Αντισυνταγματική η «ρύθμιση Κασιδιάρη» (Σωστά και με μπηχτές τα λέει ο Κρανιδιώτης)

Αντισυνταγματική η «ρύθμιση Κασιδιάρη» (Σωστά και με μπηχτές τα λέει ο Κρανιδιώτης)

19 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:649
Μοίρασέ το
Αμέτρητες φορές απ’ αυτό αλλά και το προηγούμενο ιστολόγιό μου, έχω πάρει θέση ξεκάθαρη για τον Φαήλο Κρανιδιώτη… στην πλειοψηφία αρνητική… και έχω εξηγήσει τους λόγους σε κάθε σχετική ανάρτηση. (εδώ, όλες οι αναρτήσεις και τα σχόλιά μου για τον Κρανιδιώτη)
Εδώ όμως, οφείλω να πάρω θετική θέση… όχι στηρίζοντας το κόμμα του Κασιδιάρη, αλλά στηρίζοντας το δίκαιο του αιτήματός του να κατέλθει στις εκλογές.
Όταν στη βουλή βρίσκονται ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΟΥΔΕΝ…
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ …….. (βάλτε ότι λέξη θέλετε, γιατί θα γράψω σε βαριά γαλλικά και δεν το θέλω) ένα κόμμα, αυτό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, χαρακτηρίστηκε “εγκληματική οργάνωση”!!!!!!!!!!!!
Έχουν χαθεί οι λέξεις και οι έννοιες και ένας ψυχοπαθής πισωγλέντης διεστραμμένος πρωθυπουργός, έχει φέρει την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού…
Γι αυτό και συντάσσομαι στο άρθρο αυτό, με τον Κρανιδιώτη.
Καλλιόπη Σουφλή

Ό,τι συμφέρει το κόμμα δεν συμφέρει κατ’ ανάγκην την Πατρίδα.

 

Όταν τέθηκε το θέμα της απλής αναλογικής, ήμασταν οι μόνοι που τοποθετηθήκαμε κατά, διότι, μπορεί τα μικρότερα κόμματα να ωφελούνται, όμως βλάπτεται η Ελλάδα και τα κόμματα οφείλουν να υπάρχουν υπέρ της Ελλάδας, και όχι το αντίθετο.

 

Στο θέμα της δράσης της Χ.Α. είχαμε πάρει ξεκάθαρη θέση.

 

Το μονοπώλιο της βίας στη Δημοκρατική Πολιτεία ανήκει αποκλειστικά στα όργανα του κράτους, όταν εφαρμόζουν τους νόμους.

 

Ουδείς δικαιούται να χρησιμοποιεί οποιουδήποτε είδους βία για να επιβάλλει πολιτικές ιδέες και θέσεις.

 

Αυτό όμως δεν είναι μονόπαντο.

 

Δεν υπάρχουν κακά εθνικοσοσιαλιστικά μαχαίρια και «καλά» στειλιάρια του ΠΑΜΕ, «καλές»συριζαίικες μολότοφ ή «καλά» πιστόλια και «καλές» βόμβες ακροαριστερών τρομοκρατών, τους οποίους μετά υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και οι παραφυάδες του.

 

Το αίμα του Φύσσα δεν ζυγίζει περισσότερο στην πλάστιγγα της Δικαιοσύνης από το αίμα του Φουντούλη και του Καπελώνη, ενώ αποτελεί όνειδος για τη δημόσια τάξη και τη Δικαιοσύνη ή μη διαλεύκανση της δολοφονίας τους, όπως και ότι οι εμπρηστές δολοφόνοι της Marfin τώρα μπορεί να πίνουν το καφεδάκι τους ρεμβάζοντας.

Εμείς στην ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είμαστε Πατριώτες, Φιλελεύθεροι και Μεταρρυθμιστές, και δεν κάνουμε το Σύνταγμα και τους Νόμους λάστιχο,κατά πώς θα βόλευε μπακάλικα το στενό μικροκομματικό συμφέρον μας, να κλέψουμε τη νίκη σε ένα στημένο παιχνίδι, με παραβίαση της νομιμότητας και βασικών δικαιωμάτων.

 

Το συνταγματικό και εν γένει νομοθετικό πλαίσιο στη Δημοκρατία μας είναι σαφές.

 

Δεν μπορείς να επιβάλλεις σε οποιονδήποτε πολίτη, κόκκινο, μαύρο, μπλε, πράσινο, εμπριμέ, αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων χωρίς αμετάκλητη ποινική καταδίκη.

 

Εν προκειμένω, η υπόθεση της ΧΑ, μετά και τον εξευτελισμό του τεκμηρίου αθωότητας των κατηγορουμένων με τα καμώματα μέσα και έξω από την αίθουσα πρωτοδίκως δεν έχει καν τελεσιδικήσει, είναι σε εξέλιξη η κατ’ έφεσιν δίκη και με τον ρυθμό δικασίμων ανά μήνα, δεν πρόκειται να τελειώσει ούτε σε σαράντα τέρμινα.

 

Επομένως, τέτοια ρύθμιση θα είναι παράνομη και αντισυνταγματική.

 

Εάν σκεφτόμασταν κουτοπόνηρα και μικροκομματικά, θα σιωπούσαμε προσδοκώντας εκλογικά οφέλη.

 

Η στοιχειώδης όμως πολιτική ακεραιότητα επιβάλλει να είμαστε ξεκάθαροι και δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε τέτοια παράνομη απαγόρευση.

 

Οι κανόνες θα πρέπει να είναι οι ίδιοι για όλους. Το ΚΚΕ, που ευαγγελίζεται επιβολή διά της βίας «δικτατορίας του προλεταριάτου» και άλλα αρκούντως ολοκληρωτικά και αριστερόστροφα φασιστικά, γιατί συμμετέχει στις εκλογές;

Το ΠΑΜΕ, που βγαίνει με τα φτυαρόξυλα που παριστάνουν τις σημαίες με ένα κόκκινο πανάκι επάνω και μετά τα χρησιμοποιούν κατά αστυνομικών και πολιτικών αντιπάλων οι φοιτητικές αριστερές παρατάξεις και οι τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ σε πορείες και συγκεντρώσεις και στα ΑΕΙ, τι είδους «τάγματα» είναι;

Από τα καλά, τα προοδευτικά;

 

Οι εκατοντάδες Αστυνομικοί που έχουν τραυματιστεί και νοσηλευτεί από ποιων τη δράση το έπαθαν;

Ούτε από χρυσαυγίτες ούτε από ρακούν.

Ποια κόμματα έχουν πίσω τους οι δράστες;

 

Κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές, ενώ στο καταστατικό τους ή και στα προγράμματά τους, στις δηλώσεις και τις πράξεις τους κυριαρχεί ο αριστερόστροφος φασισμός, συχνά από κάποιους από αυτούς με θέσεις ταυτισμένες με τα τουρκικά συμφέροντα, τους δουλεμπόρους διακινητές, τους κακοποιούς, τους τρομοκράτες, τους βάνδαλους.

Οπου εχθρός της Ελλάδας και της πλειονότητας του λαού, αγκαλιά μαζί του οι Απόστολοι του Μαρασμού, που καμώνονται τους προοδευτικούς.

Και θα σας το πω ωμά: η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι κατά μια τέτοιας ρύθμισης, για λόγους συνταγματικής νομιμότητας και στοιχειώδους πολιτικής ακεραιότητας, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ είναι κατά όχι διότι τρέχει η δημοκρατία από τα μηδενιστικά και ολοκληρωτικά μπατζάκια τους, αλλά διότι έχουν χεσμένη τη φωλιά τους και φοβούνται μην έρθει η ώρα τους.

 

Είναι σοφή η λαϊκή ρήση «να προσέχεις τι εύχεσαι» και το ξέρουν.

 

 

Πηγή

Προβολές : 649


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα