ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΕ ΣΤΥΛΙΑΝΕ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥ Π.Ν., “ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ” ΤΗ ΘΑΛΕΙΑ!!!

ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΕ ΣΤΥΛΙΑΝΕ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥ Π.Ν., “ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ” ΤΗ ΘΑΛΕΙΑ!!!

26 Αυγούστου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,344
Μοίρασέ το

 

‘Ενα νέο παιδί, από τα χιλιάδες που κάθε χρόνο ονειρεύονται να υπηρετήσουν την Πατρίδα, “ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ” ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ… όπως ακριβώς και με τα χιλιάδες ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Όσο πιο πολύ ψάχνω τον θάνατο της ΘΑΛΕΙΑΣ, τόσο πιο πολύ συνειδητοποιώ ότι πρόκειται για “ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ”.

Όπως ακριβώς και με τους δεκάδες χιλίαδες νεκρούς από το εμβόλιο…

Εδώ όμως, πρόκειται για την ίδια την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ…

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ Ή ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

Για τον κάθε ανεγκέφαλο και προβατοποιημένο ΖΩΟΝ που πήγε και μπολιάστηκε επειδή έτσι του είπαν οι ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ και ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΩΝ ΠΟΥΤΑΝΟΓΙΑΤΡΩΝ, μου είναι παντελώς αδιάφορο πόσοι θα ψοφήσουν ή θα ζήσουν για ένα διάστημα με φοβερές παρενέργειες.

Με πονάει όμως για τα παιδιά και για τις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ.

Και ο θάνατος της ΘΑΛΕΙΑΣ, με συγκλόνισε…

‘Ενα νέο παιδί, από τα χιλιάδες που κάθε χρόνο ονειρεύονται να υπηρετήσουν την Πατρίδα, “ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ” ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ… όπως ακριβώς και με τα χιλιάδες ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Κι έτσι, άρχισα να το ψάχνω…

Θα ξεκινήσω από την επίσημη σελίδα του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ…(εδώ)  για να δούμε αυτό το περιβόητο πολεμικό σκαρί ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, τι περιλαμβάνει στα χαρακτηριστικά του…

Διαβάζω λοιπόν στην τελευταία παράγραφο…

“Ιδιαίτερης σημασίας είναι η πλήρης θεραπευτική μονάδα του πλοίου, που είναι εξοπλισμένη μεχειρουργείο, μονάδα εντατικής θεραπείας, θάλαμο ασθενών, ακτινολογικό και μικροβιολογικό εργαστήριο και οδοντιατρείο”!!!

Το γελοίο είναι οτι το συνοδό πλοίο του Κανάρη, δεν ήταν πετρελαιοφόρο όπως αρχικά διέδωσαν, ούτε το νεφελώδες …πλοίο υποστηριξης!

Είναι πλοίο νοσοκομείο ο Προμηθέας και έχει και εντατική!!!

ΠΩΣ ΣΤΕΛΕΧΩΘΗΚΕ;;;

Και ερωτώ: ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ…

Περιμένω επίσης να μάθω αν ισχύει πως στο πλοίο υπήρχαν δόκιμοι που ταξείδευαν με τεστ και ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.

Κι αν ισχύουν οι πληροφορίες πως όντως αυτοί που αρνήθηκαν τον εμβολιασμό, ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ.

Ισχύει η πληροφορία πως σε πλοία του Π.Ν., ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ;;;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ;;;

 

Έλα να σε ξεναγήσω στο πρώτο σχόλιο, Στυλιανέ Πετράκη του ΓΕΝ…

 

ΚΑΜΙΑ λέει:

Καλέ ο Προμηθέας το βαπόρι του Πολεμικού Ναυτικού, ΠΛΩΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ δεν είναι;

Με αυτό δεν γυρίζαν όλα τα νησιά της άγονης γραμμής πέρυσι κι εμβολίαζαν τα παππούδια;

Με αυτό δεν πηγαίνουν σε απομακρυσμένα νησιά επανδρωμένο με γιατρούς και νοσηλευτές και κάνουν εξετάσεις κάθε χρόνο σε απομακρυσμένα νησιά;

Άρα, αν ισχύει αυτό που αναφέρουν στελέχη του ΠΝ είχαν και πλωτό νοσοκομείο μαζί τους, το οποίο έδινε χώρο για να καταλύσουν οι μαθητές που δεν χωρούσαν στην φρεγάτα Κανάρης κι επιπλέον τους έδινε την δυνατότητα άμεσης ιατροφαρμακευτικής φροντίδας!

Άσε που και η φρεγάτα Κανάρης έχει απαραίτητα θεραπευτήριο με γιατρό (ειδικευμένο ή ανειδίκευτο άραγε) και νοσηλευτή/ τρια.

Δεδομενου οτι ο Προμηθέας είναι πλωτό νοσοκομείο και ο Καναρης έχει θεραπευτήριο, θα έπρεπε αν ήταν άρτια στελεχωμένα και τα δυο, να υπάρχουν 2 (δύο) γιατροί (ειδικευμένοι ή ανειδίκευτοι άραγε) και όχι ένας! Συν δύο νοσηλευτές μόνιμους.

Τόμπολα!

 

Έχεις να απαντήσεις κάτι σ’ αυτό το σχόλιο, πριν πάμε στο δεύτερο;;;

 

Η ΚΑΜΙΑ λέει:

Ξέχασααααα!!!!
Αληθεύει ότι πέρυσι οι μαθητές της σχολής ωθήθηκαν να κάνουν πρώτο μπόλι με το astra που καταργήθηκε ως επιβλαβές και έκαναν την δεύτερη δόση με του κτηνιάτρου;

Κοκτέϊλ μολότωφ έδιναν….

Και να φανταστείτε στο ΝΝΑ υπεύθυνος τρυπημάτων ήταν παιδίατρος!!!!

Φαντάσου τι συνιστούσε στο εξωτερικό παιδιατρικό ιατρείο του Ναυτικού Νοσοκομείου, στις κυριούλες συζύγους ενστόλων που πήγαιναν τα μωράκια για τον κλασικό εμβολιασμό!

 

Πετράκη, τι έχεις να πεις και για το δεύτερο σχόλιο;;;

Και μετά αυτά τα δυο σημαντικά σχόλια που είναι λίαν αποκαλυπτικά και ανατριχιαστικά, έρχεται και η ΒΟΜΒΑ δια χειρός ΙΑΤΡΟΥ!!!

 

 

Τι απαντάτε Πετράκη εσύ και όλος “ο υπεύθυνος…συρφετός” του Πολεμικού Ναυτικού, σ’ αυτά που γράφει Ο ΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΕΡΒΑΣ;;;

Οι πολύ κακές γλώσσες λένε πως “τα μαγειρεύετε τα πράγματα…”

Πάτε να ρίξετε αλλού τις ευθύνες…

Στην Τυνησία, στο κοτόπουλο, σε μια δηλητηρίαση…

ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ… 

Και ρωτάει ο NIOLAND στο σχόλιό του:

 

Ο/Η NIOLAND λέει:

Σύμφωνα με τον κ. Γιαβάση, η νόσηση της νεαρής από κορονοϊό, «σίγουρα μπορεί να έχει παίξει ρόλο, αλλά είναι κάτι που ερευνάται». – https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/398281/o-pateras-tis-19xronis-dokimis-tou-polemikoy-naftikoy-anatrepei-ta-senaria-thanatou-tis-vinteo

MA KANEIΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧ@ΔιΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟΕΜΒΟΛΙΟ ?
ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ?
ΜΑ ΤΟΣΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ?
ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?

 

Πετράκη, έχεις να απαντήσεις κάτι σ’ αυτά τα τέσσερα σημαντικά και λιαν αποκαλυπτικά στοιχεία;;;

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;;;

Μήπως τελικά ισχύει το παρακάτω σχόλιο;;;

 

 

Η Ανώνυμος λέει:

Για να μην το ψάχνουν οι ”μπιστήμονες” στον ανάδρομο Ερμή και το μη πιστοποιημένο καλσόν την αιτία του θανάτου, τα χουν πει οι κανονικοί επιστήμονες, όπως ο Μπαγκντί, κι όχι τα χρυσοπληρωμένα άσχετα από επιστήμη, σκύβαλα της εβραιουργιάς, βλέπε μαγιόρκα, γερόν τζιαφά κλπ… τα δήθεν εμβόλια για τον COVID επαναπρογραμματίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα προκαλώντας τα λεμφοκύτταρα να επιτεθούν σε ζωτικά όργανα . Από κει η σηψαιμία και πολυοργανική ανεπάρκεια.. Οσο για τον κάπτεν του γλυκού νερού πετράκη..συγχωριανός του βαρδινογιάννη και κοντοχωριανός του ι.κεφαλογιάννη….περιμένετε στ αλήθεια να παραιτηθεί ????

 

Ναι… περιμένω να παραιτηθεί, αν είναι ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΕ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ…

Εκτός αν είναι από τους άλλους… τους μπασταρδεμένους οβριούς…

ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πηγή σχολιών 

Προβολές : 1,344


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα