν σκηνή από κάποιο φρικιαστικό παραμύθι.

Γιατί λέω αυτή την ιστορία;

Επειδή – η αρκούδα συνεχώς ένοιωθε όλο και πιο άνετα, βγαίνοντας από το δάσος. Ένοιωθε όλο και μεγαλύτερη οικειότητα να εξερευνήσει τα σκουπίδια μας, και έπειτα κατέλαβε την περιοχή εξερευνώντας το γκαζόν μας. «Εξοικειώθηκε» τελικά, όπως λένε οι παρατηρητές αρκούδων. Είχε την κυριότητα του γκαζόν και έκοβε κύκλους γύρω από το σπίτι για να σημαδέψει την περιοχή την. Και τελικά, ένοιωθε άνετα να παρενοχλεί τους ιδιοκτήτες σπιτιού.

ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΕΠΕΙΔΗ — ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ. ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ.

Το να μην μπορώ να κοιτάξω απευθείας την αρκούδα δεν με έκανε πιο ασφαλή. Η ΑΡΝΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.

Όλα αυτά, φυσικά, συνέβησαν πραγματικά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ΕΠΙΣΗΣ μια ΜΕΤΑΦΟΡΑ.

Την ίδια εβδομάδα που συνέβη αυτό, ολοκλήρωσα επίσης την αναφορά μου για τα m-volια της Pfizer, δείχνοντας – αυτό που ήξερα εδώ και μήνες ότι τελικά θα έβρισκα.

Η καρδιά της κατασκευής και της διανομής εκατομμυρίων δόσεων των m-volίων MRNA εξαιτίας των οποίων θερίζουν οι θάνατοι ένα τέτοιο κομμάτι θανάτου και έχει έρθει η καταστροφή σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη, είναι μπλεγμένη με τα σχέδια, τις μεθόδους και την υποδομή κατασκευής του υπαρξιακού μας αντιπάλου.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ.

Από τότε που άρχισα να διαβάζω για πρώτη φορά τις εκθέσεις που συνέταξαν οι 3.000 ιατρικοί και επιστημονικοί εμπειρογνώμονες της ομάδας WarRoom/DailyClout Pfizer Documents Research Volunteers, με βάση τα 55.000 έγγραφα της Pfizer που κυκλοφόρησαν με δικαστική απόφαση, ήξερα ότι δεν έβλεπα μόνο ένα φάρμακο που πήγε στραβά, όχι απλώς μια άπληστη φαρμακευτική εταιρεία και μια ρυθμιστική υπηρεσία που ήταν πλήρως διεφθαρμένη, αλλά μάλλον, ή επιπλέον, ΕΒΛΕΠΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ. [ https://campaigns.dailyclout.io/campaign/brand/cc3b3e5a-6536-4738-8ed6-5ee368c67240 ]

ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ επί δεκαοκτώ μήνες αιφνίδιους θανάτους, αργούς θανάτους, εγκεφαλίες, εγκεφαλικά, εμφράγματα, περικαρδίτιδα, μυοκαρδίτιδα, Guillain Barre, παράλυση Bell, ΣΚΠ, θρόμβους αίματος, θρόμβους στους πνεύμονες, θρόμβους στα πόδια, ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΠΛΕ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ, αυθόρμητες αμβλώσεις, θνησιγένειες, νεογνικές κρίσεις, ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΝΕΟΓΝΑ, ηπατική βλάβη, νεφρική βλάβη, κατεσταλμένη γαλουχία, κατεσταλμένο αριθμό σπερματοζωαρίων, διαταραγμένη έμμηνο ρύση, όλα αναλυτικά στα έγγραφα της Pfizer.

Όταν είδα το γεγονός ότι 34.000+, από τις 42.000+ «περιπτώσεις» ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρονται στην παγκόσμια κυκλοφορία των ενέσεων Pfizer, ήταν στις ΗΠΑ — με την επόμενη μεγαλύτερη ομάδα στη Δυτική Ευρώπη — και ότι οι υπόλοιπες 56 χώρες σε όλο τον κόσμο που είχαν επίσης λάβει ενέσεις Pfizer, αριθμούσαν μόνο λίγο πάνω από 7000 ανεπιθύμητες ενέργειες συνολικά — ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΟΤΑΝ ΕΙΔΑτον ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ των ΝΕΟΓΝΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ από χώρα σε χώρα, την αύξηση κατά 34% πάνω από το φυσιολογικό σε θνησιγενείς τοκετούς και αυθόρμητες αμβλώσεις για τις m-volιασμένες έναντι των μη m-volιασμένων μητέρων.

Όταν είδα ότι 3816 m-volιασμένες γυναίκες στη βάση δεδομένων VAERS έχασαν τα μωρά τους — το 57% όλων των νεογνικών θανάτων σε όλο το διάστημα που τηρούνταν τα αρχεία VAERS — [https://www.clarkcountytoday.com/news/cdc-database- δείχνει-κίνδυνος-θανάτου-για-μωρά-εμβολιασμένων-μητέρων/]; όταν είδα ότι από τις 36 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ που παρακολουθήθηκαν στα έγγραφα της Pfizer, 28 από τα ΜΩΡΑ ΠΕΘΑΝΑΝ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) [https://www.drpaulalexander.com/blogs/news/etana-hecht-israeli-scientist-researcher-vaccinated-women-fertility-signals-are-coming-through-the-fda-pfizer-actively-worked-to- κρατήστε-αυτά-τα-δεδομένα-κρυμμένα-από-όψη-για-μας-ζωές]?

Όταν είδα την αύξηση κατά 40 τοις εκατό στα ποσοστά θνησιμότητας και τη συγκλονιστική αύξηση των περιπτώσεων αναπηρίας στη Δύση [https://journal.rajeshtaylor.com/further-disturbing-rates-of-disability-mortality-in-life- ασφαλιστήρια-δεδομένα-από-κοινωδο-εμβόλιο-rollout/—] ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ότι θα ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ, ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ Ή ΑΠΛΩΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ – με τη Moderna (100 mcg) πολύ πιο επιζήμια από την Pfizer (30 mcg) — ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ μια μελέτη από το Χονγκ Κονγκ το 2021 – μια μελέτη που, φυσικά, ήταν υπόλογη στο ΚΚΚ – που αποκάλυψε ότι μια ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ (ένα «ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ») στην κυκλοφορία του αίματος των ποντικών, είχε ως αποτέλεσμα ΟΡΑΤΑ ΜΕΓΕΘΥΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ με λευκά μπαλώματα που μπορούσαν να φανούν με γυμνό μάτι, καθώς και καταιγίδες κυτοκινών και ηπατική βλάβη, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ «ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ» ήταν ΑΡΓΟΙ αλλά ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ για να ΒΛΑΨΟΥΝ και στη συνέχεια να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ την ΥΓΕΙΑ των ΔΥΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ. Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα: «Η μυοπερικαρδίτιδα μετά τον m-volιασμό αναφέρεται μετά από ανοσοποίηση με m-volια αγγελιαφόρου RNA (mRNA) για τη νόσο του κορωνοϊού 2019 (COVID-19).

Και όμως με αυτό το εύρημα που εποπτεύεται από το CCP, ότι με την ένεση στα θηλαστικά με το m-volιο MRNA, οι καρδιές τους υπέστησαν εμφανή βλάβη, το παγκόσμιο πρόγραμμα ενέσεων συνέχισε να λειτουργεί.

(εικόνα:
[https://academic.oup.com/cid/article/74/11/1933/6353927; Το m-volιο mRNA με ενδοφλέβια ένεση της νόσου του κορωνοϊού 2019 (COVID-19) μπορεί να προκαλέσει οξεία μυοπερικαρδίτιδα σε μοντέλο ποντικού, Can Li, Yanxia Chen, Yan Zhao, David Christopher Lung, Zhanhong Ye, Wenchen Song, Fei-Fei Liu, Jian,-Piao, Wan-Man Wong, Cyril Chik-Yan Yip, Jasper Fuk-Woo Chan, Kelvin Kai-Wang To, Siddharth Sridhar, Ivan Fan-Ngai Hung, Hin Chu, Kin-Hang Kok, Dong-Yan Jin, Anna Jinxia Zhang, Kwok -Yung Yuen; Clinical Infectious Diseases , Volume 74, Issue 11, 1 Ιουνίου 2022, Σελίδες 1933–1950, https://doi.org/10.1093/cid/ciab707 ]

Μας είπαν ότι η Pfizer/BioNTech είναι γερμανική εταιρεία. Αλλά στην πραγματικότητα είναι μια ΓΕΡΜΑΝΟ-ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Από τη στιγμή που ανακάλυψα για πρώτη φορά ότι η Pfizer/BioNTech είχε ένα ΜΣ με τη Fosun Pharmaceuticals, μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία συνδεδεμένη με το ΚΚΚ με έδρα τη Σαγκάη, για την κατασκευή των m-volίων Pfizer/BioNTech MRNA, ήξερα ότι με λίγο περισσότερο σκάψιμο θα έβρισκα την Κίνα στην καρδιά αυτών των πολεμικών πράξεων.

Η κατάθεση SEC της BioNTech δείχνει ότι το ΜΣ με τη Fosun Pharmaceuticals περιλαμβάνει μια επένδυση μετοχικού κεφαλαίου από τη Fosun στην BioNTech. Με άλλα λόγια, το ΚΚΚ είναι επενδυτής μετοχικού κεφαλαίου στην BioNTech : «Στο πλαίσιο της στρατηγικής συμμαχίας με τη Shanghai Fosun Pharmaceutical (Group) Co., Ltd («Fosun Pharma»·

Σύμβολο μετοχών: 600196.SH, 02196.HK) δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για την ανάπτυξη του BNT162 στην Κίνα, η Fosun συμφώνησε να πραγματοποιήσει μια επένδυση ιδίων κεφαλαίων η οποία ελήφθη στα μέσα Απριλίου 2020.

Η έκδοση 1.580.777 κοινών μετοχών ονομαστικής αξίας k€ 1.581 καταχωρήθηκε στο εμπορικό μητρώο ( Εγγραφή Handels) από τις 23 Απριλίου 2020.”

Όχι μόνο αυτό, αλλά: «Ο Ai-Min Hui, Πρόεδρος Global R&D και Chief Medical Officer της Fosun Pharma είπε: «Συνεργαζόμαστε στενά με την BioNTech και τις ρυθμιστικές αρχές για να αξιολογήσουμε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του υποψήφιου m-volίου, προκειμένου να συγχρονίσουμε τη διαδικασία ανάπτυξης στην Κίνα με άλλες χώρες και να φέρουμε το m-volιο στη δημοσιότητα το συντομότερο δυνατό, εάν το m-volιο πετύχει». [https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1776985/000119312520210694/d54613d424b3.htm]

Η Fosun δεν είναι ξεχωριστή από το ΚΚΚ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΚ : Η Fosun απέκτησε σχεδόν το ήμισυ της Sinopharm: «Το 2003 η Fosun Pharmaceutical απέκτησε το 49% των μετοχών του Ομίλου Sinopharm ( Κινέζικα : 国药控股). […] Το 2008, ένα χρόνο πριν από την αρχική δημόσια προσφορά του Ομίλου Sinopharm, η Fosun Pharmaceutical ανήκε στην άμεση μητρική εταιρεία του Ομίλου Sinopharm, Sinopharm Industrial Investment ( κινεζικά : 国药产业投资). ο πλειοψηφικός ιδιοκτήτης της κοινοπραξίας ήταν η κρατική China National Pharmaceutical Group (Sinopharm).» 2003年年报[ Ετήσια Έκθεση 2003 ] (PDF). Fosun Industrial. 24 Απριλίου 2004.

Ανακτήθηκε στις 5 Αυγούστου 2018 – μέσω του ιστότοπου του Χρηματιστηρίου της Σαγκάης. [ ^ 国药集团复星联合成立首家混合所有制药企.企业观察报(στα κινέζικα (Κίνα)). 4 Αυγούστου 2014. Ανακτήθηκε στις 5 Αυγούστου 2018 – via Sina ; ^ 2009年年报[ Ετήσια Έκθεση 2009 ] (PDF). Fosun Pharmaceutical. 25 Μαρτίου 2010. Ανακτήθηκε στις 5 Αυγούστου 2018 – μέσω του ιστότοπου του Χρηματιστηρίου της Σαγκάης. ^ “Συναλλαγή σύνδεσης” (PDF) (Δελτίο τύπου). Σαγκάη: Fosun International. 20 Ιουνίου 2008.]

Η Sinopharm, φυσικά, όπως βλέπετε παραπάνω, της οποίας η Fosun κατέχει σχεδόν τα μισά, ΑΝΗΚΕΙ με τη σειρά της ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και έτσι ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στο ΚΚΚ.

Το αρχικό MOU BioNTech/Fosun φαίνεται να υπονοεί ότι όλη η δραστηριότητα των κοινοπραξιών BioNTech/Fosun βρίσκεται στην Κίνα ή σε περιοχές που ευθυγραμμίζονται ή κοντά στην Κίνα. Είναι όμως έτσι τώρα; Η Fosun Pharma δεν έμεινε στην Κίνα.

Ήρθε εδώ. Η Fosun Pharmaceuticals είναι πλέον και η Fosun Pharmaceuticals USA, με υποκαταστήματα για Ε και Α και σκευάσματα προϊόντων στη Βοστώνη, MA και στο Πρίνστον της Νέας Υόρκης: [https://fosunpharmausa.com/covid19/pcr/]

Παράγει σκευάσματα και προϊόντα στις ΗΠΑ για διανομή στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Η Fosun Pharma έχει δημιουργήσει μια «παγκόσμια στρατηγική λειτουργίας» για την κατασκευή m-volίων COVID-19, δοκιμών PCR COVID-19 και δοκιμών αντιγόνου COVID-19:

«Η Fosun Pharma έχει χτίσει μια ισχυρή ρίζα στην Κίνα και έχει αναπτύξει μια παγκόσμια στρατηγική λειτουργίας, με τη φαρμακευτική παραγωγή και την Ε&Α να είναι ο μεγαλύτερος και βασικός επιχειρηματικός τομέας, […]»

«Το 2021, τα έσοδα από νέα και υπονέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του COMIRNATY® (m-volιο mRNA COVID-19, γνωστό και ως BNT162b2), […] αντιπροσώπευαν πάνω από το 25% των εσόδων στον τομέα της φαρμακευτικής παραγωγής.

Τα έσοδα από περιοχές εκτός της ηπειρωτικής Κίνας και χώρες του εξωτερικού έφθασαν τα 13.599 εκατομμύρια RMB, αντιπροσωπεύοντας το 34,86% των συνολικών εσόδων, σηματοδοτώντας ένα βήμα προς τα εμπρός στην παγκοσμιοποίηση». [Πλάγια γράμματα δικά μου].

Και επιπλέον: «Ενισχύοντας συνεχώς την παγκόσμια ικανότητα λειτουργίας και κάνοντας περαιτέρω βελτίωση για την παγκοσμιοποίηση, η Fosun Pharma έχει διαμορφώσει ένα παγκόσμιο λειτουργικό σύστημα για Ε&Α, κατασκευή και εμπορευματοποίηση και επεκτείνει συνεχώς τις αγορές του εξωτερικού. [..] Η ικανότητα παγκοσμιοποίησης ενισχύεται συνεχώς. Η δεύτερη έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες συμβάλλει στη δημιουργία ενός παγκόσμιου επιχειρηματικού τοπίου με πλήρη κάλυψη της Ε&Α, της κατασκευής και της εμπορευματοποίησης.[…]

«Μέχρι το τέλος του 2021, η ομάδα εμπορευματοποίησης της Fosun Pharma στο εξωτερικό με περισσότερους από 1.200 υπαλλήλους έχει κατασκευάσει πλατφόρμες μάρκετινγκ στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αφρική και την Ευρώπη [με πλάγια γραφή] και έχει επιτύχει άμεσες πωλήσεις σκευασμάτων στην αγορά των ΗΠΑ. […] Το κιτ δοκιμής COVID-19 από τη Fosun Diagnostics έχει πουληθεί σε περισσότερες από δέκα χώρες. […] Η Gland Pharma, θυγατρική εταιρεία χαρτοφυλακίου στην Ινδία, έλαβε εγκρίσεις από τον FDA των ΗΠΑ για 13 γενόσημα φάρμακα το 2021.

«Αξιοποιώντας την τρέχουσα παγκόσμια ικανότητα παραγωγής και παγκοσμίου επιπέδου εγκαταστάσεις παραγωγής […] Η Fosun Pharma έχει επιταχύνει την απόκτηση της διεθνούς πιστοποίησης GMP των εγχώριων γραμμών παραγωγής, θέτοντας στέρεες βάσεις για την εξαγωγή εγχώριων προϊόντων. Τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο του 2022, η Fosun Pharmaceutical Industrial έλαβε την άδεια του Medicines Patent Pool (MPP) για την παραγωγή και την παροχή της γενικής έκδοσης της στοματικής θεραπείας της Merck για COVID-19 MOLNUPIRAVIR και της Pfizer από του στόματος θεραπείας COVID-19 NIRMATRELVIR , καθώς και των Nirmatrelvir και Ritonavir της Pfizer [….]. Η άδεια περιλαμβάνει και τα συστατικά και το τελικό φάρμακο. Μέσω αυτής της άδειας, η Fosun Pharma αφοσιώθηκε περαιτέρω στην καταπολέμηση της πανδημίας σε όλο τον κόσμο».

Η Fosun Pharma USA προσφέρει σε πιθανούς συνεργάτες: «Παγκόσμια εμβέλεια με έμφαση στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας». Προσφέρει «Δικαιώματα στις ΗΠΑ» και «Παγκόσμια Δικαιώματα» καθώς και «Δικαιώματα της Κίνας». [https://fosunpharmausa.com/innovative-medicine/]

[https://fosunpharmausa.com/fosun-pharma-2021-annual-results-announcement/].

Η Αρχειοθέτηση του FDA για τις εγκαταστάσεις της Fosun Pharma USA αναφέρει ότι η εγκατάσταση είναι εξουσιοδοτημένη να «αναπτύσσει προδιαγραφές», ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ των δοκιμών PCR και των δοκιμών ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ που δημιουργεί, και ότι η εγκατάσταση μπορεί επίσης να διαθέτει πράκτορες των ΗΠΑ: [https://fda.report/ Company/Fosun-Pharma-Usa-Inc]

Αυτό είναι ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. Η Fosun Pharmaceuticals δεν συνεργάζεται απλώς με την Pfizer/BioNTech για την παραγωγή των m-volίων για τον COVID-19: ΚΑΝΕΙ, όπως σημειώθηκε, τα ΤΕΣΤ PCR που είναι η μία βασική ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΑ « ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ» ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ.

Μια ΕΤΑΙΡΕΙΑ που ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΑΙ από το ΚΚΚ και ένα ΠΡΟΪΟΝ που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ από το ΚΚΚ αποφασίζει — ποιος μπορεί να πάει στη δουλειά ή στο σχολείο, ποιος πρέπει να κλείσει το κατάστημά του, ποιος μπορεί ή δεν μπορεί να ταξιδέψει — σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ: [https:/ /fosunpharmausa.com/covid19/pcr/]. Μια ΕΤΑΙΡΕΙΑ που ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΑΙ από το ΚΚΚ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ τη ΣΥΝΘΕΣΗ (!!!!!!!) των ΤΕΣΤ PCR και ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ που πηγαίνουν ΒΑΘΙΑ στις ΡΙΝΟΦΑΡΥΓΓΙΚΕΣ ΚΟΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΥΤΙΚΩΝ που αναγκάζονται, εβδομάδα με την εβδομάδα, να υπόκεινται σε τεστ με αυτά τα προϊόντα. Αυτές είναι οι σελίδες προϊόντων της Fosun Pharma USA:

(πίνακας προϊόντων)

Τα ακόλουθα προϊόντα αναπτύσσονται στις εγκαταστάσεις του Princeton NJ Fosun Pharma ΗΠΑ:

(λίστα)

Έτσι, αυτή η υβριδική οντότητα που ανήκει στο ΚΚΚ είναι εδώ τώρα και δημιουργεί τα διαγνωστικά όργανα που καθορίζουν την κλίμακα της πανδημίας στη Δύση. Το ΚΚΚ μπορεί έτσι να αυξήσει ή να μειώσει τους αριθμούς.

Κάνει επίσης: εκατομμύρια ενέσεις MRNA Pfizer/BioNTech, το χάπι Merck COVID-19 Molnupiravir, το χάπι Pfizer COVID-19 Paxlovid — για το οποίο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για 10 εκατομμύρια δόσεις και 5,29 δισεκατομμύρια δολάρια δολάρια για το 2022 [https://www.fiercepharma.com/manufacturing/pfizer-boosts-paxlovid-manufacturing-capacity-as-merck-s-rival-covid-pill-sees] — όλα αυτά για τις ΗΠΑ και για δέκα ακόμη χώρες συμπεριλαμβανομένης της ΕΕ.

Όλα αυτά διαμορφώνονται και διανέμονται από μια εταιρεία που οδηγεί απευθείας στο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

Όταν ο Προέδρος Μπάιντεν κάνει μια συμφωνία με την Pfizer/BioNTech σε εκατομμύρια δολάρια, με τα χρήματα των φόρων μας, δίνει ένα σημαντικό μέρος των κεφαλαίων στην Κίνα. Όταν ξοδεύει ένα δισεκατομμύριο δολάρια μέσω γενικών λογαριασμών για ΜΑΠ, συμπεριλαμβανομένων εκατομμυρίων για δοκιμές PCR και αντιγόνων, γράφει επιταγές στην Κίνα.

Αυτό προέρχεται από την ενότητα “R and D” του ιστότοπου της Fosun Pharmaceutical USA: δείτε τις τρεις τελευταίες καταχωρήσεις:

 

(πίνακας)

Είναι η Fosun μια εταιρεία Pharma που διευθύνεται από το CCP; Το 2018 ένας πληροφοριοδότης — και στην Κίνα αυτό είναι θαρραλέο — προκάλεσε ένα σκάνδαλο που αποκάλυψε ότι η Fosun Pharmaceuticals είχε ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ «ΜΑΖΙΚΑ» τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ και επίσης ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΣΕ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. Οι εγκαταστάσεις ήταν τόσο χαοτικές που ο αμερικανικός FDA έστειλε στην εταιρεία μια αυστηρή επιστολή. [https://www.fiercepharma.com/manufacturing/fosun-pharma-massively-fakes-api-production-data-and-bribes-regulators-whistle-blower].

Η κατάθεση SEC της BioNTech αναφέρει ότι έχει επιτευχθεί 100%, μια μεταφορά τεχνολογίας στην — Κίνα. Όχι σε «κινεζική εταιρεία» ή «Κινέζο φυσικό πρόσωπο» αλλά στη χώρα — την Κίνα:

(αναφορά: https://investors.biontech.de/node/12681/html)

Επιπλέον, η κατάθεση της SEC εξηγεί ότι θα πραγματοποιήσει τη «μεταφορά τεχνολογίας με την Κίνα» μετά τη χορήγηση έγκρισης μάρκετινγκ. Δεν ξέρω τι σημαίνει “μεταφορά τεχνολογίας” σε αυτήν την κατάθεση SEC. Οι ειδικοί σε θέματα αρχειοθέτησης SEC που το εξέτασαν για μένα, πρότειναν ότι αυτό μπορεί να σημαίνει IP, μεθοδολογίες κατασκευής, τύπους, δεδομένα ή και τα τέσσερα. Αλλά σίγουρα είναι σημαντικό ότι η εταιρεία BioNTech έχει δηλώσει ως 100% ολοκληρωμένη ή σε εξέλιξη, μια «μεταφορά τεχνολογίας» στην ΚΙΝΑ. ΔΕΝ «ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ» την τεχνολογία Ή «ΑΔΕΙΟΔΟΤΕΙ» την τεχνολογία – αλλά ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ την τεχνολογία. Αυτό σημαίνει ότι σε κάποια ιδιότητα, η Κίνα θα είναι υπεύθυνη για κάποια πτυχή της τεχνολογίας της BioNTech, ωστόσο αυτό ορίζεται εδώ.

(απόσπασμα)

Λάβετε λοιπόν όλα τα παραπάνω και αντιστοιχίστε τα με τα 150.000 και πλέον ανεπιθύμητα συμβάντα στα έγγραφα της Pfizer, τις θανατηφόρες βλάβες στην αναπαραγωγή, τους νεογνικούς θανάτους στη Δυτική Ευρώπη, τα μωρά σε επιληπτικές κρίσεις.

Συνδυάστε τα με τη μείωση του πληθυσμού, την αύξηση των αναπηριών, αντιστοιχίστε το με τις άκαμπτες, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ Μ-VOLΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (του Καναδά και της Αυστραλίας και όλης της Δυτικής Ευρώπης, καθώς και στον πιο ισχυρό στρατό στον κόσμο, που των Ηνωμένων Πολιτειών) — αντιστοιχίστε το με τις ΕΝΤΟΛΕΣ M-VOLΙΑΣΜΟΥ που απευθύνονται στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ μας, τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ στον ΤΟΜΕΑ της ΥΓΕΙΑΣ , τους ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ μας, τους ΠΙΛΟΤΟΥΣ μας, τους πρώτους ανταποκριτές μας, τα ΠΑΙΔΙΑ μας, τα ΜΩΡΑ μας — όλα αυτά που έγιναν από έναν αιχμάλωτο του Λευκού Οίκου, μέσω του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν στο Κ.Κ.Κ.

Προσθέστε σε όλα αυτά τις ενδείξεις ότι τα ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ, κατά 12-20%:

Πόσο ποιο καλύτερος τρόπος για να σακατέψεις την άλλη υπερδύναμη του κόσμου από το να καταστρέψεις τις αμερικανικές γραμμές του μετώπου μας και την αμερικανική επόμενη γενιά μας, με ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ Μ-VOLΙΑ, που μπήκαν αρκετά εύκολα στη Δύση μέσω (ούτε και τόσο πολλών) εταιρειών κέλυφος και cutouts;

Πόσο εύκολο να γίνει το ίδιο και στη Δυτική Ευρώπη, στον Καναδά και την Αυστραλία, συνολικά;

Πάρτε όλα τα παραπάνω και θεωρήστε ότι ο ιός προήλθε από την Κίνα.

Και τώρα όλες οι συσκευές δοκιμών, καθώς και εκατομμύρια m-volια, οι καταστροφικά επιβλαβείς ή θανατηφόρες «λύσεις» για τον ιό, προέρχονται επίσης από τους ίδιους ανθρώπους, την ίδια ηγεσία που έφερε στον κόσμο τις ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ, τους πολίτες που φυλακίστηκαν στα σπίτια τους, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ουιγούρων και τη ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΝ.

Υπέθεσα στο νέο μου βιβλίο The Bodies of Others ότι μια διεθνική ομάδα κακών ηθοποιών – συμπεριλαμβανομένου του WEF, του ΠΟΥ, του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates, των τεχνολογικών εταιρειών και του ΚΚΚ – ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.

Με την προέλευση των m-volίων και των δοκιμών, μπορείτε να δείτε έναν ακόμη μηχανισμό, μια ακόμη βασική μεθοδολογία αυτού του πολέμου.

Χαρτογραφώντας αυτά τα σημεία αποδείξεων, νομίζω ότι μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε αυτό που βλέπω εγώ.

Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ Ή ΟΧΙ, Ο Λ Ο Ι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ.

ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΘΗΡΙΟ.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 978


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα