Αν αυτό δεν είναι το ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΤΕ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;; ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ... Τα φούμαρα με τα δήθεν πρόστιμα δεκάδων (από 14-34) εκατομμυρίων στη Μύκονο που μετατράπηκαν σε 500 ευρώ χωρίς ποινικές διώξεις

Αν αυτό δεν είναι το ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΤΕ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;; ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ... Τα φούμαρα με τα δήθεν πρόστιμα δεκάδων (από 14-34) εκατομμυρίων στη Μύκονο που μετατράπηκαν σε 500 ευρώ χωρίς ποινικές διώξεις

27 Απριλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:329
Μοίρασέ το

 

Τα φούμαρα με τα δήθεν πρόστιμα δεκάδων (από 14-34) εκατομμυρίων στη Μύκονο που μετατράπηκαν σε 500 ευρώ χωρίς ποινικές διώξεις

– Η ανυπαρξία Κράτους, η συγκάλυψη, η τροπολογία- ντροπή και οι ευθύνες Πολεοδομίας, Αστυνομίας, Δικαιοσύνης, Δημοτικών αρχών που κανείς δεν έχει αγγίξει!

Το κυβερνητικό φιάσκο της δήθεν εκκαθάρισης της Διαφθοράς και της ασυδοσίας στη Μύκονο – Αντί για μπουλντόζες να γκρεμίζουν φράχτες, κατασκεύασαν Κολυμβήθρα του Σιλωάμ όπου οι αμαρτίες εξαγνίζονται με ένα μόνο πεντακοσάρικο!

Τα φούμαρα με τα δήθεν πρόστιμα δεκάδων (από 14-34) εκατομμυρίων στη Μύκονο που μετατράπηκαν σε 500 ευρώ χωρίς ποινικές διώξεις - Η ανυπαρξία Κράτους, η συγκάλυψη, η τροπολογία- ντροπή και οι ευθύνες Πολεοδομίας, Αστυνομίας, Δικαιοσύνης, Δημοτικών αρχών που κανείς δεν έχει αγγίξει!
Η Διαφθορά και η Διαπλοκή κτύπησε ταβάνι με την κυβέρνηση του ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ – ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ – ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…
Θα το ξαναγράψω: ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ – ΑΠΟΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

Σε ένα πρωτοφανές κάζο οδηγείται η υπόθεση της εκκαθάρισης της Διαφθοράς και της ασυδοσίας στη Μύκονο, καθώς τα δήθεν τεράστια πρόστιμα που είχαν επιβληθεί – και ανακοινωθεί βαρύγδουπα στις τηλεοράσεις- για καταπάτηση του Αιγιαλού και οικοδομικές εργασίες αυθαιρέτων κτισμάτων πάνω στη θάλασσα αλλά και σε προστατευμένες περιοχές φυσικού κάλλους, αποδεικνύονται φούμαρα για ιθαγενείς, που κάποιοι κυβερνώντες νομίζουν ότι είμαστε!

Όλα αυτά τα παραμύθια χωρίς βάση και χωρίς υπόσταση, που μας αράδιαζε η κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές, θεωρώντας ότι θα αποσπάσουν καμία ψήφο λέγοντας ότι δήθεν θα επιβληθούν πρόστιμα μαμούθ, από 14 έως 33 εκατ. ευρώ για τις αυθαίρετες κατασκευές και πρόστιμο 11 εκατ. ευρώ το χρόνο για τη διατήρηση τους, ενώ θα επιβληθούν ποινικές διώξεις στους υπεύθυνους σύμφωνα με τον νόμο και κατεδαφίσεις, αποδείχθηκαν ότι είναι παραμύθια της …Χαλιμάς,καθώς τίποτε δεν ισχύει και στην πράξη πρόκειται για την μεγαλύτερη προσβολή – υποτίμηση της κοινωνίας προ των πανίσχυρων συμφερόντων που νέμονται το Νησί των Ανέμων και ουδείς τολμά να τα αγγίξει!

Αντιθέτως με τροπολογία ντροπή, που χώθηκε στο παραπέντε μαζί με όλες αυτές που διαμόρφωνε το Μαξίμου και εξυπηρετούσαν συμφέροντα, όποιος γκρεμίσει τις αυθαίρετες κατασκευές από μόνος του, γλυτώνει τα εκατομμύρια των προστίμων, τις ποινικές διώξεις και καταβάλει μόνο 500 ευρώ! Σαν να πληρώνει μια κλήση για υπερβολική ταχύτητα! Τόσο καλά!

Και εκεί που περιμέναμε να δούμε τις μπουλντόζες του Μητσοτάκη που ήταν λάβρος κατά των καταπατητών του Αιγιαλού και του φυσικού κάλλους, να γκρεμίζει φράχτες στη θάλασσα και παράνομες κατασκευές, μας προέκυψε η Κολυμβήθρα του Σιλωάμ με αμοιβή ένα 500σάρικο!

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα κυβερνητικό φιάσκο, το οποίο έρχεται να καταδείξει ότι πέρα από τα μεγάλα λόγια,κανείς δεν έχει σκοπό να ανατρέψει κανένα παράνομο καθεστώς στη Μύκονο, ούτε να πατάξει την διαφθορά, την ασυδοσία και την εγκληματικότητα!

Ένα μεμονωμένο γεγονός του ξυλοδαρμού ενός αρχαιολόγου, μπορεί προς στιγμή να κινητοποίησε δυνάμεις και αντανακλαστικά που στη συνέχεια μέσα από σχετική τροπολογία – ντροπή, όλα μαζεύτηκαν και ξαναέγιναν όπως παλιά! Ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Και το γεγονός της ανυπαρξίας διάθεσης ή πρόθεσης η διαφθορά να παταχθεί προκύπτει ξεκάθαρα μέσα από τη διατήρηση του υφιστάμενου καθεστώτος στις αρμόδιες υπηρεσίες και τους μηχανισμούς του Κράτους, αλλά και τους θεσμούς!

Ποιος έφυγε, ποιος μετακινήθηκε, ποιος διώχθηκε άραγε σε Αστυνομία, Πολεοδομία, Δικαιοσύνη, Τοπική Αυτοδιοίκηση;

Όλοι αυτοί, στις κρατικές υπηρεσίες, στην αστυνομία, οι υπάλληλοι της πολεοδομίας, οι Δήμαρχοι, οι εισαγγελείς, οι αστυνομικοί διευθυντές δεν είδαν και δεν κατάλαβαν εδώ και τόσα χρόνια τίποτα;

Και γιατί δεν τους αλλάζουν αλλά παραμένουν οι ίδιοι;

Το αφήγημα της εξάρθρωσης της διαφθοράς στη Μύκονο εκ τοις πράγμασι καταρρέει!

Και εκείνο που στο τέλος της ημέρας μένει στο νου και την ψυχή του Έλληνα πολίτη είναι πως ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!

 

 

Πηγή

Προβολές : 329


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα