ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ!!! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ!!! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

10 Αυγούστου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:654
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και Η ΟΡΓΗ κτυπάει ταβάνι…

 

Η γνωστή ως Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας ΗΠΑ-Ελλάδας (MDCA) επιτρέπει στις αμερικανικές δυνάμεις να εκπαιδεύονται και να επιχειρούν εντός του ελληνικού εδάφους από το 1990.

Με την Ι.3 του Πρωτοκόλλου Τροποποίησης της Συμφωνίας του 1990 που υπεγράφη στις 5.10.2019 παραδίδονταν στις ΗΠΑ όλες οι στρατιωτικές υποδομές, ενώ με την Ι.8 παραχωρούνταν η ανεμπόδιστη πρόσβαση και χρήση ακόμη και στις μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις και υποδομές.

 

 

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;

ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…

ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ Η ΝΟΘΕΙΑ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC, ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΦΕΟΥΔΟ  ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;

Χορτασμένοι νταβατζήδες, πετσωμένα ΜΜΕ, υποκλοπές… κι ένας λαός που χειραγωγείται με pass για να μην ξεσηκωθεί…

Τόση διαφθορά, τόση σαπίλα και τόση κατάντια δεν έχει ξαναζήσει η Ελάδα…

Η απόλυτη φθορά, αποσύνθεση και κατηφόρα στο γκρεμό…

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΟΠΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΡΧΕΩΝ…

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΦΩΣ… 

Εκτός αν γίνει ένα θαύμα…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Και που ‘στε εσείς των ΑΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, καθήστε να σας πηδήξουν οι αμερικάνοι…

 

 

 

 

Γινόμαστε …προκεχωρημένο φυλάκιο – Οι ΗΠΑ έτοιμες να εγκαταστήσουν νέες στρατιωτικές βάσεις στα ελληνικά νησιά

Γινόμαστε ...προκεχωρημένο φυλάκιο – Οι ΗΠΑ έτοιμες να εγκαταστήσουν νέες στρατιωτικές βάσεις στα ελληνικά νησιά
Τι προβλέπει η τροπολογία, που υπερψηφίστηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων
Τη διεύρυνση της στρατιωτικής τους παρουσίας στα ελληνικά νησιά με την εγκατάσταση στρατιωτικών βάσεων επιδιώκουν οι Αμερικανοί.
Τροπολογία, που υπερψηφίστηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στο νομοσχέδιο για τον αμυντικό προϋπολογισμό (NDAA), προβλέπει τη διερεύνηση των δυνατοτήτων που υπάρχουν για την επέκταση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη έμφαση στα νησιά.
Ειδικότερα, η τροπολογία ζητά από τον υπουργό ‘Αμυνας και τον υπουργό Εξωτερικών να υποβάλουν από κοινού στις αρμόδιες επιτροπές του Κογκρέσου έκθεση για την σχέση ασφαλείας μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας.
Η Γερουσία έχει ήδη υπερψηφίσει το δικό της νομοσχέδιο και πλέον τα δύο νομοθετικά σώματα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη διαμόρφωση του τελικού κειμένου το οποίο θα σταλεί στον πρόεδρο Joe Biden.
Η τροπολογία της Βουλής προβλέπει ότι η έκθεση θα πρέπει να έχει κατατεθεί εντός δύο μηνών από την υπογραφή του τελικού νομοσχεδίου (NDAA), περιλαμβάνοντας τα ακόλουθα στοιχεία:– Ανάλυση της δυνατότητας για πρόσθετες βάσεις ή διευρυμένη στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Ελληνική Δημοκρατία, ιδιαίτερα στα ελληνικά νησιά.– Περιγραφή των δικαιωμάτων των βάσεων (basing rights) που παραχωρήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες βάσει της επικαιροποιημένης Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας ΗΠΑ-Ελλάδας (MDCA) που υπεγράφη στις 14 Οκτωβρίου 2021.

– Περιγραφή των δραστηριοτήτων και των επενδύσεων των ΗΠΑ στις βάσεις που περιλαμβάνονται στην MDCA.

– Αξιολόγηση του καθεστώτος της συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας, σύμφωνα με τις επιταγές του Νόμου περί ‘Αμυνας και Διακοινοβουλευτικής Εταιρικής Σχέσης ΗΠΑ-Ελλάδας του 2021(U.S.-Greece Defense and Interparliamentary Partnership Act).

 

Ο όρος «κατάλληλες επιτροπές του Κογκρέσου» αναφέρεται:

– στις Επιτροπές ‘Αμυνας του Κογκρέσου.
– στις Επιτροπές Πιστώσεων του Κογκρέσου.
– στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας και η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων.

 

H Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας ΗΠΑ-Ελλάδας (MDCA)

Η γνωστή ως Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας ΗΠΑ-Ελλάδας (MDCA) επιτρέπει στις αμερικανικές δυνάμεις να εκπαιδεύονται και να επιχειρούν εντός του ελληνικού εδάφους από το 1990.

Με την Ι.3 του Πρωτοκόλλου Τροποποίησης της Συμφωνίας του 1990 που υπεγράφη στις 5.10.2019 παραδίδονταν στις ΗΠΑ όλες οι στρατιωτικές υποδομές, ενώ με την Ι.8 παραχωρούνταν η ανεμπόδιστη πρόσβαση και χρήση ακόμη και στις μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις και υποδομές.

 

 

Πηγή

Προβολές : 654


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα